לא רק נקניקיות עם חרדל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Riki, ‏24/1/06.

1. אפנברג Member

ב16:30 לערך אמורה קאנצלרית גרמניה, אנגלה מרקל, לנאום בכנסת. בחירתה לנאום בגרמנית גורמת למחלוקות וכמה חברי כנסת כבר הודיעו שיחרימו הנאום. למרות שהנושא רגיש אני לא חושב שההחרמה נכונה: הקאנצלרית הנה אחת התומכות הנלהבות של ישראל בעולם (ובת ברית בכל הקשור לאיום הגרעין האיראני) והיא לא נולדה כאשר התרחשו זועות מלחמת העולם השנייה ע"י בני ארצה. אפילו ח"כ מרום-שלו, ממפלגת הגמלאים שהנה ניצולת שואה בעצמה, אמרה שאין לה בעיה עם הנאום בגרמנית וכל ההתנגדות לכך הנו פופוליזם זול. ח"כ אריה אלדד, שאף פעם לא סבלתי אותו, יצא מהאולם ויקרא משיריו של אורי צבי גרינברג-כאילו שמנהיג נאצי נואם במליאה. נקווה שיעבור בצורה מכובדת-ישראל לא כזו אהודה בעולם שהיא יכולה להרשות לעצמה לוותר על ממשל אוהד מאחת המדינות החזקות בעולם כיום-גרמניה. יש גבול לכמה אפשר להאשים כל אדם/דבר גרמני בזוועות העבר.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עזוב כפיר, סתם ישראלים מטומטמים.

חייב לומר משהו לגבי הבירות שמיובאות לארץ מגרמניה: אני מצאתי רק בירות שליש ליטר ולא חצי. אולי זה ישמע לכם מוזר, אבל הטעם שלהן שונה. גם בגרמניה הבירות של השליש טעימות פחות מהחצי. לפאולנר חצי ליטר יש טעם טוב יותר.

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כזכור לי בארץ הם מוסיפים מים או משהו בסגנון, אני לא בטוח. הטעם בארץ באמת שונה מהטעם של הבירות הגרמניות בגרמניה, צריכים להסתפק במה שיש לצערנו.

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מים מוסיפים לחביות, אבל לא לבקבוקים.
    גם הבקבוקים של השליש בגרמניה טיעמים פחות מאלו של החצי ליטר. הן זהות, לכן חבל שלא מביאים לארץ את החצי ליטר.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אין לי מושג כל כך בעניין, אני יודע שבגרמניה הבירות שאני קונה הרבה יותר טעימות מאלו שאני קונה כאן בארץ בפאבים.

6. bayer04 Member

שונא בקבוקי שליש...אם כבר מדברים על זה...

בכל אופן, אין מה להשוות בכלל...בירה בגרמניה זאת בירה, בארץ זה סתם מים צהובים עם קצף לבן...

7. דנידין Member

ענק !

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל התחיל לפני 35 שנים עם איינטרכט בראונשוויג וייגרמייסטר. הפרסומת הראשונה על חולצה.
    כתבה נחמדה. תקליקו על התמונות שבאמצע ותראו 23 תמונות של פרסומות על חולצות מכל הזמנים.
    http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...artikel/376402/

9. T0XiN Member

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/08
  10. Mehmet Member

היום ראיתי בסופר שיצאו גרסאות דיאט של פרופ (0% שומן). מיד קניתי וניסיתי את הדיאט פרופ עם פירות יער, אבל כאן לצערי אין חדש תחת השמש. מעדן דיאט סתמי לחלוטין, כמו כל אחיו. מתי יגיע היום שיצליחו להמציא מעדן דיאט שאין בו טעמי לוואי? הצליחו כמעט בכל סוגי המזון לעשות גרסאות דיאט לא פחות טעימות מהמקור, ורק במעדני חלב על כל סוגיהם זה לא קורה...

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מעניין, מתי יגיעו הפודינגים והמיילכרייס שלהם?
    לפי מה שאני יודע לא בטוח שהם יגיעו.

12. Mehmet Member

עוד דבר חדש שראיתי בסופר מבית מולר, הוא מארזים של פרופ. כל מארז מכיל שני גביעים באותו טעם, ועולה 8.51 שקלים. גביע בודד עולה 4.29 שקלים. איזה חיסכון מטורף!!!

13. T0XiN Member

חסכון?
    זה יוצא יותר זול בשבע אגורות בלבד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. Mehmet Member

כמובן שהייתי ציני.

15. T0XiN Member

either do I http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx