הכותרת הגדולה הייתה: " תפסו אווירון ". הנה כותרת שזכורה לי אחרי שאחי נצרת הפסידה וירדה מהמקום הראשון: " כבר לא הכי אחי " הנה עוד כותרות מהיום: על המשחק של נצרת עילית0-0 עם חולון: " כבר לא עילית ". והכותרת שהכי אהבתי: מכבי תל אביב בכדורסל ניצחו בפעם ה18 ברציפות שזה באותיות ח"י. והנה הכותרת שנתנו למשחק: " הרצף עוד ח"י ".
כן זה היה ענק.... הכותרות מהמשחק של רביבו הייתה: "סרט טורקי" והכותרת השנייה של המשחק ת"א-כ"ס הייתה: "יצאו מפיגור,נכנסו לצרות" עוד כותרת שאהבתי הייתה של המשחק של בית"ר שבו קוביקה הבקיע: "שימשיכו לקשקש" והכותרת של הפועל י-ם ששחקניה שבתו שבת שעברה וביום שישי הם ניצחו הייתה: "שברו שביתה"
תסלחו לי שאני פולשת שוב לספורט הנשים, אבל אחרי משחק של נבחרת ישראל מול קרואטיה, לימור מזרחי קלעה 31 נק' והכותרת בוואן הייתה: לימור מציגה- רק בישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
ביום ראשון אחרי המשחק של חיפה - ת"א(במידה וחיפה תנצח) יכול ליהיות: "חג פורים-חג גדול לחיפאים" (אבל נראה לי שהשתמשו בזה כבר לא?) ואם מישהו יכנס באחת הקבוצות ויתן גול מכריע יכול ליהיות: "משנכנס _________(מלאו את החסר) מרבין בשמחה" או שגם בזה השתמשו כבר?
ער[ן] או ישן? "מהפך".... הפעם תבריזי לא פה,וחבל-למי שראה את השלט אז פה יש תוספת של חבל בגלל הטעויות של פרוסט..