יש כאלה שלא רוצים לבעוט...לגבי מאלן, הוא רק בעט אחרי הסדרה הרגילה של 5 בעיטות. לא נעים להפסיד שוב בפנדלים, אבל בסך הכל ההפסד סידר לנו בית יותר קל במוקדמות המונדיאל...
עושה רושם שאתמול היה אחד מערבי הנבחרות הגדולים ביותר באירופה מזה זמן רב. לא חוכמה להשוות כמובן ליורו או למונדיאל, ואני מדבר רק על האירופאיות. אבל הרבה שערים, דרמות, פנדלים וכדומה. לפני ההגרלה לא ציפיתי לשום דבר בקרב בין קרואטיה לצרפת למשל (קיליאן אמבפה עדיין לא באמת 'חזר' לנבחרת), אפילו אוקראינה איתגרה את בלגיה, משחק מטורף בין איטליה לגרמניה, פורטוגל וכריסטיאנו רונאלדו נאבקים. כש"יוצרי ליגת האומות" פיתחו את הפורמט הם אולי חלמו על דבר כזה. העובדה שיש גומלין לא פגעה באיכות המשחקים אלא להיפך. לגבי נבחרת ספרד - לוקח בפרופורציות כמובן ואי אפשר לברוח מזה שיש שובע “כללי” אולי: קודם כל אני שמח שיש עשרה ימים בשנה שאני יכול ליהנות מלאמין ימאל. רציתי שראול אסנסיו ישחק וחבל שלא. היו דקות של ללקק את האצבעות, בגדול ציפיתי להתגבר על הולנד קצת יותר בקלות. אתה יכול גם להשתמש במילה אחרת ולא "מחבלים" אחרי השבעה באוקטובר למרות שברור לי למי אתה מתכוון וגם אני הייתי רוצה שדידייה דשאן ייפרד לשלום מהנבחרת הצרפתית.
ממליץ לשים לב לדור היווני החדש, אפילו שליגת האומות דרג ב' וסקוטלנד לאו דווקא מדד. יש להם מלא שחקנים מעניינים החל מקרצאס, שעבר לייצג אותם ממש לפני הפגרה הבינלאומית. הוא ילד גנק ושחקן גנק. הכישרון הצעיר המרכזי של הליגה הבלגית העונה. בן 17. עוד עילוי צעיר זה הקשר המרכזי מוזקיטיס מאולימפיאקוס, זוכה באלופות לנוער אשתקד. יש גם את קונסטנטליאס שאוהדי בית"ר מכירים היטב, צוליס, פבלידיס, קוליירקיס, ויאנידיס, זפאיריס (גם הוא עבר לייצג את יוון לאחרונה, יליד אתונה שהגר לנורווגיה בגיל 9). לצורך העניין צימיקס בכלל בילה על הספסל 90 דקות אתמול. מעבר לכל החבר'ה, יש גם את החלוץ המרכזי בן ה - 17 של אולימפיאקוס חרלמפוס קוסטולס. גם זוכה בצ'מפיונס לנוער וגם נחשב לעילוי בעל עתיד גדול. עוד לא זומן לנבחרת הבוגרת. תשכחו מהאוטובוסים של רהאגל.
מאיזה כתבה של יוכין גנבת את זה? הכשרון הבאמת מדובר בנבחרת היוונית זה רק חאריסטאס בן ה17. מקושר כבר כמה חודשים ללא מעט קבוצות בפריימרליג(למרות שנראה לי חלש פיזית לליגה בגיל הזה). פאבלידיס נותן אחלה עונה בבנפיקה אחרי קריירה טובה בהולנד. אבל זה לא שחקן לרמות הגבוהות. נהנתי מאוד מהולנד השבוע הזה. אני לא אתפלא בכלל אם זו נבחרת שתדבר חזק מאוד במונדיאל.