ימי בניטז באנפילד: הדיון הרשמי של ליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ArsenalFan, ‏6/7/04.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליונייטד יש סגל איכותי יותר, אבל זה לא משנה כמה אתה גדול, יש שחקנים שאי אפשר להחליף. למילאן אין באמת תחליף לשבצ'נקו ברמה שלו, כמו שלברצלונה אין תחליף לרונאלדיניו ברמה שלו, לצ'לסי אין דאף 2 ורובן 2 שמחכים על הספסל (עם כל הכבוד לג'ו קול - תראה איזה הבדל מאז ששניהם חזרו) וליונייטד אין תחליף לוואן ניסטלרוי (וגם מי שאמור להיות, בכלל פצוע).

רוני וסמית' שחקני התקפה מצוינים אבל שניהם לא סקוררים וכשרוב העונה אנחנו מסתמכים על שניהם ביחד, ברור שחסרים לנו שערים. פציעות שמונעות את העלאת ההרכב החזק ביותר יפגעו בכל קבוצה. זה שהגיבויים של ליברפול הם שמות פחות גדולים זו בעיה שלה. זה עדיין לא אומר שיונייטד כן ב-100 אחוז.

2. KirkH Member

הויכוח כאן אף פעם לא היה אם יונייטד סובלת מהחיסורים שלה או לא, אם לא שמת לב, זה הת'רד של ליברפול. ולהשוות את הבעיות של יונייטד, עם כל הכבוד לזה שרוני וסמית' לא סקוררים - לצרות של ליברפול שעולה עם גרסייה בתור עושה משחק ועם מלור ופונגול בחוד, זה די מגוחך.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כמות הפציעות דומה, זו בעיה של קבוצה שלא התחזקה כראוי. ולכן, אם ליונייטד וליברפול יש מספר פצועים דומה, ואפילו באותן עמדות...

בקשר לזה שלואיס גרסיה שעולה כעושה משחק זו צרה... אהמ... זו כבר בעיה של המנג'ר שקנה אותו, לא?

בכל מקרה, לא אני זה שטען שליברפול היתה איפה שיונייטד אלמלא הפציעות. אני רק אומר שאלמלא פציעות בסדר גודל דומה, יונייטד היתה איפה שצ'לסי נמצאת.

4. Gerrard Member

טוב תשמעו אז אם תגידו שליברפול היא קבוצה ללא כוכבים אז אתם טועים לחלוטין!
    הרי סיסה הוא לא כוכב למרות שהוא פצוע? שמיצר הוא לא כוכב למרות שהוא גם פצוע קיוול לא כוכב?! גאררד לא כוכב?! בארוש לא כוכב?! מורינטס לא כוכב?! זאבי אלונסו לא כוכב?! זה מספיק לקבוצה אבל כפי שליברפול פוראבר אמר כעת צריך להרכיב מהכוכבים האלה והצעירים המוכשרים כמו מלר והשאר קבוצה מגובשת שתצליח בליגת האלופות העונה ושנה הבאה תיח את האליפות לאחר בצורת של יותר מ 10 שנים!!

5. KirkH Member

כוכב?!? אולי כוכב הקופים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

6. fugaz1 Member

אם ההגדרה של כוכב היא אדם שמדברים עליו כל שבוע בהקשר של ריאל מדריד/ברצלונה/צ'לסי/מילאן, אז יש לליברפול שני כוכבים: ג'רארד ומוריינטס, כאשר שניהם (ובמיוחד ג'רארד) הם כוכבים רק במובן החיובי של המילה.
    אני מעדיף שכך גם יישאר המצב, ולא נהפוך לקבוצת סטארים שמנה שמפיקה יותר כותרות בצהובונים מאשר כדורגל במגרשים.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שבארוש פחות טוב ממורי ועוד לפי ההגדרה שלך לכוכב בקיץ עוד חשבו שבארוש יעבור לבארסה בגלל שהוייה יישאר וגם אפשר להגיד ששחקן באיכות של צ'אבי אלונסו והתרומה של קאררגר יכולה לכנות אותם כ"כוכבים"
    אבל כמו שכתבתי פה מתישהוא, לא צריך כוכבים צריך קבוצה
    וכשיבוא היום ונתמודד באמת על האליפות אני משוכנע שזה יהייה כשבניטז יוכל להיפטר כבר מכמה שיותר שחקנים שמזוהים עם הוייה ולהביא את השחקנים שלו ושהקבוצה תתרגל לשחק בשיטה שלו

8. Gerrard Member

אתה צודק ליברפול עדיין אינה מאוחדת לקבוצה אחת מגובשת כפי שהיא הייתה בתקופתה הטובה לפני יותר מ10 שנים הרי ליברפול היא הקבוצה עם האליפויות הרבות ביותר באנגליה 18 אליפויות. וכשיבוא היום בו ליברפול תהיה מגובשת תחת איש אחד בשם בניטז אף אבל אף קבוצה לא תוכל לנצח אותנו!!
    אמן. :aaa12:

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב הדיון קצת סטה ממטרתו... מעניין אותי לדעת איך לדעתכם יסתדרו בחוד של ליברפול כל האגואים הנפוחים כשבארוש וסיסה יהיו כשירים לחלוטין וייאלצו להיאבק עם מוריינטס על מקום בהרכב (שלא לדבר על מלור וסינמה פונגול שבטח יעברו לאיזו ברדפורד)?

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לגבי העברתו של מוריינטס- מה מידת הנכונות של הדיווחים על כך שנוסף על כ- 6 מיליון שקיבלו ריאל מדריד, הם גם קיבלו זכות ראשונים על סטיבן ג'רארד שיגיע בעתיד הקרוב לברנביאו?

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלא רבה מדי, אחרת כבר היו מדווחים על כך באתרים האמינים (סוקרנט או וורלדפוטבול לדגומא), ואני לא מוצא לכך שום אזכור. אם ג'רארד יעזוב את ליברפול (שזה אומר או לריאל או לצ'לסי) הוא יהרוס לגמרי את האיזון בכדורגל האירופי, ויהפוך את קבוצתו לטובה בעולם ללא עוררין. שיישאר המלך שיישאר.

רכש נוסף מהליגה הספרדית, הבלם מאוריסיו פלגרינו, ערך אמש את הופעת הבכורה שלו במדים האדומים במשחק אימון מול המילואים של צ'סטר (יריבה רצינית מצאו), וחגג את הבכורה עם שער (מתוך ה3-0 של ליברפול).

12. נדב מיכאלי Member

אני אוהד את ליברפול כבר כמה שנים,באמת חשבתי שהשנה הם יצליחו לרוץ חזק,זה התחיל טוב עד שהגיעו כל הפציעות.
    עכשיו הם שיחקו אותה עם רכישה מצויינת,"מורו" הוא שחקן מצויין שביחד עם בארוש יכול רק לעזור לליברפול.
    אם ליברפול תעבוד נכון,תוך שנה שנתיים האנפילד יספק משחקי עונה על האליפות.

13. Gerrard Member

ריאל חשבו שיוכלו להתקדם בתהליכים להשגת גאררד על ידי מכירת מורינטס אך הם התאכזבו לגלות שגאררד לא יהיה שלהם ובצדק ריאל לא צריכה הוא כוכב שישב על הספסל ויחמם אותו
    ואחרי שסיסה יחזור בעונה הבאה אני מניח שבניטז ישחק עם מערך של שלושה חלוצים 3 ובקישור יש לו הרבה קשרים מעולים שיפתחו: גאררד! זאבי אלונסו קיוול ועוד צעירים אחרים ההגנה צריכה להתחזק אולי הרכש החדש מולנסיה ישפר את ההגנה..? או שקריינגר וחבריו ישתפרו אבל כל זאת נראה בעונה הבאה..
    בהצלחה לך ליברפול..!

14. נדב מיכאלי Member

ג'אררד זה השחקן האנגלי שאני הכי אוהב ביחד עם מייקל אואן ואלן שירר ,פשוט שחקן שמשחק מהלב.

15. BOSS Member

יש לי חדשות בשבילך, ג'רארד יוסיף המון לריאל מדריד ועדיין הם לא יהיו הקבוצה הטובה בעולם, ספק אם בספרד. שחקן אחד, גדול ככל שיהיה, וג'רארד הוא פנומן, לא יגרום לסוסים המתים של ריאל להיות הקבוצה הטובה בעולם (אלא אם כן הוא מראדונה או פרדי אדו עוד 7-10 שנים...)