כדורגל עולמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏26/11/16.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת לא מצליח להבין למה מישהו חושב שאחרי ההתנהגות שלו ביונייטד, איזשהו מועדון רציני באירופה היה נוגע בו ולא משנה באיזו משכורת. זה להביא הרבה אגו, הרבה קרקס, ובמצבו הנוכחי של רונאלדו - לא מספיק כדורגל. גם חשיבה לטווח ארוך לא תהיה לנוכח גילו, כך שלא ישתלם לבצע שינויים בקבוצה כדי להתאים אותה מקצועית למה שהוא מסוגל לעשות ולא מסוגל לעשות.

מי שמונע משיקולי אינסטגרם ומכירת חולצות כמובן היה מחתים את רונאלדו. מי שהפן המקצועי מהווה ולו חלק משיקולים, לא היה מתקרב אליו בכלל. לא בעלים, לא איש מקצוע.

alexshw, LFC-Gerrard1 ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  2. cheddar Member

יכול להיות שלא סיימת איתו והוא הצפין בחוזה סעיף השאלה לניוקאסל

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמות השטויות שפורסמה לגביו באינטרנט בימים האחרונים עצומה. רגע לפני שהוא חתם באל נאסר, הפליצו שטויות על כך שפתאום יש לו הצעה ממועדון בליגת האלופות או שנשיא אל נאסר אמר שאין שום עסקה. אני נוטה להתייחס לדבר הזה באותה מידת רצינות.

4. סמואל אטו Member

זה כסף מטורף והכל אבל הוא היה מוותר ברגע אם הייתה לו אפשרות להמשיך באירופה.
    המועדונים שהוא רוצה לשחק בהם לא רוצים אותו. אלה שכן היו רוצים אותו, לא יכולים לשלם לו או לאתגר אותו.
    זה משאיר אותו רק עם ארה"ב והמזרח התיכון.

אמיר ע ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. Raulito Madridista

@אמיר ע, קשה לי להאמין שכריסטיאנו רונאלדו לא התפכח בכלל. אולי לא במידה הרצויה, אבל הוא כן מבין שהוא לא השחקן של 50 השערים בעונה. אני לא יודע אם היו לו הרבה הצעות או לא, אבל אני לא משוכנע שגם אתה יודע. איך אתה יכול לדעת כמה שקרים היו שם וכמה ידיעות הוא 'המציא' כדי לשמור על הכבוד שלו ועל שמו הטוב? הוא עשה המון טעויות אבל גם מנצ'סטר יונייטד לא הייתה מאה אחוז, לפחות לפי דעתי. המונדיאל היה צמוד מדי ורגשי מדי לחצי השנה בה מיעט לשחק. אני מאמין שהוא עדיין יכול לתת גולים.

@DRORIKO, היו בונים ביובנטוס קבוצה קצת יותר טובה ומשדרגים עמדות נוספות\ירידה פחות תלולה של שחקנים בכושר שלהם ורונאלדו היה יכול להיות יותר טוב. מסכים שהוא לא היה מדהים אצלכם. חבל, פאולו דיבאלה הציג עונה אחת ממש טובה ב-2019/20.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא דיברתי על ידיעות שרונאלדו המציא כי ברור לי שהוא לא עסק בזה. אני לא מוציא מכלל אפשרות שמי שמנהל אותו עשה זאת, כי הם עשו זאת גם בעבר, אבל זה לא קשור. ידיעות מומצאות צצות גם סתם כך על ידי כל מיני אנשים שלא קשורים לעניין וסתם נהנים להפיץ שקרים.

אם לרונאלדו היתה הצעה טובה מאירופה, עם דגש על ליגת האלופות, הוא לא היה הולך עליה. הוא היה רץ אליה. מהריאיון שהוא נתן לפני כמה שבועות היה ברור שליגה מסיימת קריירה כמו הסעודית זה ממש לא היעד שלו.

ולגבי יונייטד, היא בהחלט לא היתה 100 אחוז. היא היתה צריכה לזרוק אותו כבר בקיץ. לפרסם לעולם - אנחנו מוכנים לבטל את החוזה שלו לגמרי ולשחרר אותו. לא כי זה היה טוב יותר לרונאלדו. כי זה היה טוב יותר ליונייטד.

