לה סקוואדרה אזורה 2016-2018:: אפוקליפסה עכשיו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏20/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני גם חושב שההתקפה של היום לא עולה על זו של 2006, אבל בחיאת, הקישור האיטלקי מורכב משחקנים "בינוניים עד טובים"? יכול להיות שההערכה שלי כלפיי שחקנים איטלקים טיפה סובייקטיבית, אבל בעיניי מדובר בקישור מצוין. אולי גאילארדיני של העונה עונה על ההגדרה של בינוניות, ולאחרונה הוא חוזר לעצמו ומציג יכולת טובה בלא מעט דקות משחק, אבל כל השאר שחקנים מעולים לדעתי (במיוחד ז'ורז'יניו שהוא אנדרייטד עצום ושחקן אדיר). גם ג'אק שלא נכלל בסגל למשחקים נגד שבדיה הוא שחקן מעולה.

2. SerieA Il Capitano

@DUGRI
    על הנייר אתה צודק, ההתקפה של 2006 הורכבה מאגדות (טוטי, דל פיירו, אינזאגי) וההתקפה של 2016 מורכבת משחקנים ששיאם עוד לא הגיע וספק אם יהפכו לשחקנים ברמה העולמית (בלוטי, אינסינייה, אימובילה).

עם זאת, מה שקרה בפועל ב-2006 זה שטוטי לא שיחק טוב, דל פיירו הבקיע רק בחצי הגמר במתפרצת שהגרמנים כולם בהתקפה, ואינזאגי הבקיע רק מול צ'כיה. איטליה התקשתה מאד להבקיע. ברבע הגמר מול אוקראינה מי שבכלל היה מהנדס הניצחון היה זאמברוטה.

כלומר, אפילו בתקופה בה האגדות היו בנבחרת בהתקפה, הנבחרת זכתה בטורניר בלי שהם תרמו התקפית יותר מדי. למעט פירלו כמובן. שחקן כמו פירלו אין בנבחרת היום, אבל אחרים יצטרכו למלא את מקומו (אם זה וראטי, אם זה אינסינייה).

בוודאי שהסגל האיטלקי אינו שווה ערך לסגל הצרפתי, הברזילאי או הספרדי, אבל זה לא אומר שאיטליה לא תגיע רחוק. פורטוגל זכתה ביורו עם סגל פחות טוב משל נבחרות רבות (ואלמנט המזל שיחק כאן תפקיד).

אינני משווה בין השמות של החלוצים ב-2006 ו-2016. אני פשוט זוכר היטב שאותן אגדות שיחק רע במונדיאל ההוא.

לגבי 2012 -
    אכן מישהו כמו באלוטלי חסר בנבחרת. נקווה שבלוטי יוכל להיות משהו שקרוב לכך. אבל כדאי לזכור שבאלוטלי הבקיע רק מול אירלנד וגרמניה, כאשר החמיץ הרבה מול אנגליה ברבע הגמר, ובגמר שותק על ידי הספרדים.

לעניות דעתי, המערך וההרכב צריך להתאים את עצמו לסגל השחקנים ולא להיפך. אם רוצים שההתקפה תהיה הכי טובה שאפשר, צריך לשחק 4-3-3 כמו שקאנדרבה ואינסינייה רגילים ואיך שהם נראים הכי טוב. עם זאת, ההגנה מתפקדת הכי טוב כאשר משחקים עם שלושה בלמים וזה לא מתאים לאינסינייה.

לדעתי, איטליה לא תוכל לזכות ללא ההגנה החזקה בעולם, אבל איטליה גם לא תוכל לזכות אם לא תבקיע שערים. בעיה.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנבחרת של ליפי לא "התקשתה להבקיע" יותר מנבחרות אגדיות אחרות (כמו זו של זוף ב2000) ובוודאי שלא היה חסר שם איכות בהתקפה. הם פשוט הגיעו לטורינר בגישה של "better safe than sorry" ונתנו דגש על ניטרול היריב שבאופן טבעי "פגע" במיקסום המהלכים האישיים של שחקני ההתקפה.

4. SerieA Il Capitano

אמנם זה היה שער יפה של טוני, אבל את השלישי בישל זמברוטה וגם כבש את הראשון שפרץ את הסכר האוקראיני.

איטליה היא תמיד better safe than sorry, זה האופי שלה. אבל כאשר היה צריך להבקיע, זה לא היה כל כך פשוט לאיטליה. ראה המשחקים מול צ'כיה, גרמניה (למרות השערים הנהדרים בסוף), בגמר מול צרפת וכמובן נגד אוסטרליה.

5. SerieA Il Capitano

Italy (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Candreva, Parolo, De Rossi, Verratti, Darmian; Belotti, Immobile.

נקווה שונטורה יודע מה הוא עושה. אני לא אוהב את בלוטי ואימובילה יחד, אבל מכיוון שנבואה ניתנה לשוטים ולרוב אני טועה, נקווה שיהיה בסדר.

פורצה איטליה!

6. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרדמתי את הילדה, לבשתי את החולצה של הנבחרת, עכשיו ממתין בהתרגשות. פורצה */aaa15

7. SerieA Il Capitano

אין ספק שונטורה מאד מפחד. זה הרכב אפור בצורה מחרידה. השחקן היצירתי היחיד זה וראטי, היחיד שיכול לעשות משהו בלתי צפוי.

אנחנו הולכים לסבול הרבה היום.

8. DRORIKO Member

כבר אחרי דקה רואים את האיבה ההיסטורית בין שתי הנבחרות

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש חור מטורף במרכז השדה. הייתי מעדיף עוד קשר מאשר אחד החלוצים.

קשה גם עד בלתי נסבל לראות את דרמיאן כווינג-בק שמאלי. זה סתמי.

DRORIKO ו-uri אוהבים את זה.
  10. SerieA Il Capitano

Roma ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. DRORIKO Member

יש לי רק דבר אחד לאמר על הנבחרת הזאת-בוצ'ה וחרפה

12. DRORIKO Member

לטמבל הזה יש פאקינג אינסיניה בקנה, והוא אפילו לא מעלה אותו בתור מחליף. כאשר אבדנו אבדנו

עריכה:והנה הוא נזכר להכניס אותו, ובמקום מי? וראטי. אוי ואבוי לי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/17
  13. Don Joan Roman Member

אוי לעיניים שרואות, אוי ללב שנשרף, אוי איטליה, מה עשה לך הקשיש הזה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

14. טל. Member

זה כבר לא מביך. זה מצחיק.
    יש עדיין סיכויי טוב, אבל ת'כלס זה לא ממש משנה כי עם המאמן הזה חוץ מלהתבזות בשלב הבתים הם ממילא לא יעשו כלום.
    משחק שלם בחוץ מול שבדיה וחוץ מהגבהות סתמיות לרחבה מלאה בויקינגים גבוהים - אין לו מה למכור.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. טל. Member

מאמן שמתאים לליגת העל.
    אל תתענה תאמין לי עם מאמן כזה עדיף לאיטליה שלא תעלה. כי אז יישרף הלב הרבה יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.