עדיף לו למרות שאני רוצה שהוא יחזור לאנפילד אין לו מקום שם וחבל. אם הוא עובר לארסנל הקהל של ליברפול לא ישנא אותו. אם הוא היה עובר למנצ'סטר -הוא היה מחוק וחבל. בהצלחה מייקל
אני ידעתי שזה מה שיקרה לו. הוא היה נאיבי ,קפץ מהר מדי על המציאה הראשונה שהיתה לו. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה מכל הלב ללא שמירת טינה . מייקל אואן אני אוהב אותך ! מאחל לך כל טוב בחיים ובקריירה . לא הגבתי כאן לגבי בארוש ,אז הנה הזמן : לדעתי זה טוב. בארוש בליברפול לא ממש הציג את היכולת שציפו ממנו ואת היכולת שהוא הציג ביורו 2004 ,הרבה להחמיץ עשה הרבה שטויות,אלמלא ההחמצות שלו ליברפול היתה יכולה לסיים גבוה יותר בליגה. שיהיה לו בהצלחה בבונדסליגה ושיתן למילאן בראש
אואן פרח אצל הוייה. ג'רארד ואואן התגלו ופרחו אצל הוייה והוא הפך אותם לשחקנים האנגלים מהטובים שיש באנגליה ,בנבחרת ובעולם כולו.
אני לא מבין מה כבר יכלו לצפות ממנו כחלוץ בודד חוץ מלעמוד רוב הזמן באופסייד. עומד שם בודד מול ההגנות הטובות בעולם ללא עזרה כמעט. למה כבר אפשר לצפות ממנו במצב הזה? שיעשה קסמים?
לא בידיוק התגלו כן: אואן פרח בגלל סגנון בעט ורוץ שהתאים לו מאוד וג'רארד זה שחקן שלומד לבד,הוויה המעפן הזה ניסה לשחק איתו כמה פעמים בתור קשר ימני,מגן ימני,ואפילו קשר שמאלי. טוב מה אפשר לצפות ממאמן שמשחק עם דני מארפי בתור פליימקר!
מרפי היה יותר מדי לא יציב. לצד משחקים טובים היו לו הרבה משחקים חלשים, ובגלל זה הוא עזב. לגבי אואן והוייה, כל שיטת המשחק של הוייה הייתה מבוססת על היכולת של אואן , הוא אפילו קנה חלוץ ב-11 מיליון פאונד (הסקי) כדי שישחק עבור אואן, אז להגיד שהוא דיכא אותו וכאלה...
שוב מוריניו מחמם את האווירה וגורם לעוד אנשים לשנוא אותו . היום הוא אומר "גרארד טעה כשבחר להישאר בליברפול" מוריניו אמר לתקשורת האנגלית: "ג'רארד עשה טעות שהוא בחר להישאר בליברפול. ההפסד הוא שלו, של הקריירה שלו. הוא יכול לומר שעם ליברפול הוא זכה בליגת האלופות, וזה נכון, אבל אני יכול להגיד לו שאם נשווה את כמות התארים שצ'לסי וליברפול יזכו בהם ב-10 השנים הקרובות, הוא יפסיד". ועוד קישקושים של מוריניו : http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...6&CategoryID=62 הוא לא יכול לסתום ?