כדורסל - הישראליות באירופה 2022/23

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י כינוי, ‏3/7/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

יפגעו קבוצות כמו ברצלונה\ריאל\מילאנו שנותנת עונה יפה מאוד וקבוצות כמו מכבי\באיירן שלא היו עושות פלייאוף יכולות לקבל שחקני טופ מפעל במחיר מבצע עד סוף העונה. אנדולו שבקושי תעשה פלייאוף בסטואציה רגילה יכולה להחתים את הזוניה ושאנגליה ולהפוך לפייבוריטית מוחלטת(בשבילים בלי קשר הצמד לארקין - מיציץ' שווה את התואר).
    השחקנים לא יפגעו כלכלית, יפסידו חצי עונה מקצועית זה לא נורא ובעונה הבאה יהיו שחקנים חופשיים שיבחרו את עתידם.

הם יכולים לעבור לליגות שהחלונות פתוחים אבל היורוליג סגור. לא צריך להגזים, הם עדיין יקבלו שכר מהרוסיות בתקווה שעוד חודש או עונה הבאה יחזרו לשם שם במידה והמצב ייפתר.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דניאל האקט כבר סגר בוירטוס בולוניה היום. האיטלקים מנסים להשיג שיחרור מצסק"א.

איזו עונה מטורפת.

3. zivmay Member

לשים את אבי אבן כמאמן, משמע ויתור על היורוליג, למרות שיש סיכוי לא רע.

4. Roma מנהלים

מזה סיכוי לא רע? מכבי בזכות המלחמה והחלטה מזעזעת של היורוליג כבר בפלייאוף. צריך לנצח מספר נמוך מאוד של משחקים בשביל להעפיל.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השארת אבי אבן היא למעשה הודעה של ויתור על היורוליג, אבל פוטין טרף את כל הקלפים. הנהלת מכבי מכוונת לקיץ כדי למנות מאמן רציני, אבל בצורה הזאת אנחנו לא רוצים לקחת את המתנה שקיבלנו. לא יודע מה יקרה, אבל את האמת שאין לי בכלל חשק לראות את הקבוצה בפלייאוף. זה פשוט לא מגיע לנו.

6. Roma מנהלים

יכול להיות שלמכבי מגיע ובאיירן מינכן לא, כי עפו בסוף שלוש קבוצות שהיו עושות פלייאוף. בכל מקרה לא אהבתי את ההחלטה לבטל את התוצאות ולא להחשיב וללכת על אחוז ניצחונות.

אין ספק שאם מכבי תעשה "פלייאוף" עוד עלולים לחשוב שהייתה הצלחה העונה. אני עדיין לא מבין למה לא מגיע מאמן, בסוף אם יש פלייאוף אז הכל אפשרי.

7. DRORIKO Member

יש מהלך אחד שכן הצלחת להבין במועדון הזה? המועדון הכי כושל ניהולית בכדורסל העולמי. הדבר היחיד שמחזיק אותו בחיים זה ההיסטוריה והקהל.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    מכבי לא מחתימה מאמן כי:
    1) אנחנו באמצע העונה, כל המאמנים הטובים והרציניים כנראה תפוסים. בקיץ זה אולי ישתנה.
    2) כסף?
    3) ההנהלה ותרה למעשה את העונה הזאת.

@DRORIKO
    אין לי מושג מה קורה בכל הקבוצות בעולם (...), אבל אמרתי כבר לא פעם שהגיע הזמן לשינוי רציני הקבוצה. מכבי צריכה דם חדש, מישהו צעיר ושאפתן שיכול לקדם את הקבוצה. אני לא יודע עם התקציב הנוכחי אפשר בכל עונה לאיים על צמרת היורוליג, אבל עם כשרון שיווקי וניהולי אפשר גם לנצל את ההיסטוריה המפוארת של הקבוצה. למרות הכל מכבי עדיין שם באירופה, אבל עם הצוות הנוכחי בראשות מזרחי ופדרמן הספינה מלאת מים....

