מונדיאל בלי מוקדמות זה השיא. בואו נפגע עוד בערך הספורטיביות בשם הכסף שזה יכניס. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הנזק הישיר מפגרת הנבחרות האחרונה בשביל קבוצת לה ליגה: 6 פצועים, 2 משחקים נדחו למועד לא ידוע. במקום לערוך מוקדמות אפשר לעבור למבנה של ליגות.
פציעות זה חלק מהמשחק, אי אפשר לשלוט על זה. אפשר אולי לשפר את הצורה שבה עורכים מוקדמות שגורמת ליותר מדי הפסקות וטיסות קרוס-אטלנטיות מיותרות. הדחייה של המשחקים בליגות זה בכלל כתוצאה מדחייה של משחקי מוקדמות בגלל הקורונה. לא משהו קבוע. קראתי את הודעת ההמשך שלך ואני לא בטוח שאני מבין או רוצה להבין בכלל.
שחקן נפצע במשחק נבחרת ונעדר ממשחקי המועדון שמשלם לו מיליונים. יש פיתרון? ממה אתה נהנה יותר, מהתבוסות של ישראל לגרמניה וספרד או ממשחקים שקולים מול סקוטלנד ואוסטריה?
מה צריך להיות הפיתרון? לפעמים נפצעים מלשחק כדורגל. קורה. משחקים שקולים, מן הסתם. אתה צריך להרחיב כי לי זה היה נשמע כאילו אתה מבטל את המשחקים בכלל.
מסכים חלקית. יש המון פציעות שנגרמות כתוצאה ממגרשים רעועים שאסור לשחק בהם. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
זקני הפורום זוכרים שפעם היינו אומרים שלמאמן יש רק 10 ימים בשנה להכין את הנבחרת. טוב אז המציאות כיום שונה לגמרי והיא תשתנה עוד יותר. למאמני הנבחרות כבר נגמר התירוץ הזה.