אני שמח שקיבלנו קבוצות לא רעות בכלל, שהאשלייה שהייתה כאן עונה הקודמת לא תחזור על עצמה. בית מצוין, קשה אך לא בלתי אפשרי וניתן לסיים גם במקום הראשון. אני לא יכול לחכות למשחק מול קובאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/uzi.Xxx
מישהו פה עצבני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003122_10151450835656831_1405635817_n.Xxx
אני מופתע שעוד אין כאן קונספירציה לגבי היותו של ניקולה אחד המגרילים. אני מרוצה מהבית: לא קל באופן מובהק, לא קשה באופן מובהק ויש את קובאן. כל עוד הג'וניורז מנהלים זה בית אידאלי.
אל תדאג הברווזיה האדומה עוד תחזור, בכל זאת יורוליג זה לא משהו שהם מכירים או מבינים בו אז בינתיים יש קצת שקט.
בינתיים מי שעדיין לא נתן לי פה הסבר על איך עובד דירוג היורוליג אלה דווקא חברי הבנק הצהוב. אגב אורימור, בדקתי מה פולין עשתה בשבילך. מסתבר שהיו להם שתי נציגות ביורוקאפ ועוד 0 עגול ביורוצ'לנג'. עכשיו הכל ברור לי. אתה צדקת, הם אימפריה.
את מי למען השם מעניין היורוליג אם האליפות כאן מוכרעת במשחק אחד? אתה מחפש דירוגי יורוצ'אלנג'? קודם תתמוך בספורטיביות בארץ ואחר כך תתעסק במפעלים באירופה.
קודם כל אני שמח שרובינו מבינים שאין באמת דירוג ליורוליג ושזה בעצם בולשיט שעובד לפי ראות עיניו של ג'ורדי החבר הטוב של שימון. דבר שני, אני מסכים ששיטת ההכרעה פה היא לא הוגנת, אבל יפה שאתם סוגדים לפיינל פור היורוליג שמוכרע במשחק אחד, בעוד שבארץ אתם זועקים על כמה זה לא ספורטיבי. הרי אם בפוקס תעקצו משחק אחד מצסקא גמר הפיינל פור ותהיו אלופי אירופה, גם אז אתם תגידו שהשיטה לא ספורטיבית וזה? תהיו כנים פעם אחת.
אני ממש לא סוגד לשיטה הזאת, אבל בכל זאת מדובר במפעל גביע. בליגה מדובר בתופעה הזויה, טיפשית, לא הוגנת, לא ספורטיבית ותמשיך איך שאתה רוצה. בשורה התחתונה מכבי חיפה אלופה עלובה ומקומה בגביע השני בחשיבותו באירופה הולם אותה מאוד. כמו שראית, כשמכבי בונים זבל של קבוצה זה בכלל לא משנה לנו משחק אחד או סדרה. גם במשחק אחד וגם בסדרות היינו מקבלים בראש מריאל מדריד, שום דבר לא השתנה. אין לי ספק ואני לא מתבייש בזה (ככה שאני לא מבין את האשמות לצביעות) שאת הפיינל פור במוסקבה כנראה ולא היינו לוקחים אם היה מדובר בסדרות, צסקא בחיים לא הייתה מפסידה לטאו בחצי, וכנראה שאנחנו היינו מתקשים מאוד נגד הרוסים. גם אולימפיאקוס של השנתיים האחרונות לא הייתה אלופת אירופה אם זאת לא הייתה השיטה. אבל היות ומדובר במפעל גביע זאת השיטה, זה הקסם ויש לנו מחזיקי גביע מגוונות.
אז אתה טוען בעצם שלקבוע את אלופת אירופה במשחק אחד ובשיטת גביע זה בסדר והוגן מאוד, אבל את האלופה המקומית פה לקבוע באותה שיטה זה לא בסדר? לדעתי השיטה לא הוגנת לא פה, ולא במפעל שלכם. אבל פה יש רק קבוצה אחת עם פי 10 תקציב מכל השעאר כבר 50 שנה, ובמפעל יש שוויוניות יחסית.
איתי, אתה באמת לא מבין את ההבדלים בין שתי השיטות? (אני שואל בשיא הרצינות, כי אחרי שהסברנו את זה לך ב-1005 צורות, אני מתקשה להאמין שאתה באמת לא מבין).
איתי, צריך לעשות לך ולדומייך מהלך בארט סימפסון ולתת לכם לכתוב על לוח אלף פעם את המשפט הבא: "יורוליג הוא מפעל גביע, לא ליגה". בדיוק כפי שליגת האלופות היא לא באמת ליגה. לכן אלופת אירופה היא למעשה מחזיקת גביע אירופה. אגב, יפה שאתה מגיש חצאי עובדות ומביא נתונים רק לגבי השנה האחרונה של הכדורסל הפולני במפעלים אירופים ומחסיר את השתיים שקדמו לה ונכללות בדירוג. ואתה גם מוסיף חטא על פשע ושוכח את העובדה שלפולין יש גם נציגה ביורוליג (פרוקום) שהיא בעלת רישיון A נכון לשנה שעברה. זה כבר נציגה אחת יותר מאיתנו. עכשיו כשלפולין אין קבוצה בעלת רישיון A, יש לה נציגה בבתים ועוד אחת שמדורגת נמוך מאלופת ישראל. אם למכבי יתבטל הרישיון, יהיה אותו דבר גם לישראל. ידידי, אתה חולה. ברצינות ועם כל הכבוד. קרא שוב את מה שאתה כותב ותנסה להסתכל על זה בראייה אובייקטיבית.
למה? מפעל גביע זה מפעל שבו אתה לא מתמודד עם כל הקבוצות. שיטת נוקאאוט. כמו בצ'מפיונס ליג, כמו בליגה האירופאית כמו במונדיאל וכמו בגביע המדינה בכדורגל. גביע. משחק גמר אחד, שאותו אתה יכול להפסיד גם אם היו לך 100% הצלחה עד לאותו רגע. בליגה אתה משחק מול כל הקבוצות ובד"כ יותר מפעם אחת. כלומר, תסכים איתי שאם קבוצה מסיימת את הליגה עם מאזן של 1-21 אחרי שהיא שיחקה מול כל הקבוצות פעמיים לפחות ופתאום היא עולה למשחק קובע מול קבוצה שסיימה במאזן 10-11 כאשר זה המשחק שמכריע אליפות. אתה עדיין לא מבין את הגישה בהבדלים?
חולה תקרא לאוהדי הקבוצה שלך ולעצמך שסוגדים לנצחונות ב35 הפרש על כרמיאל, תפסיק לחשוב שאתה איזה משהו מיוחד. ולעניין, כל עוד היורוליג מתעקשים לא לפרסם לאף אחד את שיטת הדירוג בין ליגות שלהם, מבחינתי אין באמת דירוג כזה. בפעם ה1000, כשתראה לי ש2-3 נציגות ביורוצ'לנג' מדי שנה ישפרו לנו את הדירוגויביאו לעוד נציגה ביורוליג, נדבר. בינתיים אתה סתם זורק השערות לאוויר על איך להם יש 3 נציגות ביורוצ'לנג', ואיך גרמניה שולחת 9 ליורוקאפ ועוד כל מיני דברים חסרי בסיס. במילים אחרוץ, בוא תראה לי איך עובד הדירוג לפני שאתה קופץ פה וטוען שאין לנו דירוג גבוה בגלל שאנחנו לא שולחים הרבה נציגות. עד עכשיו לא עשית את זה. כשתמצא את הדירוג ואיך הוא עובד, נדבר.