חבל שלא אנצ׳לוטי. ספאלטי יהיה לכאורה אחלה, אבל הוא מאמן שיטתי, פילוסוף ולא פרגמטיסט אם תרצו. הייתי מעדיף מישהו פרגמטי. האמת שאלגרי מתאים בדיוק.
עוד מועמד מעולה. לא אכפת לי שהכדורגל בנאציונלה יהיה מבחיל. אכפת לי שננצח. לכן אלגרי או מוריניו מתאימים, בעוד שדה-זרבי, ספאלטי, סארי או פיולי פחות מתאימים. סימונה אינזאגי, מן הסתם, היה מועמד מעולה.
הרבה מאד... אבל הנבחרת זו שליחות. אם היית שואל אותי אחרי יובה הוא יעבור לנבחרת. הוא עדיף על דה רוסי או קנאברו בלי ספק.
לא כל כך מבין את ההגיון של ספאלטי. אתה אחרי הישג השיא שלך כמאמן עם כדורגל נהדר לאורך עונה שלמה. עכשיו להזרק לפח זבל של כדורגל נבחרות? למה? לא תחכה כמה חודשים כדי אולי לקבל צ׳לסי? באיירן?
לא מסכים עם התיאור של כדורגל נבחרות כפח זבל. עד המונדיאל האחרון מאוד אהבתי כדורגל נבחרות. אבל בהחלט מסכים עם הטענה שהיה צריך לחכות לאיזו הצעה ממועדון גדול ביבשת.
למאמן בלבל הזה אחרי העונה של נאפולי להסתנוור מכדורגל נבחרות?? מצטער קשה לעיכול בשבילי. אומרים לי הוא בן 60 מי יודע מתי תחזור הזדמנות כזאת… מתי תחזור לו הזדמנות לאמן קבוצה גדולה?
לא בטוח שתהיה לו, ולא בטוח שבגילו הוא מעוניין לצאת מחוץ לאיטליה שוב. למה לא הלך לאנגליה או גרמניה עד היום?