כדורסל אירופי 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

עדכון יורוליג:

בבית E מסתמן שפנר אולקר, לוקומוטיב ופנא הבטיחו את העליה ושני האחרונות יאבקו על מיקום טוב יותר. הכוכב האדום יכולה היום כמעט להבטיח את העליה במידה ותנצח את מאלגה בחוץ.
    - מי זה גל מקל? הכוכב האדום נראים נפלא ויוביץ' שגל מקל קיבל דקות על חשבנו נראה נפלא.
    - מאכזבת הבית בשבילי היא אנדולו אפס, סגל מצוין ומאמן מנוסה ובכל זאת כל שנה מחדש מאכזבים.

בבית F, בית המוות המטורף שקיבלנו השנה, העניינים מתחילים להסתבך עוד יותר. ברצלונה שוב מנצחת את ריאל מדריד האומללה, 25 - 4 בסוף הרבע הראשון!!!!!!!! לטובת ברצלונה למרות זאת ריאל חזרה לאט לאט והובילה ב-6 ברבע האחרון אבל הצליחה שוב להפסיד לברצלונה בפעם השלישית העונה ב-6 הפרש. באמברג הידועה לנו ממשיכה להיות קבוצה בית מטורפת ורושמת ניצחון יפה על חימקי המדרדרת.
    במשחק על ראשות הבית צסק"א מנצחת את לאבורל ברוסיה.
    כרגע נראה שלאבורל וצסק"א יעלו ועל שאר המקומות יאבקו חמשת הקבוצות הנותרות למעט ז'לגריס החלשה.

קצת בפן האישי, אולמפיאקוס אהובתי במצב קשה מאוד אבל אני עדיין מאמין, ניצחון היום בבית על ז'לגריס בגדר חובה ואז אנחנו נצמדים מעט ונותרו שלושה משחקים שצריכים לנצח בנוסף לדאוג להפרשים.
    זה הזמן להתעורר ספאנוליס, מאני טיים!

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה מדהים כמה העונה הזוועתית שלנו הצליחה להוציא אותי מאיזון ומכל הקשור ליורוליג, מפעל שאני בד"כ אוהב לראות ללא קשר למכבי. מהעצבים כבר נשבר לי הזין השנה מהכדורסל בכללי ועם עוד להוסיף אז גם האהדה שלי לניקס לא תורמת.

3. Roma מנהלים

אז כדי שתתחיל לראות, המפעל השנה נהדר.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היורוליג השנה באמת אדיר. שבוע שעבר ראיתי קובאן נגד פנר, כביכול היה משחק חלש(57-53 פנר) - ואני אומר לכם שהענף שהם שיחקו והענף שמכבי משחקת בו זה לא אותו ענף.

השנה יש מספר קבוצות מעולות בניגוד ל 3 ה"קבועות" (צסק"א, ריאל ובארסה) והנספחת התורנית - השנה הרוסיות מדהימות, חימקי וקובאן (דלייני שחקן חופשי הקיץ, לדעתי הולך לקבל חוזה לא פחות מ2 מיליון דולר לעונה). פנר שכמובן כבר עשתה את זה שנה שעברה, לבורל המטורפת שנותנת עונה מדהימה. בארסה וריאל עדיין שם כמובן, ותוסיפו את היווניות שדי ירדו אבל עדיין שם ותקבלו אחלה 9-10 קבוצות.

5. Roma מנהלים

נכון ועוד משהו בקטנה בלי לשם לב ובשקט בשקט באמברג והכוכב האדום בין חמשת הקבוצות הכי טובות במפעל בביתם. לא רוצה לפגוש קבוצה כזאת בהצלבה.

המצב לגבי היווניות נכון לגבי אולמפיאקוס שעדיין אסור להספיד את הקבוצה הזאת לעולם המצב אצל הירוקים השתפר מאוד מאז הכניסה של קאלטיס לחמישייה וההשתלבות של ראדוליצה. בצד האדום מחכים להשתלבות מהירה של פאפה שיעזור להם לעשות מהפך בבית.

סה"כ למעט 3-4 נמושות רוב הקבוצות מצוינים ומחזיקות בסגלים שגם למכבי תל אביב והפועל ירושלים ביחד לא מתקרבים לרמה הזאת.

תוצאות היום:
    אנדולו אפס נזכרת לנצח אבל גם הכוכב האדום מנצחת בחוץ במשחק של הרבה אופי אחרי פיגור 19 ושלא הובילה לאורך כל המשחק ומשאירה את הסיכויים של הטורקים קטנים.

