לה סקוואדרה אזורה 2016-2018:: אפוקליפסה עכשיו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏20/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני, בפלטפורמה הזו, צעקתי בכל גרוני לונטורה ״שחק כדורגל, שחקן במערך 4-3-3.״ אבל ונטורה לא רצה לקרוא כאן. אז גם סאקי, אדם בעל השפעה יותר גדולה משלי, על פלטפורמות אחרות, שוונטורה לא יכל שלא לשמוע, זעק בדיוק את אותו הדבר. אבל ונטורה לא רצה לשמוע. עכשיו, אדון ונטורה, כבר אין לך ברירה, וזו לא הקריירה שלך שעומדת על הפרק, אלא ליבם של מיליוני אוהדים.

2. Don Joan Roman Member

בלי איטליה המונדיאל שווה לי הרבה פחות, כולי תקווה שנעלה, ניפטר מהקשיש החביב והלא מתאים ונמנה אחד שיוציא יותר מהחברה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

uri אוהב/ת את זה.
  3. תומר1989 Member

אני רק מקווה שאם איטליה לא תהיה במונדיאל, המקבלי החלטות והמשפיעים לא יחשבו שזה רק המאמן. אין חומר טוב כבר שנים על גבי שנים.

לפחות תהיה הזדמנות לבנות מחדש ולנסות ללמוד (בלי בושה) ממה שקורה במדינות אחרות

4. DRORIKO Member

לא מסכים. אני חושב שכן יש לנו חומר טוב, אולי לא ברמה של ספרד או צרפת, אבל מספיק טוב כדי לעשות מונדיאל מכובד, ובטח שיותר טוב מזה של שבדיה. הבעיה פה היא נטו המאמן.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  5. טל. Member

גם אני לא מסכים.

לדעתי לדור הנוכחי יש הרבה מה להציע.

6. cazzo Il Capocuoco

אני מאוד חושש שלא משנה מה יקרה בימים הקרובים, לא תהיה השקעה בעתיד, לא בנייה ולא למידה, הרי מה טאבקיו מבין בתחום הזה?

אם מדברים על היום ועל הקמפיין הנוכחי אז ונטורה אחראי וצריך לערוף לו את הראש אחרי הזוועתון הזה בכל מקרה - זה רצף של ארבעה משחקים לפחות שאיטליה משחקת רע, פשוט רע. ונטורה עוד מאשים את השופט, על מה? תבנה שיטת משחק, משהו ברור עם קו מחשבה, בלי אלתורים. זה פשוט מביך לראות את איטליה משחקת באיטיות הזאת ובלי שום אישיות ואופי ועוד מול נבחרת אפורה כמו שבדיה.

Bianconeri ו-uri אוהבים את זה.
  7. Don Joan Roman Member

יש לפחות 3-4 מערכים שמתאימים יותר מה4-2-4 המטופש שהוא המציא כל הקמפיין.
    יש לפחות 3-4 שילובים של שחקנים במערך 3-5-2 שהיו יותר טובים מאשר מה שונטורה עשה.

וגם אם פתחת במערך לא הכי טוב אז לפחות תשנה כוסאמאק ערס עם הונטורה הזה עשה לי שבת שחורה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

uri אוהב/ת את זה.
  8. טל. Member

מאמן קלולס.

אני במחצית השנייה כבר התחלתי לצחוק.

9. תומר1989 Member

תראה אני לא אומר שונטורה הוא לא בעיה. הוא כן, אבל לא רק. חומר טוב? יש לאיטליה איזשהו שחקן שמגרד טופ עולמי חוץ מוראטי ?שגם הוא אם תשאל אותי אוברייטד לא קטן.

שוודיה נחותים זה נכון אבל שהחומר לא מספיק טוב אז לא קשה כל כך להפתיע את איטליה באמצעות התלהבות ועמידה טקטית נכונה.

10. תומר1989 Member

אגב עם כמה שישמע אולי קצת מוזר דווקא ג'ובינקו כן היה צריך להיות בנבחרת. אפילו כאופציה מהספסל מול המגנים השוודים העייפים והאיטיים ממילא.

11. טל. Member

מה קשור טופ עולמי לזכיה בטורניר נבחרות?

12. תומר1989 Member

מה?

13. DRORIKO Member

קודם כל יש לך את בופון וקייליני שמגרדים את הטופ העולמי מלמעלה. יש לך ברצאלי בונוצ'י ובתור דור המשך את רוגאני וקלדארה. יש לך את דה רוסי האדיר שרק לא מזמן נקנק את הקישור של צ'לסי. יש לך את אימובילה שקורע רשתות בסריה א'. יש לך אינסינייה וז'אורזי'ניו, שבכל נבחרת אחרת הם נכס. ונטורה משום מה בוחר להתעלם מהשניים האלה. יש לך גאליארדיני וקנדרבה שהם שחקני מפתח בקבוצת צמרת באיטליה. וזה בנוסף לוראטי שהזכרת. יש מעט מאד נבחרות עם סגלים טובים יותר משלנו.

14. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר מזמן סגרתי חופש לכל חודש יוני, רק בשביל מונדיאל של נבחרת איטליה, ועוד בארץ מולדתי.

15. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כאן מסכים. כלומר הראשים שצריכים לעוף הם של מי שמעל ונטורה ולא של מי שמתחתיו (השחקנים).

מצב נושא:
הנושא נעול.