אז תסביר את העובדה שליברפול שיחקה יותר טוב מצ'לסי בשלושה משחקים העונה? יש לנו קבוצה מצויינת פשוט היא היתה צריכה להתאקלם קצת באנגליה. יש לנו תקישור הכי טוב בליגה עם אלונסו ג'רארד וגארסייה ועכשיו ייצטרפו עוד שחקנים... שלא לדבר על הגנה לוחמנית וחזקהנ ועכשיו יש גם שוער מצויין. בקיצר ליברפול קבוצה מצויינת,בניגוד למה שאתה חושב.
הנה אני יסביר לך עכשיו...מקום 5. להתאקלם לא לוקח עונה שלמה. העונה שלכם הייתה גרועה יכול להיות החיבור הגיע רק בליגת האלופות כי היה לכם את הרצון ואת ההתלהבות לך תדע אבל בליגה אתם היתם גרועים ואחרי כמה משחקים טובים באו משחקים רעים ולא הייתם יציבים בכלל. אולי נגד צ'לסי הלך לכם קצת אבל בכל זאת בליגה הם זיינו אותכם ככה שאין ממש מה לדבר.
תפסיק לקשיב לגיא לוי הקומיקא שמגיע למשחקים בתור אנטי ליברפול שגם כשהיא משחקת מול בני סכנין הוא רואה בה כאנדרדוג. ליברפול לא יורדת משאר הקבוצות באיכות השחקנים. עובדה ההגנה של ליברפול היא היחידה שלא ספגה בצ'מפיונס בגשר מול צ'לסי בניגוד לקבוצות כמו בארסה ובאיירן. הקישור גם הוא מעולה ג'אררד שאין מה להוסיף עליו, לואיס גארסיה שתמניד מפתיע מחדש, ריסה המעולה וצ'אבי אלונסו שהצליח להעלים את נאדבד נגד יובה מה עוד אפשר להוסיף עליו? כן וגם בהתקפה ליברפול היא בעלת התקפה מעולה: בארוש על אף הבצורת הוא עדיין אחד החלוצים הטובים באירופה והוא עוד יוכיח זאת. סיסה פתח את העונה בסערה וללא הפציעה יכל להיות החלוץ הטוב באירופה מורו יקח לו קצת זמן להתאקלם אבל לטעמי בעונה הזו הוא כבר יראה לכולנו מה זה חלוץ גדול. בקיצור תפסיק להקשיב לשדרים מפגרים אוהדי מנצ'סטר במשחקים של ליברפול.
שמע ילד ליברפול התאקלמה בדיוק בזמןן לשלבי הנוקאוט בליגת האלופת. הבעיה העיקרית שנוצרה אז הייתה הפציעות והמנוחה שניתנה לשחקנים במשחקי הליגה ולכן ליברפול הייתה חלשה כל כך בליגה. סייג לחוכמה שתיקה
די לדבר שטויות אני לא מקשיב לאף שדרן וגם לא הקשבתי אף פעם. ליגת האלופות סבבה לקחתם וזאת הייתה הפתעה אפילו לכם . אולי נגד צ'לסי לא ספגתם ואתם היחידים והכל, אבל כמו שאתה יודע בכדורגל יש הרבה הפתעות וזה אחת מהן. אתם הייתם חצי סינדרלה כמו שאמרתי למה אף אחד לא חשב תגיעו לגמר וגם אתם לא.
מי אתה שתקבע את זה? ואם זו תחילתו של עידן חדש בהיסטוריית ליברפול ואליפות אירופה היא רק הצעד הראשון בדרך להקמת האימפרייה? הדבר היחיד שיקבע אם הזכייה בצ'מפיונס הייתה במקרה או בזכות יהיה העונה הבאה. אז כפי שאני אוהב לסיים כל דיון אני אסכם את זה במשפט האהוב עליי: נחייה וראה. בזאת אני מסיים את הדיון על הזכייה בצ'מפיונס ונתמקד בנושאים אחרים כמו שחקני רכש קדם תחילת העונה ועוד...
לא אמרתי שהיא תיהיה לא טובה העונה אמרתי שהיא הייתה לא טובה עונה שעברה וזה הייתה הפתעה הזכיה. דווקא על העונה הזאת אני מפרגן
כי היא באמת לא קיבלה. תנאים אישיים סוכמו איתו, את ה-2 מיליון האלה שהם פתאום מבקשים אין כוונה לתת להם. אני מניח שבמקום שהעסקה תחתם היום היא פשוט תידחה במספר ימים.
כן נותר לו עוד שנה בחוזה אבל הוא בטח לא בתוכניות של לושמברוגו למרות שהיום הוא הגיע לפתיחת האימונים ולבדיקות הרפואיות. בוריס הכל תלוי מאיזה צד אתה מסתכל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx האמת שלליברפול באמת הוא יכול לתרום ולטעמי הוא עדיין לא כזה גרוע אבל הוא דורש 120 יורו לשבוע שזה די לא מציאותי לקשישה בן 32. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx