כי בלונדינים נהנים יותר

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏27/5/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, בוא נגיד שהשוער הסרבי לא בדיוק היה בשיא כושרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שבדיה נבחרת טובה כשבסגל שלה גם מספר לא קטן של שחקנים ששיחקו או עדיין משחקים בהולנד.
    תסתכלו ברשימה הבאה:
    אולה טויבונן - פ.ס.וו
    רסמוס אלם - א.ז אלקמאר
    אנדראס איזקסון - פ.ס.וו

אמיר באייראמי - עומד לעזוב כנראה את טוונטה
    ג'ון גווידטי - שיחק בעונה האחרונה בהשאלה בפיינורד. לא זומן בגלל פציעה
    זלאטן - שיחק באייאקס
    מרקוס רוזנברג - שיחק באייאקס
    אנדראס גרנקוויסט - שיחק בכרונינגן
    יוהאן אלמנדר - שיחק בפיינורד
    פונטוס וורנבלום - שיחק עד לפני חצי שנה בא.ז אלקמאר

בעיניי מדהים.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה לא משנה, עדיין ניצחון על נבחרת כמו סרביה בהחלט מעלה את המוראל. וכמו שאנגליה ואוקראינה נראות, אני לא בטוח שלשבדים לא יהיה מה למכור ביורו. קשה מאוד זה יהיה, אבל לא בלתי אפשרי. הם מאוד משומעים טקטית למרות שההגנה שלהם לא הצד הכי חזק אבל מצד שני גם לנבחרות שאותן הם ייפגשו אין בדיוק את ההתקפה שיש לארגנטינה. בוא נגיד שהיום אני הרבה יותר אופטימי בשבילם מאשר כשכתבתי את הסיקור.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כל כך חבל לי על השבדים. אומנם הניצחון הגיע לאוקראינה אבל שבדיה כבשה בזמן מצויין, 10 דקות מהמחצית השניה מה שהיה אמור להלחיץ עוד יותר את אוקראינה אילולא השיוויון המהיר. בשער השני היתה סגירה לקויה מאוד על שבצ'נקו ופשוט אסור לעזוב כך את אחד הנוגחים הטובים בעולם. בסך הכל אני לא חושב ששבדיה נפלה בהרבה מאוקראינה ועם קצת יותר ריכוז היו משיגים את השיוויון בסוף. מצד שני, הזווית האופטימית עבורם זה שגם אנגליה וגם צרפת לא בדיוק נראות מי יודע כמה וגם שתיהן יתקשו מול אוקראינה. השבדים בהחלט יכולים לנצח את אנגחיה בשישי ולפתוח את הבית לגמרי.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבעיה היא עידן שפרט לאיברה ולמחליפים (בעיקר וילהלמסון שכבר בן 32) לא היה לשבדיה יותר מדי מה למכור מבחינה התקפית. שלסטרום היה אתמול ברוב הדקות הצל של השחקן שלמדנו להכיר בטורנירים קודמים. בקצב הזה שבדיה עוד עלולה לסיים את דרכה בטורניר בלי ניצחונות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/12
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רוזנר, בעיקרון אתה צודק ועדיין הם לא היו רחוקים משיוויון. שבדיה היא נבחרת אפורה, אנחנו יודעים את זה והיא גם לא יכולה להגיע מעבר לרבע גמר מקסימום גם אם היא ממש תתאמץ. מצד שני, גם אנגליה על שלל בעיותיה ולא רוני לטעמי עדיין לא עדיפה בהרבה על השבדים ואם יש להם הזדמנות לעשות משהו זה יהיה מול שלושת האריות. אני קצת התאכזבתי משבדיה כי הם באמת נראו לא רע במשחקי ההכנה אבל כבר אנחנו יודעים שהמשחקים האלו כנראה לא מדד לכלום למרות שבינינו, לא יודע כמה נבחרות שהן לא ספרד/גרמניה היו שורדות משחק פתיחה מול נבחרת אוקראינית טובה ועם דחיפה ביתית מאחוריה.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם כל המחמאות לאוקראינה יש מספיק נבחרות בטורניר הזה שהיו מסוגלות לפחות לא להפסיד לנבחרת האוקראינית. אתה אמרת את זה בעצמך, כמה ששבדיה היתה רעה אתמול היא היתה יכולה לפחות לצאת עם תיקו מהמשחק. שני הגולים של שבה אגב טעויות חמורות בהגנה של מלברג ושות.
    בקיצור עם הגנה טובה ומשחק יעיל יותר בהתקפה (בשביל זה צריך להמנע משחקנים כמו רוזנברג ויותר להסתמך על וילהלמסון ואלמנדר שהיה לא כשיר במאה אחוז אתמול). מנקודת המבט שלי הטקטיקה השבדית היתה אתמול לא נכונה.

7. cazzo Il Capocuoco

הגישה של השבדים במחצית הראשונה הייתה רעה. האוקראינים באמת רצו, תקפו והתאמצו גם אם בכלל לא היו מבריקים, השבדים חיכו לאיזה הברקה של זלאטן וזהו. רק במחצית השנייה התעוררו קצת עם טיפה יותר תנועה לעבר הרחבה. אפשר להגיד שבעיקר בדקות האחרונות הם היו באמת מסוכנים. אני חושב ששבדיה כמו אירלנד יכולה להפיק הרבה יותר מעצמה, פשוט הגישה (אולי אי-רצון) והשיטה לא מפיקים את הפירות הראויים.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אולי האמרן זה לא המאמן שמתאים לה. סה"כ גם אין לו איזה ניסיון מעבר לכמה קבוצות סקנדינביות ובואו נודה, שבדיה הגיע לכאן בעיקר בגלל שהבית המוקדם שלה היה בדיחה. (בכל זאת מאזן של 8 ניצחונות ו-2 הפסדים) סה"כ זה לא שבעבר הקרוב היו לשבדים סופרסטארים או שחקנים מבריקים (אולי למעט ליונברג) ועדיין הם היו נראים יותר טוב מאשר ההופעה אתמול. אני מסמפט אותם ומקווה שיוציאו את השלוש מול אנגליה כדי להגיע למשחק מול צרפת עם סיכוי כלשהו להעפיל.