כן, אבל התייחסתי רק למקום הלידה. אני בטוח שיש פה עוד מקרים כמו של הומלס. לפי היסטוריית העבודה של אבא שלו ומקום הלידה של אחיו הקטן (וייסבאדן שבמדינת הסן), הומלס חי בנורדריין וסטפליה שנתיים לכל היותר, ואבא שלו התחיל לעבוד בבאיירן כשהוא היה בן 6 וחצי. זו בעיה ארצית אין ספק שמרטזאקר איטי, אבל טה ממש לא. יש לו יציאה די איטית מהמקום (אם אני לא טועה זה גם בלט מול רומא בכמה מקרים), אבל הוא מסוגל להגיע למהירות מאוד גבוהה. אגב, המגנים בהרכב הצפון-מערבי (דיקמאייר ושלופ) מאוד מהירים.
https://i.redditmedia.com/vtOgpoqf7tYhcwHiwDQ0OwQzwuNfLOuGobjBOcsWu1c.Xxx?w=647&s=4258a622feaee195540c54f791d80a56 בהמשך לקבוצות המחוזות, מפה (לא אני הכנתי) של מקומות הלידה של שחקני נבחרת גרמניה.
אחד הדברים הטובים שאמורים להגיע מלייפציג הוא השינוי שאמור לבוא פה. בלייפציג בנו אקדמיות מאוד רציניות, ולמרות שלהתחלה הם הביאו כשרונות בולטים מאקדמיות אחרות, אני משער שיש להם בגילאים הצעירים יותר בעיקר שחקנים ממזרח גרמניה, ויכול לראות שעוד עשר שנים כבר נראה התחלה של שינוי במפה הזו.
שטפן ריינארץ עסוק אחרי הפרישה - פיתח שיטה למדידת יעילות של מסירות. Stefan Reinartz's path from player to analyst helps us understand passing
שלום לכל הדויטש היקרים פה. השאלה שלי כנראה מגיעה קצת מוקדם מדי, אך עדיין אשאל אותה - באיזה ערוץ/ים משדרים את הליגה האיטלקית בגרמניה? אני מגיע לברלין ב-20 לאוגוסט ובאותו ערב יש את המשחק של יובה מול פיורנטינה. כמו כן, האם ישנם איזשהם פאבים מומלצים, שמשדרים בין היתר את הליגה האיטלקית באזור המיטה (המלון שלי נמצא על הפרידריכשטראסה). מבין שלא תיהיה שם איזושהי אווירה מיוחדת כשלא מדובר בקבוצה גרמנית, אך יחד עם זאת, אעדיף לראות את המשחק בפאב במקום במלון. דאנקה.
@Juventini חיפוש קצר בגוגל העלה שהליגה האיטלקית משודרת בSport 1 (אני לא זוכר אם הוא בתשלום או לא). לגבי פאב אין לי מושג, אם לא יהיה פה מישהו שידע לענות לך אתה יכול לנסות לפנות לערן לוי שגר בברלין דרך הפייסבוק - פעם הוא היה פה בפורום והיום הוא מנהל דף בשם בונדסמאניה, לשאול בפורומים/קבוצות פייסבוק של אנשים שגרים בברלין או משהו בסגנון. הכי טוב זה אם תמצא ברלינאים ממוצא איטלקי
קפצתי רק בשביל להגיד תודה רבה ל-Die Werkself (סליחה, לא קלטתי את השם), שעזר לי רבות, מעל ומעבר, בשביל למצוא עבורי מקום שבו אוכל לראות מחר את המשחק של יובה בברלין באווירה איטלקית. מודה מקרב לב. יש לכם פה מנהל פורום נהדר.