אולמפיאקוס מנצחת כצפוי את ז'לגריס ומשאירה את בית המוות פתוח עד כמה שאפשר מבחינתה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, מלאגה, הרבה שואלים איך הנדריקס הגיע ומה באמת קורה שם. אז הסיפור "על בעיות כלכליות" הוא בעצם תקופה של 4 חודשים שלא שילמו שם משכורות, כאשר הנשיא גרסיה לופז כינס את השחקנים והודיע להם שאם יש להם הצעה מקבוצה אחרת הם ראשיים לעזוב. הנדריקס היה הראשון לייצור קשר עם מכבי ולברוח. לצערם של לא מעט מהשחקנים כבר אין רישום לאירופה והגדולות מוותרות על החתמת שחקנים עכשיו. מכבי טמבלים, אם לא היינו גומרים את מכסת 8 הזרים היינו מביאים משם גם את קוזמינסקאס.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ברצלונה מנצחת את מורסיה בליגה הספרדית 71-77. המצטיין אצל מורסיה? ויטור פבראני, 19 נקודות.

8. Roma מנהלים

פחות מרשים מאיך שאתה מציג את זה. אומנם מורסיה זאת לא קבוצת תחתית בספרד ואפילו רשמה ניצחונות על מאלגה ולאבורל העונה אבל פאברני לא שחקן רע הוא פשוט לא כשיר.
    יכול להיות שלמסגרת אחת ופחות קשוחה ואינטנסיבית(הרמת משחק) הוא יכול להתאים, קרי הליגה הישראלית והספרדית.

דרך אגב הרבה שחקנים שהיו פה בינוניים ולא הצליחו מככבים ביורוליג או לפחות משתתפים כמו פולן בצדביטה והיינז שחתם לא מזמן בפנא.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בא לי לזרוק להנהלת מכבי 15 קקטוסים לתוך הפנים. אליוט וויליאמס כבר איזה 3 שנים על המדף כולל הקיץ. שחקן בשקל וחצי שכל העולם ואשתו דיברו עליו שצריך לבוא למכבי וכל קיץ על תקן ה"מתעניינים בו" התורן. השנה הרחקנו לכת ועד ינואר הוא עוד היה על המדף - ואז פנאתנייקוס אספה אותו ונתנה לו חצי עונה.

אז הנה מה שהוא עשה עד כה ביורוליג (הגיע באמצע העונה , כן, ישר לטופ 16):
    14 נק' בבכורה נגד פנר
    16 נק' נגד מלאגה
    17 נגד הכוכב האדום
    16 נגד קובאן (10\10 מהקו)
    ואתמול נגד דאורשפקה 19 נק' (שוב 10\10 מהקו) כולל 2 קליעות עונשים לניצחון.

תחנק אבי אבן מהפסטה שאתה אוכל בזמן שאתה צופה באוונאוקו ופבראני ומגיע לריגוש.

idans10 ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. Roma מנהלים

הרצליה עד המוות,

בגדול אני מסכים איתך עם הסתייגות קטנה, גם אם אליוט היה נוחת בהיכל הוא לא היה מציג את המספרים שהוא מציג בפנא. ביוון יש לו קבוצה מסביב ולא אוסף שחקנים כמו החבורה בצהוב ולא לדבר על סנטר מהטובים שיש לאירופה להציג היום.

הוא היה תורם למכבי אך לא בטוח שהוא השחקן שצריך להביא.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נסכים שלא להסכים. תשמע, ווילאמס מזכיר לי את דווין סמית' או לחלופין את דונטה אצלכם. ציר מרכזי שיכול לעלות אותך ולשנות את הדברים. לא שחקן משלים. גארד טופ שמשחק טוב בשני צידי המגרש ולא תמיד תלוי בקבוצה.