9. Roma מנהלים

1. אפשר להביא מאמן ישראלי שישמח להגיע לחצי עונה, זה בוודאות עדיף על אבי אבן.
    2. תירוץ שתקף לאוהדי מכבי בלבד, להביא את קיירי תומאס היה כסף? אם אין כסף אז היו צריכים להשאיר את היווני.
    3. הקבוצה גם במאזן שלילי תהיה בפלייאוף השנה ביורוליג, לא יודע למה לוותר על הצ'אנס הזה.

אפשר גם עכשיו להביא את אחד המאמנים של הרוסיות.

10. yakov_y YNWA

1. ווילבקין לא קיים, נאנלי מוביל ומכבי ת״א מנצחת בתצוגה מרשימה את אחת הטובות ביבשת.
    נכון יום רע של מילאנו, נכון יד אליהו, הכל נכון, ווילבקין בעייתי כמוביל, נאנלי אנדרטייד וכל מה שטענתי לאורך העונה לדעתי נכון.

2. כן גם אני מופתע ממנו לאורך השנים.
    כן אני אצטרף כנראה לרעש שיהיה עליו.
    ועדיין, מבחינת כדורסל, יפתח זיו שחקן מדהים.
    שחקן הגנה, אחד על אחד טוב, מוסר בסדר, אתלט על, אשכרה ככה חלמתי להיות כדורסלן.
    מה הבעיה ?
    קליעה מזעזעת, ממש.
    בעיה מספר 2, אין לו מוח, ממש לא.

אני לא אתפלא אם הביטחון המופרז והמוח שלו יעשו לו נזק, הוא ייקח את הביטחון מהמשחק הזה, הוא ייקח את המחמאות בתקשורת ויינסה להוכיח שהוא ווילבקין ואז זה יתפוצץ, שלא יעלה לו השתן לראש.
    אה... ותזכרו שאני אמרתי שהוא צריך להיות ברוטצייה בגלל ההגנה, התקפית הוא מפתיע גם אותי.

3. חוסר ספורטביות מה שעשו עם הרוסיות.
    חוסר ספורטיביות שמחקו משחקים.
    מה אפשר לצפות מהיורוליג האלה.

11. yakov_y YNWA

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, בהחלט נהנתי היום, אבל זה רק משחק בודד אחד. הקבוצה הזאת הסריחה ביותר מדי משחקים. לנצח את מילאנו זה תמיד סופר נחמד (הם תמיד יישארו בשבילי טרייסר...), אבל מכבי לא צריכה לקבל מתנות בגלל הרחקת הרוסיות. יותר מזה, מתי שנראה שוב מלחמה עם החמאס ירחיקו אותנו...

לעזוב את הפוליטיקה בצד. בוקר טוב יפתח זיו. סוף סוף משחק נורמלי של הבחור. עכשיו נראה אם זו לא היתה הופעה חד פעמית. לפחות הערב זה עבד, כמו גם הקו האחורי עם נאנלי. ווילבקין? נראה מה יהיה בעונה הבאה איתו, אבל הצוות הטכני צריך לחשוב טוב טוב מה רוצים ממנו. כבר אמרתי לא פעם שהוא לא צריך לרכז. הוא לדעתי שחקן מאד מסוכן אם יש לידו שחקנים שיכולים להוביל את הכדור. שים את סקוטי על הבלטה שלו והוא יעזור לך לנצח.

בסיכומו של דבר, אם מכבי באמת רוצה לתת לי שוב את האמונה שהעונה נראה עוד דברים יפים אז הגיע הזמן להתעורר. ביורוליג קיבלו מתנה, עכשיו נראה אם הם יכולים גם להשתמש בו...

13. DRORIKO Member

פפי תורג'מן היה אוהב לתת דאנקים כאלה

14. ייא Member

חולוניה עם הישג ענק ועם עוד קצת מאמץ אפשר לעשות פיינל 4.

Roma אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

כל הכבוד לחולוניה, רק מדגישים כמה הכישלון אצלנו עמוק בשנים האחרונות.

הרצליה עד המוות ו-yakov_y אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.