מילים כדורבנות! עדיין חושב שליברפול חלשה עם הגנה חלשה? אז הוא צודק תאכל את הכובע כי ההגנה החלשה הזו כפי שאתה קורא לה גרמה לצ'לסי להראות כמו קבוצת חובבנים! אני לא מנסה להעליב זה פשוט מראה לך כמה שמה שאתה אומר לא נכון
ההגנה של ליברפול לא הבריקה בכל העונה.. אך כמו שציינתי בנושא על האנגליות באירופה לפני המשחק, ציפיתי שהמשחק הזה יהיה כמו המחצית הראשונה נגד יובה. הקהל, המסורת, האנרגיות, האמביציות, הם אלו שינצחו את צ'לסי.
אין מה להגיד, מגיע בהחלט לליברפול להיות בגמר! תצוגה הירואית של ג'רארד,קראגר המצוין,פינאן ושאר החבר'ה, יחד עם הקהל המדהים!
:aaa12: :aaa021: זה היה צפוי מראש ככה זה באנפילד ואפילו שההגנה הזו לא מבריקה בכל משחק פה היא עשתה את שלה ומעבר לכך. :aaa031: :aaa031: :aaa031: :aaa031: :aaa031: :aaa031: :aa1: :aa1:
קצת מסיט את תשומת הלב מההישג של אתמול לרכישה של ריינה מויאריאל. האם לדעתכם הסכום לא קצת מוגזם עבור שוער שלא ממש הוכיח את עצמו בקביעות? ולמה לעזאזל ליברפול צריכה שוער כשיש לה בשער את דודק (קצת חסר אחריות לפעמים, אבל עדיין עדיף על השוערים של ארסנל והיונייטד) ועל הספסל את שני שוערי העתיד של אנגליה קארסון וקירקלנד?! אין להם על מה להוציא את הכסף במרסיסייד? תמוה מאוד כל העניין, שייתנו את קארסון לארסנל אם הם כבר ויתרו עליו כשוער העתיד שלהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קרקלנד כנראה גמור בליברפול. איך אפשר לבנות על שוער שפצוע שוב ושוב ושוב, ולתקופות ארוכות? לא חושב שהוא היה כשיר ליותר משישה שבועות ברציפות בתקופה שלו באנפילד. דודק בסדר, אבל אם בניטז לא סומך עליו... שוער יציב ברמה גבוהה נותן ביטחון לכולם. זה בסיס טוב מאוד לקבוצה.
ריינה לא ממש יציב, לפחות הוא לא היה כזה בבארסה. למרות שאי-אפשר לאמר שהוא לא התקדם מאז שעבר לויאריאל. ובכל זאת, אין ספק שמדובר בסכום גבוה מדי.
מה זה משנה... עוד שוער לליברפול?!!? כאילו ההגנה, הקישור או ההתקפה שלהם מושלמים, הם משקיעים עוד פעם בשוער. לליברפול יש את דודק, לליברפול יש את קארסון, לליברפול יש מחלקת נוער. להשקיע כל כך הרבה כסף בריינה? טמטום.
ושכחת את קירקלנד גיא, שבארסנל או יונייטד הוא גם כן שוער ראשון בהליכה. באמת לא יזיק להם לרכוש עוד איזה בלם לגיבוי ועוד קשר לאמצע במקום לשפוך כאלה סכומים על שוער צעיר ולא מוכח, כשבעמדה הזו יש להם את העומק הכי טוב באנגליה ואולי גם בעולם.
ובכל זאת, אף אחד מהם לא מספיק טוב כדי להיות מנייה בטוחה. ריינה מסוגל להיות כזה, הבעייה היא שהוא גם מסוגל להיות דודק 2.
יש להם את דודק שהוכיח כבר כל כך הרבה פעמים שגם במשחק הכי טוב בקריירה שלו הוא מסוגל לקבל גול בין הרגליים. יש להם את קירקלנד שעדיין לא הוכיח שום דבר - זה שהתקשורת אומרת שהוא שוער העתיד זה נחמד, עד עכשיו הוא היה בעיקר פצוע ובין פציעה לפציעה נתן הופעה או שתיים לא רעות, את זה גם דודק ובארטז נותנים על בסיס קבוע, שוערים נמדדים בטווח הארוך. כנ"ל לגבי קארסון שעדיין לא עמד במבחנים אמיתיים. לגבי העומק הכי טוב בעולם בעמדת השוער - אם התחרות של צ'ך וקודו זה ליברפול, אני רגוע.
אם יש משהו שלא ברור לי, זו ההתעקשות של בניטז על ספרדים. בסדר, אז הוא מכיר אותם, סו וואט? תפתח טלוויזיה, תכיר גם שחקנים ממקומות אחרים. אני חושב שכל קבוצה שמחפשת כרגע שוער צריכה להסתכל לכיוון מאבק הירידה. סוטון, נוריץ' וקריסטל פאלאס מחזיקות שוערים מהטופ של הפרמיירליג. אנטי ניימי מנייה בטוחה, גאבור קיראלי נתן עונה פנומנלית (לדעתי הוא היה השוער הטוב בליגה אחרי פטר הגדול), וכמובן רוברט גרין שהראה לא מעט פוטנציאל גם מאחורי המסננת העונה לשם "ההגנה של נוריץ'"... לא רואה את אחד מהשלושה האלה משחק בצ'מפיונשיפ. לא רואה את המחיר שלהם עובר את ה-4.5 מיליון פאונד שזה חצי ממה שליברפול הוציאה על שוער ברמה פחות או יותר זהה - אבל עם הדרכון הנכון.
בניטז מאמן גדול, אין ספק. אבל ההתעקשות על ספרדים לא לטעמי. אני לא אוהב את ה"ספרדיזציה" שהמועדון עובר. אני רוצה לראות כמה שיותר אנגלים בסגל, לא ספרדים דרג ב'. יצא לי לראות כמה פעמים את נוריץ' השנה, וכמו שקירק ציין, הוא שוער טוב שחייב לשחק ברמה גבוהה יותר. אנחנו מתאימים לו כמו כפפה ליד, וחבל שהוצאנו יותר מדיי כסף על שחקן בסימן שאלה במקום להביא אותו או את גאבור קיראלי . רוצה ספרדים רפא? בבקשה. רק תן לי שחקנים ברמה "קצת" יותר גבוהה כמו סרחיו ראמוס, חזוס נאבס , יסטה והרשימה עוד ארוכה...