כדורגל עולמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏26/11/16.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כאלה שלא רוצים לבעוט...לגבי מאלן, הוא רק בעט אחרי הסדרה הרגילה של 5 בעיטות. לא נעים להפסיד שוב בפנדלים, אבל בסך הכל ההפסד סידר לנו בית יותר קל במוקדמות המונדיאל...

2. VAR Member

מאלן צריך לבעוט פנדל אחד לפני או אחרי השוער.

יש שחקנים שהם פשוט mental midgets ומאלן הוא אחד מהם.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

עושה רושם שאתמול היה אחד מערבי הנבחרות הגדולים ביותר באירופה מזה זמן רב. לא חוכמה להשוות כמובן ליורו או למונדיאל, ואני מדבר רק על האירופאיות. אבל הרבה שערים, דרמות, פנדלים וכדומה. לפני ההגרלה לא ציפיתי לשום דבר בקרב בין קרואטיה לצרפת למשל (קיליאן אמבפה עדיין לא באמת 'חזר' לנבחרת), אפילו אוקראינה איתגרה את בלגיה, משחק מטורף בין איטליה לגרמניה, פורטוגל וכריסטיאנו רונאלדו נאבקים. כש"יוצרי ליגת האומות" פיתחו את הפורמט הם אולי חלמו על דבר כזה. העובדה שיש גומלין לא פגעה באיכות המשחקים אלא להיפך.

לגבי נבחרת ספרד - לוקח בפרופורציות כמובן ואי אפשר לברוח מזה שיש שובע “כללי” אולי: קודם כל אני שמח שיש עשרה ימים בשנה שאני יכול ליהנות מלאמין ימאל. רציתי שראול אסנסיו ישחק וחבל שלא. היו דקות של ללקק את האצבעות, בגדול ציפיתי להתגבר על הולנד קצת יותר בקלות.

אתה יכול גם להשתמש במילה אחרת ולא "מחבלים" אחרי השבעה באוקטובר למרות שברור לי למי אתה מתכוון וגם אני הייתי רוצה שדידייה דשאן ייפרד לשלום מהנבחרת הצרפתית.

4. alexshw Member

ממליץ לשים לב לדור היווני החדש, אפילו שליגת האומות דרג ב' וסקוטלנד לאו דווקא מדד. יש להם מלא שחקנים מעניינים החל מקרצאס, שעבר לייצג אותם ממש לפני הפגרה הבינלאומית. הוא ילד גנק ושחקן גנק. הכישרון הצעיר המרכזי של הליגה הבלגית העונה. בן 17.
    עוד עילוי צעיר זה הקשר המרכזי מוזקיטיס מאולימפיאקוס, זוכה באלופות לנוער אשתקד. יש גם את קונסטנטליאס שאוהדי בית"ר מכירים היטב, צוליס, פבלידיס, קוליירקיס, ויאנידיס, זפאיריס (גם הוא עבר לייצג את יוון לאחרונה, יליד אתונה שהגר לנורווגיה בגיל 9). לצורך העניין צימיקס בכלל בילה על הספסל 90 דקות אתמול.
    מעבר לכל החבר'ה, יש גם את החלוץ המרכזי בן ה - 17 של אולימפיאקוס חרלמפוס קוסטולס. גם זוכה בצ'מפיונס לנוער וגם נחשב לעילוי בעל עתיד גדול. עוד לא זומן לנבחרת הבוגרת.
    תשכחו מהאוטובוסים של רהאגל.

5. k_700 Member

מאיזה כתבה של יוכין גנבת את זה?

הכשרון הבאמת מדובר בנבחרת היוונית זה רק חאריסטאס בן ה17.
    מקושר כבר כמה חודשים ללא מעט קבוצות בפריימרליג(למרות שנראה לי חלש פיזית לליגה בגיל הזה).

פאבלידיס נותן אחלה עונה בבנפיקה אחרי קריירה טובה בהולנד. אבל זה לא שחקן לרמות הגבוהות.

נהנתי מאוד מהולנד השבוע הזה.
    אני לא אתפלא בכלל אם זו נבחרת שתדבר חזק מאוד במונדיאל.

6. צ. שיף Member

7. צ. שיף Member

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

9. צ. שיף Member

10. צ. שיף Member

11. alexshw Member

הפועל הביאה בינואר 2024 את החלוץ הלא נכון מליגה אסטונית. היו צריכים להביא את פרומייס דיוויד.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לנו להתדיין על זה בדיון הנבחרת האנגלית, אבל עכשיו כשהם לא רלוונטים;

המלצה חמה לכולם (וגם ככה אין מה לראות עוד) על גמר אליפות אירופה עד גיל 17 מחר שיפגיש בין פורטוגל וצרפת, שסיימו עם 7 נקודות כל אחת באותו הבית.

