טוב קראתי ואני אגיד את האמת... אתה אומר בואו נשמור עליו כמו שהוא. ואני אומר אם הוא ככה כמו שהוא היום אני לא רוצה לשמור עליו! כש10 אנשים מתלוננים שסוגרים את הפורום הכי לא נחוץ במערכת הפורומים הגדולה והמשוכללת כאן... יש פה אנשים שעכשיו אני לא אציין בשמות אבל כולם יודעים למי אני מתכוון שיועילו לפורום מאוד וישפרו אותו מאוד (אם זה באמת מה שהם רוצים...) אם הם יעזבו את הפורום...
תראה לא דיברתי אל לשמור אותו ככה כמשמעות המילים אלא כרגע אבל כמובן שהפנים קידמה לשיפור ורק תעלו רעיונות
ארז, לא הבנתי למה אתה מתנהג כאילו אתה מנהל הפורום, ומנסה להראות לניצן כמה אתה מבין בנושא. אה כמובן, שכחתי, אתה אמרת לי באיי סי קיו שאתה הולך להיות מנהל הפורום. טוב, כל אחד והחלומות שלו. בקשר לנושא : השיפור היחיד שיכול להיות כאן, זה קודם כל להתחיל מחדש. כן כן דף חדש. כלומר : עושים ניקוי אורוות. מעכשיו תחום המשמעת מאד נוקשה, כל מי שמסומן ע"י המנהלים וימשיך בהתנהגותו ייחסם. כל מי שלא מסומן, ובאופן עקב יתחיל לעצבן את המנהלים, יקבל אזהרה ואם יתעלם אז ייחסם. במצב הנוכחי בעיות של משמעת מאד לא נחוצות לנו. לדעתי יש כמה אנשים, שפשוט צריכים לקום וללכת. לאחר שפורום גרפיקה ייסגר, ברור שעכשיו גולשים יעזבו. אבל איכות זה יותר טוב מכמות. אני מבקש מכולם להאריך את ההודעות, לדבר רק על כדורגל ולהתעלם מסגירת פורום גרפיקה, אם וכאשר נפתח אותו מחדש. תנו למהלך הזה הזדמנות, תנו לראול הזדמנות ושימו מבטחכם במנהלים. למי שיש הצעותתלונות או רוצה לומר משהו, אני מבקש שיפנה לראול או לי או לכל מנהל אחר ויאמר זאת. נעריך זאת מאד. תודה, וחג סוכות שמח.
בני, אתה אומר לי כל הזמן לא לריב והעלות את הרמה של הפורום... ביומיים האחרונים רבת עם כל מישלא מנהל בפורום.... ומה לעשות, שאני בניגוד אליך מנסה לא לריב ולשעכנע אנשים לא לריב...
ארז, בבקשה אל תדחוף את האף הגדול שלך (שלא כדרך הטבע) לעניינם של המנהלים. פורום גרפיקה נסגר, וכמה אנשים החליטו לירות את כל התחמושת לפני שהם עוזבים. לא רק אני רבתי איתם. הם עפו מהפורום וזהו זה. עדיף שלא תתערב ושתשב בשקט. נמאס כבר, אתה באמת מאמין שאתה תהיה מנהל הפורום??? תאמין לי, דניאל לא כל כך נואש שהוא יהרוס את הפורום כי יש לך 160 שקל מסכנים. כשאמרת לי את זה הצחקת אותי כמו שלא צחקתי שנים. די להידחף ולהתערב, להתחיל לנסות להרשים כדי שנמנה אותך למנהל הפורום. די!
וידוקה צר לי לאכזב אותך אבל הוא צודק... אתה אומר לא לריב ואתה רב ביום עם חצי מהפורום- ומקשקש כמו שלא בלבלת תשכל בחיים...
א. רדליון תודה, ב. ותפסיק לחשוב שהמנהלים קדושים! נכון, 90% אחוז מהמנהלים עושים עבודה טובה מאוד, אבל זה לא הופך אותם לכותבים יותר חשובים בפורום! אז זה ככה אז עדיף שרק המנהלים יכתבו באיי סורקר וזהו!
באמת? לך לא היה חלק בויכוח? מה נמצא בחתימה שלך עכשיו בעקבות הויכוח? אל תאשים, אם גם לך לא היה חלק. זה כמו שיש שני רוצחים, האחד יורה והשני אומר לשופט שהשני ירה. מה זה השטויות האלה? מבלבל בשכל? תעשה לי טובה...
גם אני קראתי. אני לא זוכר שרבתי עם משהו על משהו שלא קשור לכדורגל. אבל אם רבים עם משהו על דבר שקשור לכדורגל אז לדעתי זה בסדר.
אני ארשום את זה פה כי זה הדיון הכי מתאים: וידוקה די!!! אתה מתנהג כמו בן 3 תמיד מחפש איך להצית ריב!!! ואתה עוד מנהל.... אתה ממש אבל ממש תת רמה ואני לא מבין איך אתה מנהל........