בכל מה שקרה עם רונאלדו בין הקיץ לבין השחרור, יונייטד היתה 100 אחוז. היא פעלה כמו מועדון כדורגל.

7. Raulito Madridista

רונאלדו עצמו או מישהו מטעמו זה אותו הדבר מבחינתי. אתה לוקח צד אחד כביכול במשוואה ושופט לפיה. ושוב, אתה אולי עושה את זה בצורה עדינה משל אלכס אבל מבחינתך רונאלדו אשם בכל החרא של המועדון מהרגע שכף רגלו נחתה שם. לפני שהחל כל הבלאגן\מייד עם החתמת טן האח\בסיום 21/22 איזו סיבה הייתה לשחרר את רונאלדו בקיץ אחרי עונה לא רעה יחסית בשנה שעברה בה החזיק את הקבוצה בליגת האלופות? זה שהיא הודחה בשלב שמינית הגמר זה לא רלוונטי, הרי זה לא אותו להשתתף או כלום.

אתה עיתונאי אבל אתה גם כן ניזון אני מניח מפרסומים בכלי התקשורת הזרים, או שאתה בקשר עם הסוכן שלו או מקורביו אליו? אי אפשר להגיד בכזו נחרצות שכולן שמו עליו X, ואם כבר החרא הזה של סוף הקריירה לפחות שיהיה מיליארדר.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יונייטד מועדון מבולגן שעשה מיליון דברים גרוע בעשור האחרון. ההחזרה של רונאלדו היתה אחד מהם. ובקיץ, כשהתחיל להיבנות משהו חדש עם טן האח ורונאלדו הביע רצון לעזוב, וכשבכל מקרה מדובר בעניין של לסחוב עוד שנה אחת כי ברור שבסיומה הוא יעזוב, הדבר הכי בריא היה לומר לו: אין בעיה. תוותר על החוזה שלך, תוותר על הכסף שלך ועל כל פיצוי שנהוג לתת כאשר מבטלים חוזה באמצע, ולך לשלום.

ה"בלגן" לא החל עם החתמת טן האח. טן האח לא עשה שום בלגן. הוא רק עשה סדר. את הבלגן עשה רונאלדו, בהתנהלות מבישה ומבאישה העונה.

מה זה "כולן שמו עליו X"? האם הוא יכול היה לחתום בבואבישטה, נגיד? אני בטוח שכן, יש מספיק מועדונים מדרג הביניים ומטה באירופה שהיו לוקחים אותו בשמחה, אבל ברור שזה לא היה על הפרק מבחינתו. גם מעט כסף וגם רמות נמוכות של הכדורגל - אין לו מה להרוויח מזה. לגיטימי.

האם כל המועדונים הבכירים באירופה שמו עליו X? כן, את זה אני יכול לומר בנחרצות גם בלי להיות בקשר עם הסוכן שלו או מקורביו. למה? ראשית, כי אם היתה הצעה כזו הוא היה הולך עליה מהר יותר משתספיק לומר "מסי אלוף עולם ואותי אף אחד לא רוצה". ושנית, הסוכן שלו היה דואג שכל העולם יידע שיש הצעה כזו - בדיוק כמו שהשתמשו בשעתו בעניין שהיה או לא היה מצד סיטי כדי למשוך את יונייטד.

ושוב, איזו קבוצה תרצה שחקן שמחליט על דעת עצמו שלא בא לו לשחק, ושרץ ללכלך על הבעלים ועל המאמן? שחקן בן 38 כמעט שנמצא מעבר לשיא, אבל מתעקש לקבל יחס - ודקות משחק - של שחקן בשיאו? מי צריך את זה?

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

בלי רונאלדו יונייטד הייתה משחקת העונה בימי שלישי ורביעי(לא טוען שזה היה מראה מלבב אבל עדיין הכנסות גדולות) והייתה מביאה בקיץ אולי 9 רציני, איתו היא משחקת בימי חמישי ונתקעה בהתקפה.
    יונייטד שילמה לו שכר אסטרונומי כדי להכשל. עד כאן הנזקים של רונאלדו. זה ניהול מצוין.

