בצורה שבה ליברפול משחקת, עם חלוץ אחד בלבד, שלושה חלוצים (ועוד כמה חצי-חלוצים) בסגל זה בהחלט מספיק. אולי הרמה שלהם לא מספיק טובה, אבל ליברפול לא נבנית על החלוץ שלה אלא על הקשרים שיבואו מאחוריו, וחייבים להודות שבתחום הזה ליברפול מפחידה. היה איזה שחקן עבר (שכחתי מי זה היה) שאמר "כל מה שעשיתי זה למסור את הכדור לשחקנים יותר מוכשרים ממני". כל מה שקראוץ' צריך לעשות זה לשמור על הכדור עד שג'רארד, גרסיה קיוול וכו' יגיעו, ואז פשוט לתת להם לעשות את מה שהם יודעים.
בעונה הקרובה נתבסס על קישור מהיר למדי ,בעל יכולת סיום וטכניקה מרשימה, הצבתו של קראוץ' כחלוץ בודד במערך של 4-5-1 נראית לי הזויה לגמרי! אתה בונה מערך שמתבסס על מהירות וטכניקה , אך בחוד אתה מציב שרוך איטי וחסר טכניקה שאמור להיות שותף במרבית מהתקפות הקבוצה, זה פשוט לא הגיוני. זה כמו להעלות מחזה בלטקלאסי שבמרכזו עומד דוב ענק שרק דורך לבלרינות על הרגליים.
אני עדיין מחכה שבניטז יצא מרגשי-הנחיתות שלו ויתעניין בשחקן מהשורה הראשונה. לא ביקשתי שיביא חס-וחלילה, רק שיתעניין, שיראה איזשהו קו מחשבה של מאמן במועדון גדול שאמור לרוץ לאליפות (כי בכזה הוא נמצא).
טראבלסי יכול להיות החתמה מעולה לליברפול. הוא מגן ימני טוב מאוד שלדעתי היה צריך לצאת כבר לפני כמה שנים מחוץ לאייאקס. הוא אומנם יותר מבוגר מאלבס, אבל הוא שחקן חופשי ולכן ליברפול תוכל לשמור כסף להחתמת שחקן בעמדה אחרת.
יש הרבה דיבורים על קויט, ואם הוא יבוא, זה ישלים את ההתקפה שלנו. על ההגנה שלנו אין מה לדבר, הקישור מהיר וטכני, ועם קויט בחוד.... בעזרת השם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ראיתי את קוייט בנבחרת הולנד, אני מקווה שאני לא מסיק מסקנות מוקדם מיד אבל אני ממש לא רוצה אותו בליברפול. ואם כן יביאו אותו אני מקווה שזה יוריד את קראוץ' לספסל וישדרג את החוד שלנו בכמה רמות.
אפשר להגיד תודה רבה לדידי האמן על 7 שנים יפות בליברפול , הבחור שוחרר מהקבוצה. הקשר הגרמני הותיק על סף חתימה בבולטון , מצטרף לשאר זקני השבט אצל אלריידס.
בגלל שהוא לא הצליח לכבוש מול פורטוגל? שחקן מאוד צעיר שזה משמעותי אצל חלוצים, כיכב בליגה ההולנדית, נתן טורנירים יפים במדי הנבחרות הצעירות של האוראנג', למרות תחרות מאוד חזקה הצליח להגיע לסגל הסופי של הולנד למונדיאל ואפילו לשחק, מה גם שלא היה רע כל כך לטעמי. הוא לא מנייה בטוחה מן הסתם, אבל יש לו את כל הנתונים להצליח. אני מקווה מאוד לראות אותו עושה את הבחירה הנכונה והולך לניוקאסל ולא לבית הקברות לחלוצים של איש הלאפות.
אני לא מדבר על משחק אחד... זה לא שהוא לא שחקן טוב אבל לדעתי ליברפול צריכה חלוץ שכבר הצליח ברמות האלה ולא אחד שיכול להצליח.