בפרמייר ליג האנגלית זה עד ה-31 לחודש שעה 23:00 שעון מקומי, אבל יש לעתים הבדלים בין הליגות והמדינות ככה שאני לא יודע אם זה נכון לכולם.
מסתבר שבימים אלה נערכת אליפות אפריקה, אך מותר לשתף רק שחקנים מליגות מקומיות. 2018 African Nations Championship - Wikipedia הזדמנות טובה בעיקר לסקאוטים לדוג מישהו. וכמובן חגיגה בשביל אייל לחמן.
לא ברור ומאוד מפתיע, השחקן עם הכרטיס ביד והכי הגיוני עכשיו לדפוק חוזה בליגה ברמה יותר גבוהה מזו ששיחק בה, אבל לא מהטופ שהוא כבר פספס כנראה, תמורת הרבה מאוד כסף. מעניין כמה הוא ירוויח בנסיונאל שגם החתימה את ברחסיו השבוע.
http://f.i.uol.com.br/folha/esporte/images/18009154.Xxx קטע מטורף בברזיל. מסתבר שפלאמנגו החתימה את המאמן שהביא לה ליברטדורס היחיד ואליפות עוד בתחילת שנות השמונים(כמובן עם זיקו האגדי) - פאולו סזאר קרפג'יאני. כמו כן הם הביסו אז את ליברפול 3:0 בגביע הביניבשתי ביפן. השנה הבחור יחגוג 70 ואז הוא היה מאמן בתחילת דרכו. קרפג'יאני גם אימן את נבחרת פרגוואי לפני 20 שנה במונדיאל די מוצלח שלה בו עלתה מבית קשה ונכנעה לצרפת רק בשער זהב בהארכה. לקרפג'יאני גם הייתה תקופה קצרה בשנת 2000 בפלאמנגו.
הליגה היוונית השנה עושה קולות של ליגה צמודה. אחרי 19 מחזורים המצב בטבלה הוא כזה: פאוק 43 אולימפיאקוס 42 אאק 41 עוד 11 מחזורים נותרו. במחזור הבא אולימפיאקוס תארח את אאק. בסיבוב הקודם אאק נצחה 3-2. שבועיים אחר כך אולימפיאקוס תצא לסלוניקי למשחק חוץ נגד פאוק. @Leoforos , האם סופסוף הם לא יקחו אליפות?
שימו לב בליגה הקפריסאית אפולון לימסול השתלטה על המקום הראשון אחרי 4:0 על אפואל ניקוסיה בחוץ. זאת הקבוצה היחידה בליגה הקפריסאית שעדיין לא הפסידה אחרי 21 משחקים. אפולון השנה עשו גם באירופה תוצאות נהדרות (הדיחו את מיידטלנד מוליכת דנמרק, עשו תיקו נגד אטלאנטה אברטון וליון). פמגוסטה, הקבוצה של אריאל הרוש גם קרובה לצמרת. יהיה מעניין לעקוב. 1. אפולון. 49 2. אפואל. 48 3. פמגוסטה. 44 4. אאק לרנקה 43 כמו בליגת העל, בסוף הסיבוב השני בעוד חמישה שבועות, 6 הקבוצות הראשונות ישחקו 10 משחקים אחת נגד השניה בפלייאוף העליון. דרך אגב @Telkiyski המצב של אולימפיאקוס שם אפילו פחות מזהיר. אולימפיאקוס ניקוסיה במקום 12 מתוך 14.
@Franco לאור חוסר ההתאמה המוחלט של חמד וכיאל לפרמייר ליג אתה עדיין חושב שהצ'מפיונשיפ זאת הליגה השישית בטיבה?
1. אני לא מתעסק בדירוגי ליגות ברמה הדיוק של שלב שלב, ולכן אני בטוח שלא אמרתי שזו הליגה השישית בטיבה. מה שיותר סביר שאמרתי הוא שזו טענה לגטימית. ספציפית, בהשוואה לליגה כמו הפורטוגלית, בה עסקנו אז כמדומני, אז כן, הקבוצה הממוצעת בצ'אמפיונשיפ תהייה טובה יותר לדעתי מהקבוצה הממוצעת בפורטוגל. 2. לא יודע לגבי כיאל, ממה שראיתי הוא יותר טוב ממספר שחקני פרמיירליג שמקבלים דקות בעמדה דומה לשלו בקבוצות אחרות וגם לא נופל מהבחור ההולנדי שתפס לו את המקום בהרכב בברייטון (הם כן שונים מאוד, ואולי הקבוצה צריכה יותר את מה שיש להולנדי, לא יודע כי אני לא עוקב מספיק). בנוסף, מהמעט שראיתי אבל ממה שהבנתי ממי שכן ראה, כל פעם ששיחק העונה עשה עבודה טובה. אפילו הצטיין, בפער גדול מכל שחקן אחר במגרש, באחד מהמשחקים שראיתי העונה. "חוסר התאמה מוחלט" לא ברור לי על סמך מה. 3. והחשוב ביותר - לא הבנתי איך מחמד וכיאל, נניח שכיאל לא מתאים לרגע, או שני שחקנים רנדומלים אחרים, אני אמור להסיק על הליגה? בדיוק כרגע כתבתי על ברייטווייט בדיון הצרפתי, שחקן מוביל של קבוצה צרפתית במשך כמה עונות שנכשל העונה בצ'אמפ' וחזר לצרפת עם הזנב בין הרגליים. עונה שעברה אלפונסו פדראסה הושאל ללידס, הראה ניצוצות אבל לא הצליח להותיר חותם והיום הוא שחקן הרכב די קבוע בלה ליגה. לאסוגה, שלוש וחצי עונות ברצף שחקן משמעותי בבונדסליגה במדי המבורג לא מצליח למצוא מקום קבוע בהרכב של לידס למרות שהוא בערך ה-9 הסביר היחידי שיש בסגל מוכה פציעות והרחקות. כריסטיאן סטואני כבש דאבל פיגרס בלה ליגה, חתם בצ'אמפ, כבש 7 בקבוצה שעלתה ליגה, היום הוא כבר עם 10 בינואר בלה ליגה. אלביס מאנו אחרי עונת פריצה מרשימה באחת הגדולות בהולנד חתם בצ'אמפ ולא ראה מגרש שנתיים בערך. ויש גם דוגמאות להפך כמובן, אבל הפואנטה שלי היא שזה לא נגמר ואתה לא יכול לעשות השוואות על סמך שני שחקנים שגם עליהם אין קונצנזוס (שם, לא מעניין אותי מי שלא רואה משחקים בליגה) לגבי היכולת שלהם.
שכחתי את הדוג' האהובה עלי בהשוואות ליגות דרך מספר שחקנים בודדים - לוקאס באריוס היה כישלון ובדיחה בארגנטינה vs סקורר על בבונדסליגה האמת שזה כל כך רדף אותו שמעולם לא הצליח בארגנטינה שהוא וויתר על הרבה כסף בשביל לשחק בארחנטינוס עכשיו ואמר מפורשות שהוא מגיע בשביל להוכיח ולתקן את הרושם שלו בארגנטינה...