ממש מצחיק... אני מבין שאתה לא רואה בהם ככוכבים אז הנה עידכון בשבילך סיסה בארוש וגאררד הם כוכבים מורינטס שיגיע בקרוב הוא כוכב למרות שהוא ספרדי ככה שאני לא רואה פה את הנקודה של הספרדים ולא כוכבים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
ריק פרי הצירמן של ליברפול על האצטדיון החדש של ליברפול בלבד! 'Liverpool chief executive Rick Parry wants to focus on the club's plans for a new stadium following confirmation they will not share with Everton. The clubs had agreed to consider a proposal to share Liverpool's planned new £120million stadium following pressure from the local authority and regeneration body the North West Development Agency but both clubs rejected the proposal. Parry said: "The joint stadium proposal has been thoroughly examined over an extended period of time and has now been rejected. "But as we have consistently pointed out, this is much more than just a new ground for Liverpool Football Club. "It has always been about the regeneration of north Liverpool and the benefits it will bring to a local community that desperately needs them. "With the issue now finally resolved, we hope that all parties involved can pull together to get this project delivered as quickly as possible."
על איזה כוכבים מדובר בדיוק? מלבד סטיבן ג'רארד ואולי, אולי מילאן בארוש קשה לי למצוא כוכבים באנפילד, אולי בלילה...
צריך כוכבים כדי שנחזור לצמרת? צריך קבוצה ,ואת זה בניטז מרכיב לאט לאט ככל שהשנים יחלפו נראה יותר שחקנים שמזוהים עם הוייה הולכים לליגת הקוקה קולה ושחקנים של בניטז מגיעים
והיום נגד ווטפורד בניטז צפוי לעלות עם הרכב חזק כאשר מהצעירים רק פוטר מלור ו-וורנוק צפויים לשחק חבל, רציתי דווקא לראות שוב את מארק סמיית' שעושה רושם כמו כישרון לא רע בכלל
לאסוף נשורת מהפרימרה לא נחשב להרכיב קבוצה. היום כתבו שאתם מתעניינים בסזאר, השוער המחליף של ריאל. עכשיו אני שואל, למה בניטז לוקח רק שחקנים מהפרימרה, ועוד כאלה שלא ממש מתבלטים שם (חוץ מלואיס גרסיה וצ'אבי אלונסו). ליברפול נראית כמו סתם אוסף שחקנים יוצאי הליגה הספרדית, ולדעתי זה מראה משהו על כמה בניטז מכיר את הליגה של הקבוצה שלו.
מה לעשות שבליגה האנגלית אם יש שחקן ברמה של אלונסו או גרסייה הוא יעלה 15 מיליון פאונד וברמה של מוריינטס הוא יעלה 20 מיליון הרכישות התמוהות, כרגע, הם באמת חוסמי ונונייז כל עוד הספרדים שבניטז מביא טובים זה לא יהיה משנה לאף אחד, אם הוא יביא אפסים אז יתחילו להישאל שאלות סזאר מחליף לקירקלנד שנפצע ל-3 חודשים
Liverpool-Forever "אני משוכנע שאם היינו מתחילים את העונה עם סיסה בארוש וחלוץ מוכח נוסף היינו עכשיו במצב דומה , אם לא טוב יותר, לזה של מנצ'סטר יונייטד" אתה עוד בוכה על פציעות של שחקנים בעמדות מפתח?אין קבוצה שסבלה ממכת פציעות כמו יונייטד העונה ובכל זאת תשווה את כמות ההפסדים של יונייטד לזו של ליברפול!
א) אל תשווה מנוחות יזומות שסר לוזר מחליט לתת לשחקנים שלו לפציעות פיזיות. ב) כמות הפציעות בליברפול הגיעה העונה לדרגות של מגיפה. ג) איך אפשר להשוות את כמות ההפסדים של ליברפול ויונייטד ולקשר את זה לנושא הפציעות?!? אפשר לחשוב שבסגלים מלאים שתי הקבוצות מסיימות 10 משחקים ביניהן עם חמישה ניצחונות לכל צד...
מה הרעיון לקרוא לאחד המנג'רים המעוטרים בתולדות הכדורגל 'סר לוזר'? ברור שהוא לוזר, אולי תחשוב על משהו מקורי? בקשר לפציעות, אני חושב שרוד שיחק השנה בשישה משחקי ליגה. סאהה בערך בשלושה. שני הסקוררים הכי מוכשרים שלנו כמעט לא פקטור בעונה, זה אומר הרבה. שלא לדבר על סולשיאר שבכלל רואה שלושה חודשים מתוך שנתיים. מעבר לזה שפתחנו את העונה בלי כעשרה שחקנים בשני משחקי הליגה הראשונים ושבתקופת חג המולד חדר הטיפולים שוב הגיע לכשמונה נעדרים. לליברפול היו בעיות פציעות משמעותיות, אבל גם ליונייטד. ליברפול בלעדיהן היתה במצב של יונייטד... יונייטד בלעדיהן היתה קרובה לצ'לסי.
קודם כל, סר לוזר לא מתייחס להישגים, אלא לבכיינות... בקשר לפציעות, עם כל הכבוד לפציעות של יונייטד אם אתה נורא מתעקש להשוות אותן לאלו של ליברפול, אז גם צריך לראות מי כן משחק. זה שואן איכסטלרוי פצוע ואפילו לואיס סהאה זה נחמד, אתה רוצה שנשווה גם את ניל מלור וסינמה פונגול לווין רוני וסמית'?!? ליונייטד יש סגל הרבה יותר רחב ואיכותי במיוחד כאשר בוחנים את השחקנים שנמצאים בדרך כלל על הספסל. העיקר שאתם אופטימיים, זה טוב לבריאות (וגם לאוהדי היריבות)... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx