אני מאוד אוהב את הלוק שלה, ואני כן חושב שהיא נראית יותר טוב מכל בחורה שלישית שאני רואה ברחוב. חוץ מזה, שהתמונה הזאת לא באה כדי להגיד "הנה תראו איזה כוסית", אלא כדי שכולם יוכלו לשטוף את העיניים בכיף.
המהות של הדיון "כוסיות" ישראליות... יופי או משיכה זה עניין של טעם ושריטה אישית, גם אני יכול להצביע על נשים "בנוניות" שעושות לי את זה הרבה יותר מכל בר רפאלי למינהן... לכן התגובה שלי היא אך ורק ברמה הניטרלית, על אף שבשורה התחתונה אין סטנדרט מסויים, וההשפעה שלנו נובעת מניסיון לחפש את הכוסיות שהנורמה מכתיבה ציצי, תחת, פנים יפות.
כן, והיא לא נראית דופקת חשבון לאף אחד גם מבחינת הסטטוסים שלה. גם הדס גרינברג העלתה תמונות כאלה בתחילת הקריירה, ועדיין מבליחה פה ושם. אבל בתכל'ס אם עוד כמה חודשים/שנים אקרא כתבה על שדרות קווים ודניאל סעדון תגיד שם שזורקים לה הערות מיניות אני אתעצבן.
היא כבר עכשיו מעלה לפייסבוק שלה כל מיני הודעות פרטיות מיניות שהיא מקבלת לפייסבוק. היא כותבת באיזה מגזין אינטרנטי באופן שלא משתמע לשני פנים (דיוני סקס, איך לבצע אנאלי, אוראלי וכו'). אני מנחש שאתה מנתניה, באיזה איזור? אני עכשיו שוכר שם דירה.
אני מקווה שאתם יודעים שבחורה יכולה להצטלם ולכתוב איך שבא לה וזה לא אומר שמגיע לה לשמוע הערות מיניות...