כדורסל - הישראליות באירופה 2022/23

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י צ. שיף, ‏10/7/22.

1. DRORIKO Member

בכל 3 הזכיות האחרונות של מכבי ביורוליג, למעשה 3 הזכיות היחידות שלה במפעל, היא עברה יריבות ״עבירות״ כדי להגיע לפיינל פור. פעמיים אלה היו קבוצות איטלקיות, ועוד פעם עלינו מבית מוקדם שהיינו הפיבוריטים בו(נס ז׳לגיריס זה משם)

2. די קאניו אגדה Member

עומר יקירי ,מאחר ומדובר בכדורסל אירופי אתה חייב לנתח את 2 המפגשים העונתיים ,לנתח מה היה שם.
    לעניות דעתי הניצחון שלהם בספרד היה על שלשות של היגינס,מבלי שבראון שיחק.
    בהיכל הם בהחלט ניצחו והרגשת כל המשחק שהם בשליטה (ועדיין... קורי היגינס...) ,עכשיו בהיכל תפרת אותם ולא פעם בשנים האחרונות.
    אני מאמין שבמשחק של סחיטת פוזשנים ,עם הצגות של מר לורנזו בראון ,אפשר לעקוץ אותם.
    שוב זה כמובן 70/30,(אני לא מתעלם מהרקורד חוץ העלוב של מכבי נגד בארסה או בספרד בכלל שלא תטעה.)
    אולימפיאקוס וריאל לדעתי יטחנו את מכבי בגלל שהן פשוט טובות יותר על הנייר ומשחקות בסגנון של מכבי ,ולא בסגנון המעאפן של שאראס.
    גם מונאקו לדעתי זה 100 אחוז שמכבי תושפל ,יש שם סגל רעב ,צעיר ,רענן ואתה גם מקבל את מייק ג'יימס ,וביום טוב הוא סקורר מפחיד.
    בקיצור בארסה עדיין פייבורטית ברורה.

*כמו שמידדנוויג ציין מקום 4 יכול להיות אדיר ,אבל הסיכויים לכך נמוכים עד לא קיימים.

3. yakov_y YNWA

אין ספק שהשיטה של היורוליג הזויה וצריך לשנות אותה.
    2 יורדות אולי, הלוואי ויהיה כמו בכדורגל אבל אין סיכוי, בליגה של 18 קבוצות חייב פליי אין.
    הדבר הכי מצחיק שיש פאקינג עונה ארוכה של 34 משחקים, סדרה אחת ואז פלייאוף, אז למה נלחמת עונה שלמה אם לא על ביתיות ?

הכדורסל הזוי באירופה, לא שבאן בי איי הוא טוב אבל גם מתחת לרמה.

4. Roma מנהלים

מספיק שתעשה סדרות לאורך כל הדרך בנוסף לעולות יורדות ויהיה שיפור משמעותי. קבוצות כמו אלבה אשכרה ינסו לנצח משחקים ולא ללכת עם האמת שלהם.

5. DRORIKO Member

אז אם אני מבין נכון כדי שמכבי לא תעלה היא צריכה להפסיד את 2 המשחקים ושז׳לגיריס, בסקוניה ופרטיזן ינצחו את שניהם(ושפנר תנצח אחד מהם)

6. Roma מנהלים

פנר צריכה לנצח את שניהם.
    בקיצור זה לא יקרה, מכבי עלתה.

7. DRORIKO Member

למה את שניהם? יש לה הרי יתרון על מכבי במאזן הפנימי

8. Roma מנהלים

זה מה שקראתי בבסקטניוז. כנראה ייווצר בית בין כמה קבוצות ואז הם במצב הכי גרוע.
    בכל מקרה זה לא רלוונטי, גם אם מכבי יפסידו פעמיים אני לא רואה את האחרות עושות את זה.

9. DRORIKO Member

אה כי יהיה כאילו שיוויון בין כמה קבוצות? שמע זה כבר לא לפורום כדורסל אלא לפורום מתמטיקה. בראשון אני בקושי מבין אז אתה רוצה שגם בשני? חחחחח

10. Roma מנהלים

בהנחה שפרטיזן, פנר, מכבי וז'לגיריס לצורך העניין יהיו עם מאזן דומה אז כנראה שפנר בחוץ. סתם דוגמה.
    לא בדקתי באמת לעומק, אני רק מתפלל לנס בשביל אנדולו.

11. DRORIKO Member

קיצר מה שאתה אומר עזוב אותך חישובים רק לנצח את ז׳לגיריס חחחח

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפיינל פור בליגה הבלקנית:
    הפועל באר שבע תשחק מול קודיו מילניום ממונטנגרו בחצי הגמר שיתקיים ביום שישי 28.04.
    בחצי הגמר השני ישחקו ברואה מול פג׳ה (של רמי הדר).
    ביום 30.04 יתקיים הגמר של המפעל.

https://basket.co.il/pics/_teams/beer-7/2023/%D7%91%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA/DelaBiblNews.Xxx?fbclid=IwAR0liD2Y_IZCA9csHY8mSoIkPP2RD4wS4AIv7CErm3BbSkmqE8SWTYDs1Mw

13. DRORIKO Member

בולדווין זה בערך הבן אדם האחרון שאתה רוצה עם הכדור ביד בדקות המכריעות. פשוט חרבש למכבי את המשחק.

14. DRORIKO Member

מסתבר שלמרות שמכבי הפסידה בנקודה היא עדיין עלתה, אל תשאלו אותי איך, אבל רסקה ושלח שהגיעו "ממש מוכנים" לא עלו על זה. אם כך זה אומר שמי שהעלה את מכבי היה בעצם מרטין עם העבירה החמישית שלו שמנעה מז'לגיריס לעלות ליתרון של 2.

15. yakov_y YNWA

אפשר לעשות לכם סדר ?
    מכבי ת״א תסיים במקומות 5-8, את אולימפקוס אי אפשר לפגוש לא משנה מה, כלומר נשארנו עם 3 אופציות.

מונאקו בוודאות רביעית, ריאל מדריד זאת ההגרלה הכי גרועה בפער לדעתי, כמובן שעדיף לפגוש את מונאקו על פני ברצלונה אבל גם מול ברצלונה יש אחלה סיכויים, נגד ריאל זה אבוד ונגד מונאקו לדעתי מכבי ת״א פייבורטית.

ניצחון מול ריאל + הפסד של פנר׳ ומכבי ת״א מסיימת חמישית ותשחק מול הצרפתיים אבל זה לא יקרה לדעתי, פנר׳ תיקח.
    הפסד לריאל והפסד של אולימפקוס ומכבי ת״א תסיים 8 וריאל 1.
    בקיצור יש עוד אין ספור תרחישים, לדעתי פנר׳ ופרטיזן ייקחו בקלות, הכל תלוי במשחק בחמישי ובמשחק ביוון של באסקוניה.
    כנראה מקומות 6-8 עם סיכוי גדול לריאל, מונאקו סיכוי קטן, ברצלונה סיכוי גם גדול.