10. k_700 Member

בלי רונאלדו עם קאבאני וראנגניק?

אני די בטוח שהיינו מסיימים בחלק התחתון של הטבלה.

11. Raulito Madridista

ביקורת מקצועית על כריסטיאנו רונאלדו מודל 2021/22 היא סוג של תלושה מהמציאות. הוא עשה את המצופה ממנו בצורה לא רעה והבקיע מספר לא רע של שערים, כל זה בקבוצת כדורגל לא טובה שהיה חסר לה הרבה יותר מחלוץ 'משודרג' או כזה שלוחץ את הבלם של היריבה. היה חסר לה קשר אחורי, בלם טוב, סדר, ארגון, משחק קבוצתי, וגם מאמן על הקווים. מהרגע בו הוא הוחתם במועדון, כמה אוהדים פה תלו אותו על כיכר העיר והוא הואשם בכל המחדלים. למנצ'סטר יונייטד יש ארנק בלתי נגמר. היא הייתה יכולה וצריכה להביא חלוץ בקיץ. זה לא הפתיע אף אחד שרונאלדו לא רוצה להישאר שם. הוא לא טירפד לה דבר, הוא אם כבר "הרס" ליובנטוס יחסית בדקה ה-90 של קיץ 2021.

אני לא דיברתי על קבוצות בינוניות ומטה בליגות הבכירות, אלא קבוצות קצת יותר רציניות. יכול להיות שלא היו הצעות, אנחנו לא יכולים לדעת במאה אחוז לפי דעתי. אני לא אומר נאפולי, ניוקאסל או אפילו ספורטינג ליסבון.

12. alexshw Member

כל עולם הכדורגל טועה ולא ראה את הסגולות של רונאלדו בעונה שעברה, רק אתה רואה. לבריאות.

13. k_700 Member

לאלכס פשוט יש תיאוריה שאם לא רונאלדו ב28.8 ליונייטד היה מגיע חלוץ אחר(שזה כמובן קשקוש, כי היינו ממשיכים עם מארסיאל פצוע וקאבאני פצוע/עלוב).

תדמיינו את הסגל ההתקפי הנוכחי עם ראנגניק וסולשאייר.

הוא גם ממשיך להריץ את הפייקעלכך על זה שעדיף היה ליונייטד של שנה שעברה לשחק בלי רונאלדו.
    גם המספרים למשל מגבים את התזה שלא עם 0 נצחונות בכל המשחקים שרונאלדו לא שותף בהם מאז שהגיע.
    מה אפשר להגיד? בן אדם שכותב אג׳נדות מתישהו בחיים ואף פעם לא מתיישר עם המציאות.

מילא היה רק טרול אבל גם מעט הבנה אין לו.

14. Raulito Madridista

אפשר למנות 20-30 חלוצים טובים יותר מכריסטיאנו רונאלדו באותה נקודה שהוא הגיע. ארלינג הולאנד לא היה חותם במנצ'סטר יונייטד, בואו נגיד את זה ככה. ובמועדון, שם חיפשו לא רק את הפן המקצועי, אין לי ספק בכלל - ידעו בדיוק מה הם מקבלים - חלוץ רחבה טוב מאוד עד מצוין. בליגת האלופות בתחילת העונה זה עבד יפה מאוד. כשיש שחקן גדול, נניח ברונו פרננדש לצורך העניין, ש"תולים" את היכולת הפחות טובה שהוא מפגין, בנוכחות של שחקן אחר - זה מעיד שהוא אולי לא כזה גדול, כנ"ל פאולו דיבאלה. ג'יידון סאנצ'ו היה חלש מאוד בעונה שעברה, אדינסון קבאני פצוע, מרקוס ראשפורד תגדירו אתם. לא היו טבחים טובים. היה כאוס, קבוצה שבקושי שולטת בכדור. אלה סיסמאות

15. alexshw Member

מספיק שפשוט לא היה מגיע. לדעתי גם קבאני באורח פלא היה כשיר יותר.