היכן יתקיים פיינל פור היורוליג ב2025. עוד לפני שאבו דאבי תשלח ליורוליג קבוצה, היא רוצה לתרגל את אירוח הגמר דיווח: פיינל פור היורוליג ייערך באבו דאבי או בלגרד - וואלה ספורט האם פיינל פור היורוליג יערך באבו דאבי? - ערוץ הספורט בינתיים הקבוצה המקומית חתומה על 3 עונות בליגה האדריאטית, ואף אמורה לארח את פיינל פור הליגה האדריאטית. https://www.haaretz.co.il/sport/bas....premium/00000191-fc80-dd5a-a1d5-fdeaf9dd0000
באירופה מחשיבים את ליגת העל בכדורסל רק כליגה השמינית בטיבה מבין הליגות המקומיות (והאדריאטית האזורית) ביבשת "נדיב"? דירוג ליגת העל ביחס לאירופה - ערוץ הספורט
כמה זה טוב למכבי ת"א ולישראליות שרוצות להתקבל כמו הפועל ת"א והפועל ירושלים "ערב הסעודית מנסה לרכוש חלק מהיורוליג" - ערוץ הספורט
חייב לספר משהו, אני חושב שאני מתחיל לאהוב את ריאל, סגל השחקנים שם מטורף כל שנה, שחקן כמו קמפאסו או סרחיו יול, איך אפשר שלא לאהוב ? נסעתי למדריד והדבר הראשון, כן כן, היה ללכת למשחק של קבוצת הכדורסל. תפסתי את המשחק נגד ג'ירונה, האווירה הייתה מדהימה. קודם כל היריבה ששייכת לאחים גאסול, המאמן קציקארס שאימן את ירושלים ב-2017, איך עבר כלכך הרבה זמן מאז ? הבנאדם גם היה מובטל וכנראה יחזור להיות כזה. גירונה קבוצה מאוד חלשה כמו שחשבתי. אייק אירובו משחק שם, שיחק בגליל עליון, אני לא מחזיק ממנו. מצד אחד טכני, אתלט וכיף לראות, מצד שני, שחקן כל כך טיפש, כל פעולה רעה, היה רע במשחק עם 4 נק' ואני חושב שגם לישראל הוא לא מתאים למרות שהפוטנציאל היה שם. ג'יימס נאגי מברצלונה משחק שם אבל כרגיל לא טוב. היחיד שהיה טוב וברמה ממש ממש ממש גבוהה הוא מספר 42, דורם שמו, קוסם כדורסל. ריאל מדריד, קודם כל אהבתי את הרוטצייה, הולכים עם חמישייה לאורך כל הרבע ה-1, החמישייה השנייה ואולי החזקה יותר ברבע ה-2. כדורסל איטי, הגנתי, טקטי, הרכזים מעל הכל, אוהב את הכדורסל הזה, הכדורסל הספרדי ולא הישראלי והאתלטי בלי ההגנה. קודם כל ומעל כולם, קמפסקו, 14 נק' ו-5 אס' המצטיין במשחק ב-15 דק', כן כן. כל פעולה של הקוסם הזה מושלמת, כל פעולה נכונה, איזה חוכמה של שחקן. יול קלע מ-3/4 מגרש, פסיכי היד שלו, שלא ייגמר לעולם. טאברס רע בהתקפה אבל 222 ס"מ אז ייקלע וכמובן סלע בהגנה. מוסא נפצע, הזוניה לא יציב אבל בסה"כ מעולה. לא מחזיק מגונזלס ושאר הספרדים הצעירים, אחד אתלט אבל לא חכם, השני איטי וחכם, גם גבריאל דק ואבלדה כאלה, לא מוכשרים אבל יש להם את היתרונות שלהם. איבקה בסוף הקריירה. אני עדיין חושב שיש לריאל מה להציע למרות פתיחת העונה, אני בטוח שבשנתיים האחרונות הסגל של ריאל היה מרשים יותר וחסר להם משהו. נהנתי, היה 10/10, הקהל, האווירה, המשפחות, היה פשוט מדהים, קצת יקר אבל ממליץ לכולם. מעל כולם קמפאסו וכמובן השלשה הפסיכית של יול. ואמוס מדריד 2:35, אל תפספסו ! Real Madrid - Bàsquet Girona (95-67) RESUMEN | Liga Endesa 2024-25 - YouTube
איזה כיף לשמוע. שמח שנהנית, באמת נשמעת חוויה מדהימה. מקצועית התחלת בלהות לריאל אבל שני משחקים אחרונים טובים. לא מבין למה וויתרו על פוריירה. העיקר שנהנית.
מסכים לגמרי שהוויתר על פוריירה טיפשי, יש לריאל מדריד 4 גבוהים טבעיים בסגל כשאחד מהם זה ילד שעלה מהנוער, מוכשר ככל שיהיה. טאברס, איבקה בגילו וגרובה לא יספיקו, מוסא, הזוניה ודק שחקנים בעמדה 3. פוריירה גם היה הראשון לעקוף את טאברס במלך החסימות של היורוליג אחרי איזה 5 שנים רצוף, היו לו אם אני זוכר נכון 1.6 חס' למשחק מהספסל לעומת 1.5 של טאברס אשתקד. חסר לריאל מדריד גארד באופן דחוף יותר מהכל, הסגל הכי פחות מרשים שהיה לה בשנים האחרונות למרות שהיא בטופ. פעם ראשונה שאני לא מהמר על ריאל נגד ברצלונה.
אין ויתור על פואריה, הוא רצה לעזוב בשביל להיות שחקן פותח. הגיוני מבחינתו כי הוא פותח בכל קבוצה למעט שלושה. מוסא משחק רק כ-SG בריאל למרות הגודל הפיזי. טאברז ואיבקה זה בהחלט מספיק אם יישמרו על כשירות. שכחת לציין את אבלדה המקומי בעמדת ה-SF. גם הצמד שציינת משחקים ב-FF. נאדייה כבר בן 20 אחרי קילומטראז' יפה, שחקן לא רע. פליז נפצע וזאת מכה רצינית עבורם, היה אמור להיות הרכז המחליף אחרי עונה מצוינת בספרד. נשארו עם קאמפצו, יוי הקשיש ומיירס שיכול לרכז בדקות מסוימות. ריאל כמו ריאל, בסוף זה ייגמר בטופ 4. מאמין שגם יגיע עוד חיזוק.