דרמיאן יהיה הבלם הימני ודי לורנצו המגן במערך של חמישה בהגנה. כלומר, זה לעולם לא יקרה, כי חלילה לנסות, אבל תאורטית.
רק עכשיו ראיתי את הגול שדונארומה קיבל. בחייכם, זה שוער לרמות הגבוהות? כל הקשקושים כאן על מערכים, באסטוני-שמאסטוני, רומניולי, דימארקו, אימובילה אבל בשער עדיין עומד שוער שאחרי 7 שנות כדורגל בוגרים עדיין לא יודע לסגור פינה כמו שצריך.
ויקאריו נראה מעולה בטוטנהאם! פשוט מצוין. חייב לקבל הזדמנות. מי אמר שדונארומה שהתחיל לשחק בגיל 18 חייב להיות מולחם ויהי מה?
צריך לזכור שכדורגל נבחרות שונה מכדורגל מועדונים. אין זמן לתרגל שיתופי פעולה ומהלכים קבוצתיים כמו שהם מוטמעים בקבוצות מאומנות. העבודה של מאמן נבחרות היא שונה במהותה מזו של מאמן קבוצות, ומאמנים שיודעים להגיב מהר ולהרכיב את הפאזל בצורה הכי טובה הם אלו שמצליחים. אני מסכים שהפאזל הנכון צריך להתבסס על אינטר כרגע. ברמת הקישור חסר כרגע מישהו שישחק מלפני ההגנה, גם ב3-5-2. ברמת החלוצים, אני חושב ששווה לתת מקום אפילו לקן, הוא פאוצ'ר לא רע בכלל ומאוד פיזי, ויכול להיות שחקן שיצליח בנבחרת כזו שמתבססת הרבה על כנפיים וכניסות של בארלה/טונאלי. לפלגריני כרגע אין כלכך מקום לדעתי.
טונאלי בחוץ עם בעיות שריר. ההרכב הצפוי להתערב: Italy (4-3-3): Donnarumma; Di Lorenzo, Scalvini, Bastoni, Biraghi; Barella, Locatelli, Frattesi; Zaniolo, Immobile, Raspadori.
אני חושב שעתיד ההתקפה באיטליה יפול על סקאמקה(לפחות בזמן הקרוב). קן פאוצ׳ר טוב? אף פעם לא ראיתי אותו ככזה. הוא פשוט כל כך מוגבל עם הכדור ברגל ומחוץ לרחבה שמה נותר לחשוב? שאולי הוא פואצ׳ר. אוהב מאוד את סקאלביני ומקנא כמה איטליה בחיים לא תפסיק לייצר שחקני הגנה איכותיים. ויקאקו אכן פתח מצוין את הקריירה בטוטנהאם, מעניין לראות איך כל העונה שלו תראה, במחיר שהגיע הוא צריך להיות אחד מהבארגיינס.
@k_700 - בהיצע החלוצים האיטלקי הנוכחי, מויסה קן הוא פואצ׳ר טוב שצריך להיות לדעתי בסגל לפחות. הוא חמום מוח ולא הצליח לייצר עקביות בקריירה שלו, אבל בנבחרת כזו מוגבלת התקפית הוא יכול להיות אופציה שכדאי לבדוק, בטח בנבחרת שהאיכויות שלה יתבטאו בעיקר בכנפיים(במידה ועוברים ל3-5-2, ובשחקני קישור דינאמיים כמו בארלה) קן וסקאמקה לגמרי יכולים להתחרות על העמדה של החלוץ שסוחב איתו שחקן ומפנה מקום לקייזה/ראספדורי או מוריד כדור לבארלה/טונאלי. הם גם לגמרי יכולים להיות אלה שיהיו רגל מסיימת ברחבה. מה לעשות שאין לנו ז׳ירו איטלקי וזאניולו את פלגריני בצלילה מתמדת ביכולת שלהם?