כדורסל - הישראליות באירופה 2022/23

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י צ. שיף, ‏10/7/22.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פספסתי את הרבע האחרון...עזבתי כשאנדולו איימו לברוח. אולי הקסם של היד חזר בפעם המי יודע כמה כי כשאני משווה את הסגל של הטורקים עם זה של מכבי אז רק ללורנזו יש מקום בטופ האירופאי. קטש פתח את החצי השני עם ג'ייק כהן, ג'ונדי וסורקין. עם כל הכבוד לחבר'ה זה לא בדיוק שלישייה שעושה ליריבה צמרמורת. בטח לא באירופה.

אני מעריך שכמו תמיד הלב והנשמה ניצחו את הכשרון. בסופו של דבר ההפסד אולי מאפיין בנתיים את העונה האירופאית של האלופה, אבל אני לא הייתי מהמר נגדם עכשיו. הם יהיו בפלייאוף. בשביל מכבי הניצחון הזה הרבה יותר משמעותי כי שוב, הסגל הזה בעיניי מאד בינוני. נו טוב, הקסם של היד והקהל עשה את שלו הערב! רבע אחרון של 23-7 לנו. ברצינות, שבע נקודות לטורקים ברבע!?!

נ.ב - מה זה היה השלט העלוב בשביל סימס ז"ל? מגיע לו משהו יותר רציני מזה של האוהדים.

2. DRORIKO Member

https://medias.timeout.co.il/www/uploads/2021/09/20210909_134905_resized-600x600.Xxx

Roy t אוהב/ת את זה.
  3. cheddar Member

מה עם זה

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו למעלה עזר לי הערב ושלח אותי בכוונה לבקר את משפחתי בערב שבת כדי שלא אראה את השחיטה הזאת. מעל שלושים הפרש להפסיד במדריד. ברצינות, זה רציני? דווקא ברגע שטיפה התחלתי להאמין בקבוצה ריאל עושה סדר. מה להגיד? פשוט מביך.

5. DRORIKO Member

ריאל בחוץ זה המגרש הכי קשה שיש ומכבי גם בשנים הגדולות שלה אחלה שם קש, אז בטח העונה שבלי יד אליהו היא לא שווה יותר מדי. סך הכל סוגרים סיבוב סביר, מה שמאפיין אותו זה הפערים בין הבית לחוץ, אני מקווה שבסיבוב השני זה יותר יתאזן, ולא אני לא מתכוון שנתחיל גם להפסיד בבית. טופ 8 הוא מטרה ריאלית לאור חולשת היורוליג ולקטש לא יהיו פה הנחות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/23
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    לא ציפיתי לנצח במדריד, אבל יש דרך. הקבוצה הצליחה בשבועות האחרונים להראות מדי פעם דברים נחמדים, לכן אני מאוכזב. יש צורה להפסיד ומה שקרה אתמול מאד לא מקובל בשום קבוצה, נכון?

7. DRORIKO Member

בחמישיה של פרטיזן 3 אקסים של ליגת העל

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

למכבי יש בעיה חמורה מחוץ לקשת. ברגע שבולדווין חוזר לא חד מהפציעה אין אף שחקן במכבי שיודע לזרוק מ-3. אני לא יודע איך יגמר המשחק היום, אבל אם מכבי לא מביאה שחקן עם קליעה היא יכולה להגיד יפה שלום לעונה הזאת.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע עם השלוש כבר ידוע זמן רב, אבל איכשהו היום זה ממש שערוריה. כמה אנחנו עכשיו? 2-22 או משהו כזה? בולדווין כבר הראה לנו שהוא לחלוטין לא יציב מרחוק. לרב זה אצלו גם בחוץ כך מה שקורה לו הערב כבר ראיתי ממנו הערב.

בסך הכל הייתי אומר שתי קבוצות יורוקאפ. גם הסרבים ממש לא משכנעים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחנו והחזרנו להם גם בהפרש הנכון. יותר מזה אין מה להגיד. יכולת לא ראיתי הערב חוץ מהרבע הראשון. אחרי זה שום דבר הלך. בעוד יומיים בחוץ אצל פאו. עם יכולת כזאת נקבל בראש.

אגב, מדר פתח, הוחלף ומאז נעלמו עקבותיו. מה קרה, אוברדוביץ פתאום לא ספר אותו?

11. DRORIKO Member

מדר לא מספיק טוב ליורוליג. סורקין לעומת זאת זה תענוג. עוד בגביע וינר של 2021 רשמתי פה שסוף סוף יש גבוה ישראלי טוב, ומאז הוא רק הולך ומשתפר. אמנם קלע מעט היום אבל היו לו הרבה פעולות קריטיות, גם בהגנה וגם בהתקפה. גם קולסון, מרטין, ניבו וכמובן לורנזו נתנו את שלהם.

12. DRORIKO Member

אגב אני לרוב לא מתייחס לשחקני היריבה אבל הפנתר הזה חתיכת שחקן. גם במשחק הראשון הוא היה נהדר.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי מדר אתה צודק. סורקין מתפתח יופי וכולי תקווה שימשיך ככה. אולי נראה ממנו גם מתישהו יותר קליעות מחצי מרחק ומחוץ לקשת. לדעתי גם עניין של היררכיה, עדיין אין לו סטטוס של שחקן מוביל, אבל אני מקווה שזה יגיע.

קולסון, ניבו ומרטין היו בסדר, אבל אחרי הרבע הראשון הקבוצה די נתקעה עם ההפרש. נראה מה יהיה בעוד יומיים. לא יהיה פשוט ביוון.

14. DRORIKO Member

הוא לא שחקן מוביל וגם היום שיחק רק 15 דקות, אבל הוא לגמרי שחקן יורוליג לגיטימי

15. DRORIKO Member

אגב אנחנו כבר בסיבוב השני של היורוליג ואני עדיין לא יודע מה שיטת המשחק של מכבי, מה זה הכדורסל של עודד. אצל פיני זה היה משחק ריצה, אצל דיויד זה היה כדורסל מיד ליד, הוא אפילו בנה 2 חמישיות שונות שכל אחת שיחקה בסגנון משלה. במכבי הנוכחית אין לך מושג מה הסגנון. גם אין לך מושג מי השחקנים המובילים חוץ מלורנזו ובולדווין של עד הפציעה. כל משחק מבליח לך שחקן אחר.