אני חושב שבהתחשב בפציעה של דווין וגם בעובדה שזה כבר לא אותו שחקן הפיספוס הגדול ביותר שיכל להפוך את העונה מקצה לקצה זה ג'יף טיילור ואחריו וויליאמס. על הראשון, רבות ידובר על ההברזה שלו ועל התנהלות החתמת שחקנים בעידן הנוכחי של התקשורת. בעוד 15 שנה ידברו על מכבי שהייתה אמורה להחתים אותו כ-3 המרכזי שלה ובגלל שדלף הסיכום ריאל מיהרה להכפיל את השכר ולקחת אותו. איך אותה מכבי שידעו לסגור את איידסון לפני פיינל פור היורוקאפ באפריל בשקט בלי שאף אחד לא ידע, נפלה בדבר שהיא הייתה הכי טובה בו. ידברו על זה שאיך מכבי התרסקה ומה היה קורה אם... (ואגב, כל דקה שלו בריאל רק ממחישה את גודל הפיספוס גם שלו. שמדובר באופציה רביעית בערך בהתקפה שלהם. ועדיין, למרות שהוא בכלל לא מהווה פקטור שם בהתקפה ולא סופרים אותו - כל דקה שלו רואים שהוא שחקן).

המרחק בין מה שאנחנו רואים השנה לקבוצה קבוצה היה מרחק של 2 החלטות וחצי (וויליאמס, בורסיס, מקלין במובן מסויים) וטיפת מזל (טיילור).
    ואגב, נחזור לפה בעוד כמה חודשים - טיילור יהיה שחקן מכבי. זאת התחושה שלי.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני דווקא מסכים עם @Roma . במכבי של השנה, זה לא מספיק להיות שחקן טוב. הקבוצה נבנתה כל כך גרוע, צוות האימון שלה הוא כל כך גרוע, הביטחון כבר מזמן הלך לאיבוד וזה לא משהו שאתה מתקן באמצע העונה גם אם תביא סנטר טוב יותר ממה שיש לך. ברור ששיפור היה, בכל זאת זה לא קשה מהכלום קבוצה שיש לנו, אבל במצב הנוכחי מעטים מאוד אם בכלל השחקנים שהיו יכלים להציל לנו משהו מהעונה הזו. בגלל זה גם לא היה אכפת לי שלא יביאו אף אחד. בטח לא רק בשביל הליגה המקומית שלא קובעת דבר.

13. Roma מנהלים

מחר היורוליג מגיע לנקודת רתיחה!

בבית F, בית המוות, 5 קבוצות עם מאזן דומה(אולמפיאקוס, ברצלונה, חימקי, ריאל מדריד ובאמברג המפתיעה) יפגשו למפגשים ישירים בנוסף ללאבורל שתצטרף לחגיגה.
    המשחקים:
    חימקי - אולימפיאקוס
    ברצלונה - באמברג
    לאבורל - ריאל מדריד (יום שישי)

http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/2/size475x318/301302.Xxx
    מאניי טיים.

מה לדעתכם תצא המנצחת הגדולה של מחר?

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא נגיד ככה:

ברצלונה - בעמדה הכי טובה לדעתי. מחר נגד באמברג בבית (אמנם המפתיעה הגדולה אך עדיין אני מתקשה להאמין שתנצח בספרד) ובשבוע הבא בחוץ נגד ז'לגריס. תעלה לדעתי עם 2 הניצחונות הצפויים האלו.
    אולימפיאקוס אהובתך - צר לי. הפיינליסטית בחוץ ! מפסידה לחימקי מחר, ובשבוע הבא צסק"א מגיעה לאולם הכל חוץ משלום ואחווה, ותנצח כי כנראה תצטרך בשביל הבטחת הבכורה.

נשארנו עם באמברג, חימקי וריאל על כרטיס אחד. וואו, זה ממש סבוך. באמברג לדעתי תפסיד לבארסה אבל בהחלט ייתכן ותנצח את לאבורל במחזור האחרון בגרמניה. חימקי מארחת את אולימפיאקוס היום ויוצאת למדריד שבוע הבא - הכל אפשרי. ריאל בחוץ מול לאבורל ובבית מול חימקי.

אז אני מסרב להכריע סופית אבל חושב שבארסה תעלה, ותצטרף אליה המנצחת במחזור האחרון בין ריאל לחימקי במפגש המטורף שיהיה שם.

15. Roma מנהלים

הרצליה עד המוות,
    ספאנוליס מחר משקיע את שבד, רייס ושאר השודדים שיש שם. כל קבוצה שתגיע ליוון גם אם תצטרף לנצח תתקשה ואני מאמין שהשילוב של הוונריות והקהל יביא את הניצחון גם על הרוסים.

מסכים שברצלונה אכן בעמדה מצוינת אבל כרגיל אני גם מאמין שהם יכולים לפקשש הכל.

מצב נושא:
הנושא נעול.