שגיא ו forza inter אתם פשוט לא צפיתם בזנדן בשנה האחרונה ובגלל זה אתם לא זוכרים אותו בתור שחקן מרכזי. באגף שמאל בעונה האחרונה בבורו שיחק דאונינג, זנדן היה במרכז והיה אחד המצטיינים של בורו העונה, הוא מגיע אלינו על תקן של גיבוי לאלונסו-ג'ררארד-האמן , וגם במקרה הצורך כמובן שהוא יכול לשחק גם כקיצוני שמאלי. גונזאלס גם כן יכול לשחק בשני האגפים, זה עוד יתרון. הבנתי שהרגל החזקה שלו היא רגל שמאל אבל הוא אוהב לשחק בצד ימין.
גם זנדן וגם גונזאלס עדיפים על האמאן, האמאן שחקן ספסל, ג'רארד וצ'אבי אלונסו הם הקשרים המרכזיים שצרכים לפתוח בהרכב.
גונזאלס יותר קיצוני מאשר קשר אחורי אבל הבעייה שלי עם הציוות של ג'ררארד ואלונסו במרכז הוא שהם עוד לא הוכיחו שהם באמת יכולים להסתדר בלי קשר כמו האמן מאחוריהם. ג'ררארד עולה הרבה למעלה ונראה שאלונסו לא אגרסיבי מספיק לתפקיד הקשר האחורי , ולא יעיל דפנסיבית כמו האמן. אני מקווה שאני טועה והופעה כמו של אלונסו בדלה אלפי תחזור עוד הרבה פעמים גם בליגה בעונה הקרובה אבל אני די פסימי בעניין אני מוכרח להודות.
זה לפי הסאן, בולשיט. ג'אררד ישאר בסקאוזרלנד , ויאכל את הרפש במרסיסייד הוא תמיד מוזמן לקחת רכבת או אוטו אפילו זה לא ממש רחוק לאולד טראפורד.
מסיבת עיתונאים תתחיל כל רגע. זנדן וריינה צפויים לחתום ואולי יתבהר קצת כל הקטע הזה עם ג'ררארד והסוכן שלו. אולי שידור ב SKY NEWS.
טוב אז כצפוי בליברפול לא הרבו במילים בכל מה שנוגע לג'ררארד, בניטז אמר שהוא מעוניין שג'ררארד יישאר ופירט את התוכניות שלו לגבי הרכישות כאילו הוא מתייחס לזה שג'ררארד יישאר כעובדה. בראחן ריינה גונזאלס וזנדן חתמו, עוד 2-3 יחתמו השבוע - ככה הוא אמר, ניחוש שלי: מיליטו וקראוץ' הבטוחים בנוסף לאולי איימאר.
יש לך לינקים שיוכיחו? כי זה נשמע טוב מדי שייקרה באמתhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ארתור, מחפש...
אסור, אסור , אסור לליברפול לאבד את סטיבן ג'י ,הסמל של הקבוצה עם הפנים הכי סקאוסריות שיש , פשוט לא מתאים לליברפול לאבד את הנשמה של אנפילד . עם כל הכבוד לראפא , אחרי שנה במרסיסייד הוא צריך להבין את המשמעות בלאבד את ג'ראררד . אני מחזיק אצבעות שהכל יסתדר אמן , די מתחיל להיות מגעיל הערבוב הזה של שחקנים שמזוהים כל כך עם מועדון ושנה אחרי רצים לקהל ומנשקים סמל חדש , איפא הימים ששחקן משרת מועדון אחד כל הקריירה - הסטוריה היו זמנים .
ראפה מבין טוב מאוד את המשמעות של לאבד את ג'ררארד, אני באמת מתקשה להאמין לדיווחים האלה שראפה רוצה את ג'ררארד בחוץ. בניטז נחוש להשאיר את ג'ררארד ואני גם די בטוח שהוא יישאר בסופו של דבר, אם כי אתמול זה היה משוכנע ב-100 אחוז שהוא יישאר.
את מה מבין מה שכתבתי? אם את ההחתמות אז תפתח את האתר הרשמי, LFC.TV. אם את הניחוש שלי לגבי ה2-3 הבאים, זה שמועות ולא יותר מזה.
הקטע "המוזר" הוא שבניטז רכש שלושה שחקנים מהליגה הסםרדית מתוך 4 בעוד זנדן הגיע בהעברה חופשית. אני חושב שליברפול תישאר תחת אותו ענן של המקומות 3 ו4 ויצטרכו ותצטרך להתספק באופוריה של ליגת האלופות 2004/2005. למרות שאולי אני טועה? אני מעביר את הכדור למגרש של בניטז ומשם נראה כבר מה יקרה. מידלסברו בחוץ אמורה להיות המבחן האמיתי הראשון של ראפה
אתה מעדיף שחקן מהליגה האנגלית\איטלקית גם אם הוא פחות טוב על פני שחקן מהליגה הספרדית? חלאס כבר עם הטענות האלה, בהתחלה מתלוננים שזה יותר מדי ספרדים אח"כ שזה יותר מדי מהלה ליגה. הדבר היחידי שאני יכול להסכים עליו בקשר לכל הדברים האלה זה ששלד אנגלי הייתי מעדיף שיהיה, אבל לא במחיר של איכות כמובן.