אני בספק אם זה מה שחולון מעדיפה, ירושלים של אירופה זה לא ירושלים של ליגת ווינר סל עם ליגיון הזרים שקטש קיבל. בכל מקרה, אני פחות מתייחס ליריבה, קטש קיבל סגל נהדר וגם הרוויח את יתרון הביתיות. צריכים לעשות פיינל פור! משחק מול חולון יהיה חוויה עצומה, SOLD OUT אם המחירים יהיו שפויים בהיכל טוטו והארנה. אני אישית תמיד אוהב את המשחקים מול חולון מאשר מכבי או הפועל תל אביב. כבר מנוי ליציע D בהיכל טוטו הנפלא.
הערב מפגש מעניין בין שתי הקבוצות הכי פצועות ביורוליג. לחימקי יש עוד שתי בעיות. אנתוני גיל וג'רמי אוונס גם לא ישחקו הערב. שבד עדיין חי וקיים, אבל מבחינתי אין סיבה שמכבי לא מנצחת הערב.
בשיקטאש שיחררה את הכוכב הכי גדול שלה (שאקיל) עם 16.5 נקודות למשחק באלופות עקב המצוקה הכלכלית. Shaquielle McKissic leaves Besiktas | Eurohoops ג'ורדן תיאדור גם רשם שחייבים לו כסף. hey just confirmed I won’t be getting my check today,” he wrote, “I already knew that though. They are winning games and can’t pay the players they have.” את הניצחון על אפס עם עשו (חוץ משזה שהוא עוד שיחק) עם לארקין לא מתלבש בשביל מנוחה. הם 9-9 בטורקיה במקום ה-8. כנראה שעוד שחקנים יעזבו אותה בקרוב. דווקא פרישטרי שסיימה מקום 4 בבית C היא אולי הכי מוקש. קבוצה מקום 4 ביוון, חביבה.
כולם עושים במכנסיים. זה נראה כאילו הלחץ משתק אותם. אין הגנה, אין התקפה. שבד לבד גומר אותנו. כן, למה לא, עכשיו גם הרכז היחיד סובל שוב מכאבים.
רק הגנה תחזיר אותנו למשחק. רק הגנה. הקבוצה נורא לחוצה וכולם משחקים מתחת ליכולת הרגילה שלהם. המשחק הזה לחלוטין עוד לא אבוד, אבל מישהו צריך גם לקום בהתקפה. @גלץ איפה דורסי ובראיינט? אתה מצפה מהאנטר לעשות 30 נק' ו-20 ריבאונדים? הבחור שחקן משלים, לא מוביל, בטח בהתקפה.
חימקי קבוצה מעולה שסובלת מפציעות והמאזן משקר אבל... מי חסר שמקבלים 47 נק׳ במחצית ? וולטרס, כספי ובלאק כבר הרבה זמן לא פה ו-ווילבקין זה פלוס בהגנה שהוא לא נמצא. מה קרה להגנה ?
טוב, שיוויון. עכשיו רבע אחרון חזק. חימקי קלעה רק 13 ברבע השלישי, כמו שאמרתי, ההגנה תחזיר אותנו למשחק.
ג׳קסון כזה גרוע, אין לו משחק אחד טוב אפילו. לא החזקתי ממנו אף פעם אבל רכז יורוליג הוא בטוח, כנראה שאם אתה יותר משנה - שנתיים בסין אתה יורד משמעותית ברמה. האנטר זה טיוס 2 רק חכם וזקן יותר. אייסי כרגיל מאכזב התקפית אבל ענק ההגנתית. ריינדולס טוב התקפית אבל במקומו ובמקום קלויארו אפשר להביא גבוה אחד טוב ותותח, אפשר לשחרר אותם ברגע שבלאט יחזור. אבדיה פיצול אישיות, יש דברים טובים ויש דברים פשוטים כמו הגנה או עונשין שהוא לא טוב (יש פעולות הגנה טובות לפעמים).