חיפה עשתה הרבה כסף, אבל תחשוב בהיגיון, למה ששחר ישקיע הכל בכדורגל? עד שיש נשיא אחד בארץ שהצליח לעשות כסף מהכדורגל, למה לבזבז הכל? חוץ מזה, אל תשכח שכסף לא מה שמביא הצלחות!
לדעתי לוני יו"ר טוב,אצלנו אלי זינו מחובות כלכלים לא יכול להעביר גפרור בבקרה. הנה רצינו להתחזק בבן עמי ועוד זר לא היה כסף אז הם לא הוחתמו,אופיר חיים כדי להישאר היה צריך לקצץ ב40% כי אין כסף לתת לו,ההשאלה של נגר במשך חודשיים נמשכה מחוסר תקציב,מכבי משחקת משחק אחד חלש ישר עולים 4-3 שחקנים ברמה שמעומדים להצטרף. לוני מביא כסף תגידו תודה ותהיו בשקט,כי אם היה לכם תקציב נמוך ויו"ר שאין לו מיליונים לשפוך(כמו אלי זינו) ולא הייתם יכולים להתחזק או לקנות שחקנים שאתם צרכים בגלל חוסר תקציב הייתם מתלוננים עד מחר. הייתם ישר מבקשים מלוני לחזור,נכון שיש לו חסרונות אבל שם המשחק בשוק היום זה כסף,אם כל הכבוד למכבי חיפה בלי הכסף של שחר הם לא היו מגיעים למצב שהם בו היום.
כן אבל מה שכואב זה, שכסף יש, סגל מדהים יש, כדורגל יפה יש, אבל תארים אין, וסלח לי 2 גביעים ב7 שנים, זה המתאבנים שלפני המנה ראשונה של מכבי.
חחחחחחחחחחח בנייה????? איזה בנייה?????? הכל זיוני שכל כל שנה שמכבי נכשלת שוב פעם מדברים על בנייה ושמכבי תשלוט בשנים הבאות אז תעשו טובה...... אין מה לבנות במכבי. הכל כבר בנוי. יש סגל מצוין יש נוער אדיר ושחקני בית תותחים ובמיוחד ראובן עובד שיכול לפתוח בהרכב של קבוצה גדולה באירופה רק צריך פשוט לנצח משחקים ולקחת אליפות!!!! ואני בטוח שהשנה עוד ננצח גם בדרבי וגם את מכבי חיפה
מעניין שמכבי חיפה לא לקחה 7 שנים אליפות ואפילו אף אחד לא העלה על הדעת לקרוא ליעקב שחר ללכת הבייתה כי כולם מבינים כנמה הוא אוהב את המועדון לגבי הטענה על צעירים שישלטו בליגה אני יגיד לכם שזה לא יעבוד כי השחקנים החשובים בכל קבוצה הם השחקנים הזרים ותיזכרו שהקבוצות שלקחו אליפויות בעשור הקודם איזה זרים היןו להם לעומת היריבים
כמה נכון, ככה עצוב. ואחרי זה לא מבינים למה הנבחרת כזאת חלשה. בכל מקרה זה אפשרי שצעירים ישלטו בליגה, אם הצעירים יהיו טויבם יותר מהזרים... זרים זה תוספת, ואם לא צריכים אותם ויש שחקני בית טובים מהם, למה להביא?
מבחינת שחקני בית צעירים מכבי הם הכי טובים בליגה, אי אפשר לצפות ממישהו בעונה המקצועית הראשונה שלו לקחת אליפות אבל תוך שנתיים שלוש (עם הזרים הנכונים) מכבי יכולה לקחת אליפות
אני לא בטוח שהצעירים של מכבי ת"א הכי טובים בארץ מכיוון שיש קבוצות שלא נותנות כמעט לצעירים לשחק ואז אתה לא יודע לאן הם היו מגיעים ואולי חלק מאותם צעירים שלא משחקים יכלו להיות שחקנים טובים בליגה בקבוצה אחרת אני יזכיר לך שבעולם יש 2 סוגי קבוצות: קבוצות שמגדלות שחקנים ומוכרות וסוג שני שקונות שחקנים ולוקחות תארים נדמה שבשנים האחרונות מכבי עושה ככל יכולתה להצטרף לסוג הראשון
כשדיברתי על זה שהם הכי טובים, לא התכוונתי רק כישרון (שגם ממנו יש) אלא גם לשילוב בקבוצה. אם תוציא ממכבי את הצעירים אז תהיה לך חרא של קבוצה.
היחידות שיש להם נוער ברמה של לשחק בליגת העל הם מכבי ת"א מכבי פ"ת וחלק מהנוער של מכבי חיפה, לצערי בית"ר לא הוציאו שחקן נוער נורמלי מאז אוחנה, כאילו, הם כן הוציאו שחקני נוער לליגת העל אבל לא ברמה כמו אוחנה וכולם, נקווה שאלי ששון יהיה טוב