ואם כבר נגעת בנושא אז חשוב להבהיר. תושבי שטוטגארט נקראים שוואבים, בעוד תושבי קרלסרוהה נקראים באנדרים. מאחר והיריבות עצומה בין שתי הקבוצות אני ממליץ לכם לעולם לא לקרא לאוהד קרלסרוהה שוואבי או להיפך. אתם די מסתכנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
הזוי, פעם סלדתי מהמעדנים של מיולר, כרגע אני במצב של התמכרות קשה. בפעם האחרונה שלי בגרמניה ראיתי שיש להם גם כמו קוטג' כזה עם תותים וגם המשקאות חלב ופירות שלהם ממש פנטסטי, גאוני.
אם אנחנו מדברים על המעדני פירות אני יכול להבין. מעבר לזה בשוק הישראלי יש דברים פי כמה וכמה יותר איכותים מאשר מיולר מציג. ( שוקו, מילקי וכו).
כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ,אני רוצה לראות את המעדנים בישראל משתמשים בחלב שלא עבר,אהמ איך קוראים לזה בארץ? פיסטור מופרז? אז תראה איך המילקי שלך הופך פלאים למשהו שהוא באמת טעים ולא צמיג שוקולוד :X
אני מבין שכבודו עובד במחלבות של מיולר? רק לידע כללי, גרמניה מבין כל מדינות אירופה היא המדינה שעובדת הכי הרבה עם הזרקות כימיות וכדומה. לפעמים צריך להעריך מה שיש ולא לחפש רק את העולם של המחר. ומבחינתי אין על המוצרים הישראלים. ואפרופו, אחרי שתשתה את השוקו של מיולר תבין כמה שוקו יוטבתה לדוגמא טרי, מרענן ופשוט טוב יותר.
אני אהיה איתך דוגרי,אין לי מושג מה קורה בגרמניה. לעומת זאת אני כן יודע מה קורה בהולנד. לשתות חלב הולנדי ולאכול מעדן הולנדי היה פי חמישה ועשרה טעים ומרענן יותר מכל מוצר חלב שאכלתי או שתיתי בארץ. בנוסף,המולר בארץ הוא נהדר. אני מאמין שמשרד הבריאות פה הוא זה שמכתיב את הטון מבחינת סוג החלב שמשתמשים ליצור המולר בארץ. ועדיין,הוא באמת מעולה. אבל,מעניין אותי לדעת מה טעם הפרופ בגרמניה.
חברה לאן הגענו? דיונים על מילקי?!? טוב אז אם כבר השוואת אז תרשו לי להמשיך... הגרמנים לא יודעים וכנראה כבר לא יידעו איך לעשות מלפפון חמוץ,פשוט קטסטרופה! הדבר היחיד שאפשר למצוא פה בסופרים זה מין דברים כאלה שלא ממש דומים למה שאתם מכירים מהארץ,לא בצורה ולגמרי לא בטעם,בעצם הייתי קורא למלפפון חמוץ כאן מלפפון מתוק, התבלינים שהם מוסיפים לזה כאן כוללים: גרגרי חרדל,דיל,פטרוזיליה,בצל וסוכר,הממממממון סוכר,פוי!
אנחנו מדברים על חלב ואתה משווה לי פירות וירקות? זה הרי ידוע שהאמריקאים והאירופאים לא מגיעים לרמה שלנו בכל הקשור לפירות וירקות. אבל חלב,זה כבר סיפור אחר לגמרי. אני שתיתי חלב הולנדי וחלב ישראלי. וההולנדי מנצח בגדול.
אוכל ערבי ומזרח תיכוני שייך לאזור ולכן שם הוא מיוצר בצורה הטובה ביותר. השווארמה, החומוס, החמוצים וכו' הם מאכלי האזור ולא מאכלים אמרקאים או אירופאים. לגבי מוצרי החלב בגרמניה. יש גם הרבה דברים שלירן כנראה לא ניסה או שזה רק הטעם שלו, אבל אני טעמתי והם נהדרים. מה גם שלירן לא פריק של מוצרי חלב ולאהוב "מילקי" זה כולם אוהבים, לכן ההשפוט צריך להעשות עלידי אנשים שבאמת אוהבים מוצרי חלב.
בדיוק! כי באירופה יש את התנאים הנהדרים לדשן את הפרות החביבות וגם לייצר בירה מעולה (בהתאם לאקלים). בזכות האקלים והאזור. לעומת ישראל שבה יש אקלים ים תיכוני (בדומה לסיציליה) שבשני המקומות האלה מוצרי הירקות והפירות פשוט מעולים!