לו הייתי שחקן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י juva, ‏5/5/03.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי הולך כמו עופר על פאולו מאלדיני מאותם סיבות..

או שאולי דיוויד בקהאם..להיות הבעל של ויקטוריה אדאמס נראה לי מתאים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

2. zizou Member

אני היתי רוצה להיות רביד גזל, בגלל האבא...

3. Kgt1 Member

אחרי שהקדשתי לזה הרבה מחשבה - אבי נימני.
    כי הוא אלוהים (-:

4. שגיא Guest

ואני חשבתי שהסגידה הבלתי מובנת הזאת נגמרה, כנראה שלא. פויה.

ואני הייתי רוצה להיות ויין רוני, סתם כי בערך בגיל שלי וזה לא נראה לי אנושי ש"אני" אשחק בפריימר ליג.

5. rami87 Member

אוליבר קאן
    אבל זה אני... :roll: :roll: :roll:

6. ג'רי בית הלוי Member

שגיא, בעיקרון היא נגמרה, אבל יש כמה דפוקים כמו הקופיף הנמוך הזה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx חחח גבי אחי חולה עליך.
    אם הייתי יכול להיות שחקן? אני משער שהייתי בוחר כמו ידידי הבאר שבעי, רונאלד קומן.. גם הולנדי(שזה העם מספר 1, לירן אנחנו צריכים להקים את אחוות ההולנדים בפורום הזה), גם שיחק בברצלונה, מועדון חביב למדי, גם בעיטות הטובות בעולם, וגם להביא את גביע האלופות למועדון שלך..
    אימפריה.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניס ברגקאמפ בעולם, וראובן עטר בישראל. ברגקאמפ בגלל שהוא הבקיע את השערים הכי מדהימים בכל הזמנים (מול ארגנטינה במונדיאל 98, מול ניקאסל עונה שעברה ועוד) ובגלל שהוא לקח שני דאבלים עם ארסנל.
    וראובן בגלל שיש לו בעיטות ברמה האירופית הגבוהה ביותר, והוא יכול לתת גולים מרהיבים מכל מקום במגרש, מהאויר או מהקרקע...... והוא גם בועט בשמאל (הלוואי והייתי בועט בשמאל......), והוא גם לקח את האליפות המיתולוגית עם מכבי חיפה של ברקו ומזרחי ב93/94.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניס ברגקאמפ בעולם, וראובן עטר בישראל. ברגקאמפ בגלל שהוא הבקיע את השערים הכי מדהימים בכל הזמנים (מול ארגנטינה במונדיאל 98, מול ניקאסל עונה שעברה ועוד) ובגלל שהוא לקח שני דאבלים עם ארסנל.
    וראובן בגלל שיש לו בעיטות ברמה האירופית הגבוהה ביותר, והוא יכול לתת גולים מרהיבים מכל מקום במגרש, מהאויר או מהקרקע...... והוא גם בועט בשמאל (הלוואי והייתי בועט בשמאל......), והוא גם לקח את האליפות המיתולוגית עם מכבי חיפה של ברקו ומזרחי ב93/94.

9. Julian Joachim Member

המממ

אני הייתי רוצה להיות בישראל... אלון מזרחי - די כמה אפשר לצחוק על בנאדם?? הייתי רוצה להיות הוא כדי להיות יכול להתפקע מצחוק מכל מה שאני אומר...

ובעולם... אני מניח שנייג'ל מרטין. אני הוא וזהו. השוער הכי טוב בעולם וזין על כולם.

10. Ilan Member

חחח תגידו אתם אשכרה חושבים על התשובה?
    ברור שבקאהם, הוא מזיין כל יום את מי שהוא רוצה, נחשב לחתיך עולמי והוא יכול לנפנף בנות בכייף... אם לא הוא אז פיליפו אינזאגי מאותה סיבה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בקהאם או פאביו קאנברו שניהם שחקנים נהדרים ואיזה אישה יש לבקהאם..

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בקהאם או פאביו קנאברו..שניהם שחקנים גדולים ולבקהאם יש חתיכת אישה :twisted:

13. Fernando Cavenaghi Member

אילן, על מה אתה מדבר, אלברו רקובה יותר יפה מפיפו. ג'ובאני רוסו עושה פחות הצגות, ורונאלדו מבקיע גולים יותר יפים. איך אתה אומר שאתה הוא?

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שהתשובה אצלי היא קיירון דייר, ואני כבר הוא בכל מקרה... אין לי הרבה מה להוסיף, הוא שחקן ענק....

15. AFC Member

אחוות ההולנדים בפורום?

על גופתי!!

הטפילים ההולנדים האלה הגיעו אפילו לארסנל (ג'ובאני ואן-ברונקהוסט... מחליא...), ואני עוד מוכן לסלוח לשחקנים כמו דניס, שפרשו מנבחרת הולנד , אבל קומאן????

קומאן הפחדן והעילג אשר לקח מארסנל את זכות העליה לרבע הגמר בעזרת בונקר ביתי וגם בונקר בהייבורי, בונקר במאסטייה ובונקר באולימפיקו, וכמובן בונקרים נוספים מול מילאן בשני המשחקים? זה לא קצת מחליא אותך, הסגנון המכביסטי הזה?

רגע.. נראה לי שהבנתי... אתה, כאוהד מכבי ת"א, אוהב סגנון משחק מכביסטי, לנצח לא משנה איך היכולת. אבל עדיין אני לא מוכן לסלוח ללירן על האהדה להולנד עד שלא יביא נימוק משכנע.