GERMANIA (3-4-2-1): Baumann; Schlotterbeck, Rudiger, Tah; Kimmich; Goretzka, Stiller, Mittelstadt; Sané, Musiala; Kleindienst. Ct. Nagelsmann. ITALIA (3-5-2): Donnarumma; Gatti, Buongiorno, Bastoni; Di Lorenzo, Barella, Ricci, Tonali, Udogie; Kean, Maldini. Ct. Spalletti. בשלושת ההופעות של מאלדיני בנבחרת ביקשתי שיוכיח לי שאני טועה, שיראה שהכללתו בנבחרת אינה קשורה לאביו וסבו, אבל הוא לא הצליח (אפילו לא היה קרוב). גם הפעם אני מקווה לזאת. שיראה למה הוא שם וארסוליני לא, שיראה למה הוא בהרכב וזאקאני על הספסל. אני יותר מאשמח. פורצה!
זה לא אמור להחזיק מעמד עוד הרבה זמן. איטליה נראית נורא. ובניגוד ליום חמישי נראה שמוסיאלה בא חרמן למשחק.
בחיים שלי לא חשבתי שאראה את נבחרת איטליה סופגת שער כזה. רואים שגרמניה (גם במשחק הראשון) משחקים על חוסר הביטחון של דונראמה ביציאה לכדורי גובה.
@uri לגבי מאלדיני לא קיבלת תשובה, אבל לגבי היכולת של ריצ׳י להחזיק קישור לצד טונאלי ובארלה, לפחות נגד נבחרות רציניות - קיבלת בהחלט.
אמרו עכשיו בשידור פה שיש לגרמניה רק הפסד אחד בדורטמונד בכל ההיסטוריה. מניח שלפחות בת׳רד הזה כולם יודעים באיזה משחק מדובר.
אז מתוך העתיד הורוד שהיה לאזורי אחרי שנים רעות, הבטיחו עושר בקישור עם בארלה, טונאלי, לוקאטלי, פאג׳ולי, רובלה, פראטזי, ריצ׳י ואפילו קאסדיי - בפועל אנחנו רחוקים שנות אור מהפוטנציאל שחשבנו שיש פה. הטאלנטים של ההתקפה האיטלקית לא מרכיבים ברך אחת בריאה בניהם. בקיצור.. המצב רע