ראיתי מחצית 2, מחצית גדולה, מעניין מה היה רע בחצי הראשון. דורסי קלעי, ג׳קסון כישלון, אבדיה לא יודע איך לאכול אותו, שמח על השורה הסטט׳, קלויארו וריינדולס חביבים אבל זה לא זה, יכולים לעזוב. ניצחון יפה עם פצועים, כל הכבוד ליאניס.
שבד הוכיח היום שוב שהוא שחקן מצוין, אבל לא גדול. במצב קריטי הוא מחליט לשלוח קטיושה ממגרש החנייה. מדהים. מכבי היתה לחוצה בצורה בלתי רגילה. דורסי היה צריך לתת היום יותר. בסוף זו היתה מאמץ קבוצתי אמיתי, אבל זה היה יותר לב ונשמה מאשר כדורסל. אמרתי שרק נחזור למשחק דרך ההגנה וכך גם קרה. ברבע הראשון ספגנו 28 נקודות. בכל החצי השני שלושים...הנה לכם המפתח לניצחון. מכבי צריכה את ווילבקין כמו לא יודע מה. הוא מסיר גם הרבה לחץ משחקנים אחרים. היום ראיתי חבורה מפוחדת ולחוצה של שחקנים שמאד התגעגעו לסקוטי. מקווה שישחק בעוד יומיים כי בלעדיו נפסיד בכל מקרה לאוברדוביץ ושחקניו. הכל עוד פתוח. יש עוד הרבה משחקים מעניינים. לא יהיה קל, אבל אני ממשיך להאמין. רק שנהיה בריאים! (פאו הפסידה בסרביה לכוכב האדום דבר שטוב לנו) @yakov_y צודק לגבי ג'קסון. ציפיתי ממנו היום להופיע. דורסי קלע בסוף שלשה מאד חשובה, אבל הצמד אכזב אותי היום. אבדיה היה בסדר, לא צריך לדרוש ממנו להיות כוכב ביורוליג. עדיין לא. לי יש הרגשה שאם ישאר במכבי הוא יכול בעונה הבאה להוביל אותנו. רינולדס וקאלויארו בכל מקרה שחקנים משלימים. הראשון רק חתם בגלל הפציעות בקו הקדמי.
ההפסד הכי כואב ב5 שנים האחרונות, הרבה יותר מהגביע לנהריה. מוכן להפסיד למגדל בליגה כל עונה 20 הפרש ולא מה שקרה לנו העונה באירופה בלתי נתפס כמה נאחס,טמטום,פיגור,חוסן פגום וכד'. הפועל חולון -אלופת המדינה במשחקי אימון 2019-20.
שנינו יודעים שהסיכוי שדני יישאר שווה לסיכוי שהוא לא ייבחר בדראפט, כלומר אפסי ולא קיים. לעומת ישראלי בכיר שמכבי יכולה ללטוש לכיוונו עיניים הוא טי ג'יי ליף, הוא לא שיחק באינדיאנה מאז ה-21/12/2019 והוא יכול להיות בינגו רציני למכבי במידה והיא תצליח להנחית אותו.
נו איך ולנסיה הפסידו את זה לעזעזל? ברצלונה עכשיו 2 ניצחונות יותר ממכבי פלוס יתרון במאזן פנימי, אותו דבר לגבי ריאל. לגבי צסקא, זו עם ניצחון אחד יותר ממכבי ועוד משחק ביניהן ברוסיה.
ראיתי עכשיו את התקציר של חולון. ברצינות, מישהו ראה שם בכלל עבירה לשלוש? ראיתי שחקן התקפה ליטאי קופץ טיפה אחורה ונופל. מבחינתי מתנה מארץ המתנות לאורחת. @הרצליה עד המוות זכור לי את מכבי עפה לאסטודיאנטס אחרי שג'מצ'י החליק לפני הזריקה האחרונה. שם זה לפחות לא היה השופט שגרם להדחה...
הרבה ריספקט לקלויארו שחנק אותו כראוי בהתקפה האחרונה. העיקר רסקין צועק ״שלשה!״ שילך לרופא לבדוק אם לא מתפתח אצלו ארבליזם.