צרפת ניצחה בחצי את בלגיה 3-2, והפורטוגלים הדיחו את איטליה אחרי דו קרב פנדלים.

ראיתי לא מעט טורנירי נוער במהלך השנים, ורמה כזו גבוהה באנדר 17 אני לא זוכר הרבה זמן, בעיקר מהנבחרת הפורטוגלית.

@k_700 דיברנו על מספר 10, אבל 19 החלוץ שהשווה מול האיטלקים מבישול של אותו 10 עם גול של חלוץ אמיתי. ההשתלטות שלו ברחבה והסיומת, וייבים של גונסאלו ראמוס ושבצ׳נקו

13. k_700 Member

את האמת? זה היסטורית טורניר מצוין שמגלה המון שחקנים שפורצים מיד אחריו.

הוא גם נגמר מהר שזה עוד יתרון.
    בנבחרת הפורטוגלית הקודמת היה אפילו עוד יותר כשרון.

14. צ. שיף Member

15. Raulito Madridista

קצת על חצי גמר ליגת האומות: אני חושב שזו כן תקופה בה אנחנו ברי מזל להיות אוהדי נבחרת ספרד, לא רק כי אני בתור אוהד ריאל מדריד יכול ליהנות מלאמין ימאל איזה עשרה ימים במצטבר ולהגיד “וואו”. אבל לפני שאני רוצה להתלהב אולי אפילו יתר על המידה מחצי גמר טורניר בינוני כלשהו - צריך להגיד משהו אחר: ליהנות זה אחלה, בואו יחד עם המאמן הנפלא שלנו לואיס דה לה פואנטה - ננצל את זה כדי לזכות בעוד תארים, ואולי גם לכוון למונדיאל. וכן אני יודע שיש הרבה זמן.

כן אני יודע שנבחרת צרפת הגיעה למצבים אבל ספרד הייתה שוב נבחרת אמיתית, כמו שהייתה ביורו לדוגמא. אצלה הכל היה מהלכים קבוצתיים ולא כישרון אינדיבידואלי. זה היה נראה שכבשנו שערים מתי שרצינו, עם משחק כל כך מגוון. זה היה גם מרענן לראות את ספרד דווקא לא שולטת בכדור טוטאלית אלא נותנת אותו לצרפתים. לקראת הסוף צרפת הצליחה לעשות את הבליץ’ שלה אבל 4:5 לדעתי משקר עם איך שהמשחק התנהל.

כאילו סופית התפקידים התהפכו - ספרד היא הנבחרת הבכירה וזה תלוי בה, והרי תמיד היינו מפסידים לצרפת במשחק חשוב (טוב - נו - אתמול זה לא באמת חשוב), עד ליורו האחרון. תמיד ספרד הייתה מתאמצת ומשחקת ואז ביורו 2000 זינדין זידאן למשל עם הבעיטה החופשית המושלמת הזו בקלאס באפס מאמץ, ואנחנו..

כבר דיברנו על לאמין שהוא וואו אבל ניקו וויליאמס היה המצטיין במחצית הראשונה לדעתי והזכיר נשכחות מהיורו. הוא פשוט שיחק בשמחה, אחד על אחד קטלני. ושני הגולים האלה: אם הייתם אומרים לי שמיקל מרינו ומיקל אויארסבאל יספקו כזה גול הייתי צוחק. נגיעה רכה, כמו הנגיעה של אויארסבאל בגול הראשון, תענוג.

רוב הבסיס היה מהיורו והיה חסר לי קצת איסקו בשביל הריגוש הנוסף אבל בסדר גמור. צריך לומר שדידייה דשאן שיחק בצורה מופקרת - מזמן גמר את הסוס, קיבל את המונדיאל כהמשך אחרי יורו 2020 הביזיוני וגם יורו 2024 היה טורניר גרוע מאוד, וזינדין זידאן תפור על הכישרון ההתקפי שם יחד עם המשמעת והיציבות שהוא מקנה. אפילו אורליאן טשואמני היה עוזר קצת לצרפתים. קיליאן אמבפה לא היה מספיק טוב.

כן ככה בחצי עין גם ניסיתי להתמקד בדין האוסן. בטוח עם הכדור, שקט, עשה חתיכת שער, כמו שאומר - גול כל כך יפה אסור לפסול, חבל שנבדל.