אך איפה מייקל תומס איפה.... לעולם אני לא אשכח איך הוא דפק את הסקאוזרס. אין שמחה של אוהד כדורגל כמו שמחה לאיד..
נכון, שכחתי את זה... כנראה לא קישרתי במוח בין פראנסנל לאנגלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
רוהאן ריקטס הובא ע"י גלן הודל באותו קיץ שהחלאה עזב להייבורי. הודל היה גם זה שהביא אותו לוולבס, הבן אדם רואה בו כנראה יותר ממה שאנחנו רואים (ממש כפי שהיה עם בובי קונביי, אנתוני גארדנר, קזיוקי טודה ועוד כמה שמות שהוא היה החסיד היחיד שלהם), בכל אופן, שחקן טכני מאוד אבל חלש ברמות היסטריות וגם לא מהיר מספיק לשחקן כנף.
כנראה שהודל לא היחיד שמחזיק מקונביי גיא, קופל ברדינג כנראה מאוד אוהב אותו גם כן ובצדק, היה אחד השחקנים היותר טובים של הרויאלס בעונה שעברה. כנ"ל לגבי חברו הטוב של התותחן אנתוני גרדנר שעדיין רואה לא מעט דקות משחק גם תחת מרטין יול... אם כבר בבלמים אגדיים של ספרס עסקינן, מה מעשיו של דין ריצ'רדס בימים אלה?
rolis, איפה שהוא בספרד בשביל זה יש פורום ספרדי, את אנגליההוא עזב בתחילת ה-2000 אם לא טועה אני או ליפני אפילו. מישהוא יכול להגיד לי לאן נעלם לוק צ'דוויק?.. פעם כישרון מבטיח באנגליה וביונייטד והיום לא יודע איפה הוא, האיש והמרכסם הדבר הכי דומה לרונאלדיניו זה כל מה שזכור לי מימנו אז מישהוא יכול להגיד לי איפה הוא היום משחק אם ביכלל?.
לא יודע,אולי הוא בלע את אחת השיניים הקדמיות שלו ונחנק? תמיד אזכור לו לטובה את השער נגד לידס,שיהיה בריא גם הוא.