כדורסל - הישראליות באירופה 2022/23

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י צ. שיף, ‏10/7/22.

1. zivmay Member

מעניין מתי קטש יבין שאי אפשר לשחק עם ניבו ופויטרס ביחד.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמנים יכולים להיות מאד עקשניים...את האמת שאני לא בדיוק מבין למה הצמד משחק ביחד, אבל כל עוד התוצאות לא רעות אז קטש ימשיך עם זה. יש לנו לדעתי פשוט בעיה במספר ארבע ואני בהחלט לא אהיה מופתע אם בקרוב נראה חיזוק.

3. zivmay Member

זאת אולי הסיבה למה מכבי מתחילה את המשחק בצורה כלכך בזיונית. אבל הוא מאמן עקשן וחסר מושג, אין תקווה איתו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@zivmay
    בוא נגיד ככה, על הנייר קטש לא נראה כמאמן שמתאים ליורוליג, אבל למרות הכל הוא כן הוציא 3-1 מהמשחקים הראשונים. אז נכון, לוח המשחקים העיר פנים, אבל בטח מול מונאקו יכולנו להפסיד. הצרפתים קבוצה לא רעה בכלל ולא אופתע אם יהיו בפלייאוף.

במשחק הבא נקבל את פאו בבית וזה אמור להיות שוב ניצחון. אם זה יקרה אז קשה להחמיר עם הביקורת לכיוון המאמן. אני עדיין מאד סקפטי לגבי קטש או הקו הקדמי, אבל אין כרגע התרסקות. מבחינתי זה כבר הישג לאור מה שקורה בהנהלה. המצב במדריד וברצלונה פחות טובים וזה עם סגלים הרבה יותר טובים מאשר שיש לקטש אז אני מוכן כרגע לשתוק טיפה :p

5. DRORIKO Member

אגב מסתבר שהמאמן של וילרבן זה אח של טוני פארקר שהוא במקרה גם הבעלים. ממש מכבי פ"ת של היורוליג.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. zivmay Member

לורנזו בראון שחקן נדיר, מוזר שהגיע לשיא רק עכשיו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה מוזר. יש שחקנים שקודם כל צריכים להתבגר לפני שהם מצליחים לעשות משהו עם הכישרון שלהם. לורנזו בראון הוא אחד מהם. אני רק חושש שאם זה ימשיך ככה הוא יעזוב את מכבי בקיץ הבא...אם אחת מהקבוצות העשירות ביורוליג צריכה רכז אז זה ככל הנראה ביי ביי בראון.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רואים את הבעיות הכלכליות של השנים האחרונות אצל היוונים. בסך הכל קבוצה די בינונית. קצת חרא לי שדווקא הערב דרק וויליאמס דפק משחק טוב, אבל זה בסדר.

אני עדיין מתקשה לראות את מכבי באמת נלחמת עם אריות אירופה על המקומות הראשונים, אבל כל עוד לורנזו בראון נמצא ביד אליהו אני חושב שכולם צריכים להנות. בנתיים הרקורד הוא בסדר גמור ובשבוע הבא נראה בויטוריה אם גם נוכל לעשות משהו בחוץ. לא יודע, חסר לי עדיין ביג מן אמיתי טוב (פאוור פורוורד), אבל במצב הזה סורקין יכול לקבל דקות. הקבוצה מתגבשת ולפחות בנתיים לא צריך יותר מדי להתלונן אפילו אם אין לי מושג מה קטש מוציא בחמישייה עם ניבו ופויתרס ביחד. זה בדיוק מחזק לדעתי את העניין שהמאמן גם לא סומך יותר מדי על מרטין.

ולסיום, צריך להגיד את האמת, ג'ונדי פתאום חזר לחיים...

9. zivmay Member

"מפתיע", מכבי לא התכוננה לבסקוניה. הרכב כלכך אתלטי, נראה כלכך מבולבל ואיטי. אחלה קטש, שימשיך לפתוח עם כל התותחים בחמישייה, במקום לייצר היררכיה ואיזון.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי הרבה זמן לראות את המשחק, אבל לחטוף 35 נקודות ברבע?!? ברור שככה אי אפשר להמשיך.

עריכה:
    63 נקודות לקבל בחצי. מביך.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/22
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. yakov_y YNWA

איזה כיף לראות כדורסל אירופאי,
    איזה כיף לראות יורוליג עם שחקנים אירופאיים שהמאמן מנצל את היתרונות שלהם ולא רק לזרוק אמריקאים אתלטיים למגרש וזהו,
    איזה כיף לראות את הווארד, אחד השחקנים האהובים עליי במשחק,
    איזה כיף לראות קבוצה אירופאית מאומנת, בלי משחק ריצה, רק תרגילים, הנעת כדור, מנצלים פאקינג את הקלעים ויוצרים להם מצבים, זה דבר כל כך פשוט ונדיר בכדורסל משום מה... בעצם צריך רכז כמו תומפסון בשביל זה.

תומפסון והווארד מזכירים מאוד בסגנון המשחק את לורנזו ואדאמס.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין הרבה מה להגיד, לפחות בן אדם אחד נהנה הערב....

13. DRORIKO Member

שימו לב שבמכבי יש דפוס חוזר בבניית קבוצות-קו אחורי אתלטי, קו קדמי לא מספיק טוב ואף שחקן ששומר. ככה זה שנה אחרי שנה, השמות משתנים אבל הקבוצה נשארת אותו הדבר.

14. Roma מנהלים

מזה קו קדמי לא מספיק טוב? פשוט אין FF. שיביאו שחקן בעמדה הזאת נדבר.
    פויתרס וניבו הם סנטרים מצוינים. שאתה נותן להם לשחק ביחד אתה יוצר פקק ומאבד את כל האפקטיביות שלהם.

מכבי יכולה להרכיב חמישייה של שומרים בקלות.
    פויתרס וניבו סנטרים הגנתיים נפלאים, כמובן שצריך לשמור אותם בצבע כמה שיותר שאחד מהם מסתובב בקשת השלוש בהגנה אז כבר יותר קל לפרוץ אותם.
    לורנזו בראון שומר אדיר וכנ"ל בולדווין.
    הולינס אכזבה, אמור היה להיות סטופר הגנתי טוב וגם קלעי בפינות.

כרגע אני לא מבין על מה הבכי... 4-2 מצוין. הפסידו לבאסקוניה המצוינת העונה ומנגד ניצחו את מונאקו במוקש רציני שהרבה קבוצות יפסידו.

15. DRORIKO Member

למה אין FF? יש לך את רומן סורקין שעד עכשיו הראה שהוא יודע להביא איכויות ליורוליג, וגם מכבי נראתה טוב יותר כשהוא היה על המגרש מאשר כשפויתרס וניבו שיחקו ביחד(לא מדבר על המשחק אתמול כי לא ראיתי אז לא יודע מי שחק כמה)