כדורסל אירופי 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

פשוט ערב גדול

2. Roma מנהלים

• אנדולו אנדולו מה יהיה איתך? קרובה מאוד לנצח אבל בסוף הפסידה לויטוריה בספרד שגם העונה החליפה את השם ל"לא באמת מעניין אותי ואני לא הולך לבדוק".
    • פנר ופנא התקשו אך ניצחו בסוף וזה מה שחשוב.
    • ברצלונה בקאמבק מטורף, פיגור 14 ברבע האחרון שנשאר 5 דקות לסיום, בהובלת נבארו מנצחת את קאזאן שיוצאת מאוכזבת.
    • דרושאפקה מנצחת :)
    סה"כ מחזור ראשון מאוד מהנה מבחינתי, חבל שמכבי לא הצליחה לגנוב ניצחון חוץ.

כמו שאני רואה את הדברים, מכבי לא תתמודד על 1-4 בוודאות, אני יודע שאני לא מחדש כלום, ומקום 5-8 במתכונת הנוכחית זה יהיה הנס הבא אם מכבי תעבור לטעמי.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. shlomydavid מנהלים

4. shlomydavid מנהלים

5. shlomydavid מנהלים

http://www.up2me.co.il/images/79181244.Xxx

מחזור 2:

http://www.esake.gr/dat/resize/esaketeam/00000002/photo_254396BB.Xxx VS http://www.esake.gr/dat/resize/esaketeam/00000001/photo_437644EF.Xxx

* ערוץ ספורט 2 יעביר את המשחק בשידור ישיר, הערב החל מ-18:55.

6. shlomydavid מנהלים

7. Telkiyski Member

אפשר קצת סדר לגבי סוגיית פיבא/יולב?

עברתי על הקבוצות ביורוקאפ וראיתי שאין שם קבוצות מאיטליה וטורקיה, בעוד שאצל פיבא יש כמות נכבדת של נציגות משתי המדינות האלה.

האם טורקיה ואיטליה "ערקו" לפיבא (למעט כמובן הקבוצות הבכירות שמשוריינות ביולב)?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הליגה האיטלקית חתמה הסכם גג עם פיב"א, ולכן הקבוצות קיבלו איומים כבדים מצד האיגוד האיטלקי לעזוב את היורוקאפ. אכן 4 קבוצות עזבו וערקו לפיב"א. שבוע שעבר, מסתבר, שחלק גדול מהלחץ של ההתאחדות האיטלקית היה כדי לקבל תמיכה מפיב"א לאירוח אולימפיאדת רומא 2024. רומא הסירה את המועמדת, ושבוע שעבר ההתאחדות האיטלקית, פיב"א והקבוצות ישבו ביחד במטרה שבקיץ הבא הקבוצות יהיו רשאיות לבחור לשחק באיזה מפעל שירצו מבלי להיות מאויימים..
    גם טורקיה בהסכם עם פיב"א (10 הליגות בהסכם גג של פיב"א - טורקיה, בלגיה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, ישראל, יוון, איטליה, ליטא, פולין).
    בעיקרון היורוקאפ חטף סנוקרת מפיב"א (גם א.א.ק נכנעה לאיומים והנשיא שלה הוציא הודעה תקיפה נגד יול"ב ונגד פיב"א. גם דומז'לה הסלובנית יצאה מהיורוקאפ לפיב"א וגם עוד קבוצה. כולן עשו זאת באיומים לסנקציות כבדות מצד פיב"א. ירושלים בין הבודדות שנמצאות בליגה תחת פיב"א שהחליטה להמשיך ביורוקאפ וגם נלחמה באיגוד על שלל השטיקים שהוא עושה לה כחלק מהיותו זרוע של פיב"א).

בעיקרון זה היה קיץ טוב לפיב"א אבל איגוד ההחלקה על הקרח מציל אולי לג'ורדי את התחת.... זה לא בדיחה. אמיתי. מספר מחליקים פנו לנציבות האירופאית (שמסתבר שהיא ממש חזקה, מחוקקת חוקים ואוכפת אותם - בכל תחומי החיים לאו דווקא ספורט: הנציבות האירופית – ויקיפדיה

מה אמרו המחליקים - האיגוד מאיים על מחליקים שלא ילכו להחליק בליגות פרטיות..... אני מניח שזה נשמע לך מוכר. הנציבות פסקה לטובת המחליקים. ג'ורדי קפץ ואמר - "היי, זה גם קורה אצלנו" . ובראיון האחרון איתו הוא פירסם שהוא מקווה שהנציבות תפסוק גם כאן פסיקה דומה ותאפשר לקבוצות להחליט באיזה ליגה לשחק מבלי להיות כפופים לסנקציות כאלה ואחרות.

המלחמה הזאת עוד תמשך ועוד יהיו הרבה טוויסטים.

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

טוב מאוד שפיבא נלחמת בהם.
    מקווה שנחזור לשניים שלושה מפעלים בכירים שהמשתתפות בהם מגיעות על סמך הישגים בליגות ושמספר הנציגות של כל ליגה נגזר מניקוד ליגות.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מניח שבקיץ הם יעשו עוד סיבוב על קבוצות היורוליג (כמו שג'ורדי אמר, 95% מהזכיות המקומיות הן של הקבוצות ביורוליג..) ואם הם לא יצליחו לשכנע אותם אולי הם ישבו עם ג'ורדי שוב וינסו להגיע למשהו.

אנחנו בדרך לסופרוליג/יורוליג יותר מאשר לגוף אחד שמארגן את המפעלים (אופ"א במשך כל שנות היקום בערך מכופפת את כל ליגות הכדורגל אליה. אגב, גם שם מתחילה התמרמרות קלה... בכל מקרה פיב"א רק שנתיים "קיימת" במתכונת החדשה. היא תצטרך לרתום את כל הליגות ואת כל הקבוצות, כולל אלה שביורוליג, כדי לעשות את מה שרצית. ההתחלה שלהם לא משהו, אגב. )

11. Telkiyski Member

הנתון הזה לפיו 95% מהזכיות המקומיות הן של קבוצות יורוליג זה גניבת דעת.
    הרי בזכות ההשתתפות ביורוליג קבוצות יוצרות לעצמן יתרון כלכלי משמעותי כל כך שבזכותו הן גם זוכות באליפות.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, אבל אם אתה רוצה מפעל שלוקח את הקבוצות שזוכות באופן ספורטיבי, זה בעיה, כי הנתון הזה, יהיה סיבותיו אשר יהיה - יגרום לכך שרוב המוחלט של הקבוצות שיהיו במפעל לא יהיו כאלה שזכו במשהו...
    בכל מקרה, פיב"א הציעו באמצע העונה הקודמת לקבוצות להצטרף לליגה שלהן. בהבטחה. גם למכבי וירושלים הרבה לפני שהן כביכול זכו באליפות (והן לא). פיב"א בעיקר יורה לכל הכיוונים וכרגע חשוב לה שקבוצות ישחקו אצלה - ספורטיבי או לא.
    יהיה קיץ מתיש גם הפעם, אל תדאג.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מאמן פנאתנייקוס, פדולאקיס, פוטר. פיני גרשון מועמד להחליפו.

14. Telkiyski Member

פיני קל, לא?

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם חושב. יכול להיות מעניין... ארז יכול ללקק לו תוך כדי שהוא משחק נגדו? יש תקדים לזה?

מצב נושא:
הנושא נעול.