הוא כתב את זה אחרי שידיעות כתבו... תסתכלי בזמן שההודעה נכתבה לא הבנתי את הקטע של The Blackborn Sheep ואחרי שחיפה (הפועל) הפסידה ולא תיאבק על העלייה היה כתוב "לא הושייע" או מדשהו כזה (זה היה משחקו הראשון של שייע פייגנבוים)
אסף ידידי, אתה טועה. הוא כתב את ההודעה ב-10:00 בערב ביום שבת, כך שהוא לא יכול היה לדעת מה תהיה הכותרת בבוקר שציפה לנו. (אלא אם כן יש לו קשרים עליהם אנחנו לא יודעים...) בכל אופן, הקטע של The Blackborn Sheep הוא שיש מושג "כבשה שחורה" ופה משולב שם הקבוצה "בלקבורן", עם "בלק"- שחור באנגלית
וואי, גדול הזה עם הכבשה! אני עדיין מתקשה להגיע עם המוח שלי לכאלה רמות של מחשבה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
אבל כתוב נשלח:א' 03 16 2003 4:01 AM אתה רואה טוב? נראה כבר...מה ריינמן יגיד... חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הכבשה השחורה... ואם ישראל תנצח את קפריסין יהיה כתוב בטח "הקללה נגמרה"/"הנאחס נגמר" או שאם נפסיד להם "חזרו להפסיד"/"הוכיחו את יכולתם האמיתית"/"בחזרה לעבר"
זה בגלל שאתה מסתכל על ההודעה הלא נכונה, התאריך והשעה נמצאים מעל להודעה ולא מתחתיה, אתה יכול לראות את זה גם לפי הצבעים
תודה..זה הייתה המטרה של הדיון..גם אני התלהבתי אחרי שראיתי שזאת באמת הייתה הכותרת.. אבל רק היום חזרתי.. ותודה על הפירגון אסף... :twisted:
"עשו להם לינץ' " שחקני דפורטיבו התעללו בילדים של יונייטד באמצע השבוע ושערים של לוקה ועצמי של לינץ המגן הצעיר עשו 2-0 לדפור
כותרות למחצית בין מנצסטר לפולהאם: על ה100 שערים שיונייטד כבשה העונה בכל המפעלים: 100 שערים או שער המאה בקשר למשחק המצויין של מיק טיילור: מיק-צוען.
מי שראה כרגע את השער של ואן ניסטלרוי יכול לתת את הכותרת שער 101 לשער הזה.. מזכיר מאוד את הגול של גיגס מול ארסנל בגביע..סללום מדהים מהחצי של ואן נסיטלרוי!!! 2-0 ליונייטד..
עוד נסיון של כותרות מכבי נתניה-מכבי חיפה:הקופסא נפתחה או פתחו את הקופסא אחי נצרת-בני יהודה:ולדימיר יקיר העיר..