שמועות מאנשים אמינים. כמו שאמרתי פה על פיגו לפני כמה ימים. ולגבי עובדות: מיליטו אמר לפני חודש שהוא מודע להתעניינות מצד ליברפול והוא מחכה להצעה רצינית מהם, בינתיים סארגוסה הציע לו חוזה חדש ומקווים שם שהוא יחתום. רדנאפ הודה שקראוץ' מבקש לעזוב לליברפול.
טוב שלא הגזמת, פיגו כמו שאני מכיר אותו בדרך כלל משיג מה שהוא רוצה אז נחיה ונראה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
פיגו יכול לתרום לנו , לטעמי. במיוחד שמצב הקיצוניים אצלנו לא מזהיר והוא יכול להיות פיתרון טוב לשנה שנתיים. הוא יחתום וזה יהיה בחוזה של 50-55 אלף, מקסימום 60 לא יותר.
פיגו הוא לא זה שיפתור את בעיית הקיצונים! תתעורר אנחנו בשנת 2005 פיגו הזדקן החשיבה שלו הזדקנה יחד עימו שלא לדבר על איברי גופו שהחלו להישחק הוא נהיה איטי יותר חלש יותר הוא סיים את הקריירה זהו, הוא כמו היירו עכשיו לאחר שעזב את ריאל, שיסיים את הקריירה בפריימר וזהו.
תפסיק להתכחש ותענה על השאלה. האם ליברפול נמצאת באותה קטגוריה עם הקבוצות שציינתי? הרי זוהי עובדה שלא. כולנו יודעים שבמצבן הנוכחי, מעבר מאינטר למילאן, או מליברפול לריאל מדריד (כן, גם לצ'לסי), יחשב לעליית מדרגה. לטעון אחרת פשוט יהיה לא נכון. אז כל הכבוד על אליפות אירופה, ועל גביע הליגה לפני כמה שנים, ליברפול לא ברמה א' של אירופה כרגע. יודאס היחו דה פוטה פיגו אפילו לא במשא ומתן עם ליברפול, לפחות לא עד שזה יאמר במארקה או באס.
יש מקורות יותר אמינים מהעיתונים הספרדים האלה, תאמין או לא, והוא כבר סיכם את תנאיו האישיים. אני לא יודע אם השמועה הזאת שריאל מחפשת 2 מיליון היא נכונה או לא אבל משהו מעקב קצת את העסקה שתיסגר בכל מקרה לכל המאוחר בתחילת שבוע הבא. עריכה: זה כבר היה במארקה אם אני לא טועה.
ליבפול רוצה להתחדש..לבנות קבוצה חדשה בערך אני לא חושב שפיגו הוא השחקן המתאים לקבוצה חדשה. ריאל קבוצה חזקה ויודעת מה קבוצה חזקה צריכה. אם היא חושבת שפיגו לא מתאים לקבוצה חזקה שהולכת על אליפות וליגת האלופות, אני לא חושב שגם ליברפול צריכה אותו. במיוחד לא במכירים שהוא דורש. גם מנצ'סטר וניוקאסל דחו אותו אז אני לא חושב שליברפול צריכה להיות פה שונה. פיגו כבר לא שחקן ברמה שליברפול רוצה, הוא שחקן בינוני, באליפות אירופה שהייתה ועבר כבר עונה שלמה מאז, הוא לא שיחק טוב, כנראה גם שלא ישחק טוב. פיגו יודע שזה סיום הקריירה שלו והוא מחפש עכשיו רק לעשות עוד כסף אני חושב.
תשמע ביקורת מקצועית אני מוכן להבין על פיגו, אף אחד לא בטוח במאה אחוז שהוא יהיה להיט. אבל להגיד שהוא מעדיף יותר כסף לקראת סיום הקריירה זה פשוט לא נכון, אחרת הוא היה הולך למקום אחר שבו היו עומדים בדרישות הכספיות שלו, simple as that.
אני לא יודע מה איתך אבל במשחקים של ליברפול צ'לסי ויובה ואפילו מילאן מבחינתי ליברפול הגיעה למשחק בתור פיבוריטית בדיוק כמו הקבוצות שנגדה, לאורך כל הדרך לא ראיתי בה כאנדרדוג של השלבים המתקדמים. לא משנה כמה שתאמר שזה לא נכון ליברפול תמיד תהיה אחת הקבוצות האכותיות באירופה אם לא האיכותית ביותר. חוץ מזה אל תשכח לכל קבוצה יש תקופה רעה...
ג'ררד..אם תשווה שחקנים של ליברפול מול שחקנים של מילאן וצ'לסי תבין למה ליברפול באה כאנדרדוג ולפי המשחקים שלה העונה אני חושב בכלל נחשבת חצי סינדרלה.