חברה כולה משחק אחד עבר ואתם מבקרים אותו כאילו לא יודע מה מה נסגר איתכם? תיקו 0 בבורו, נו אז.... גם צ'לסי ניצחה בפוקס האם זה אומר שמוריניו אפס, דיי כבר נו!
לירן צודק. אני רוצה להזכיר לכם שאותה ליברפול "ישנה וטובה" של העונה שעברה , עשתה תוצאות מביישות מול קבוצות "חלשות ממנה" לדעתי בניטז העונה יתקדם כמה שלבים בליגה מאשר בעונה שעברה.
ליברפול לא יכולה להמשיך עם מסע הרכש של השחקנים הבינוניים הזה אם היא רוצה להתחיל להוות יריבה שקולה למרוץ לאליפות. פיטר קראוץ זה שחקן שלא הייתי חושב להביא לליברפול ובטח ובטח שלא תמורת 7 מליון פאונד.זו ממש בדיחה.וגם סיסוקו תמורת 5 מליון-מיותר לחלוטין. ובשביל מה ווילטורד?ומלברנק?סטד מלברנק שחקן טוב עבור קבוצה כמו אסטון וילה ואפילו טוטנאהם אבל לא בשביל ליברפול! הוא מוכר את אואן ב8 וקונה את קראוץ הסולם ב7.זה ממש עצוב.וזה עצוב כי הוא מאמן מעולה. נונייז פלגרינו חוסמי התגלו כבדיחה אחת מצחיקה ולדעתי גם בראגן יהיה כזה. למה הוא פתח עם וורנק וזנדן על חשבון ריסה?!אם היה אפשר הייתי פותח עם 2 ריסה ומשאיר בחוץ את וורנק וזנדן.אני פשוט לא מבין מה עובר על בניטז.וגם מה בדיוק עושה בארוש בסגל?שיעוף כבר משם.2 הצדדים יצאו נשכרים.ולמה שיחק סיסה כקיצוני ימני?השחקן הוא חלוץ מעולה.הוא בנתיים משחק כמו אמבמבה-בגלל הפציעה.לתת לו לשחק בתור קיצוני ימני בטח שלא מוסיפה לבטחון שלו.מה עובר על בניטז?שמישהו בבקשה יסביר לי..
בניטז עוד יוכיח לכולם שהוא יודע מה הוא עושה. בסוף העונה שהשחקנים של ארסנל, צ'לסי ויונייטד יהיו פצועים ועייפים, הוא יוכל לשלוף את השחקנים שאצלו שיחקו רק ברוטציה: ריסה, זנדן, קראוץ', סיסוקו ואולי אפילו ג'רארד שבניטס אמר שישחק הרבה פחות השנה.
תגיד אתה בסדר? והשחקנים של ליברפול הם סופרמנים שלא נפצעים ועייפים? אפשר לחשוב איזה רוטציה יש לבניטז...למנצסטר וצלסי ספסל טוב יותר
כן אבל מוריניו לא עושה רוטציה. לאמפרד שיחק כבר 100 משחקים רצוף (רציני). פרגסון עושה קצת יותר אבל גם לא מספיק. שנה שעברה לליברפול היה משבר פציעות רציני באמצע העונה ולכן בניטס החליט לבנות סגל רחב ולעשות רוטציה רחבה העונה הזאת. הוא עשה בולנסיה אותו דבר וכולם יודעים איך זה נגמר (אליפות וגביע אופ"א).
כן, רק בניטז יודע להגיע לסוף העונה כשהשחקנים שלו רעננים. לארסנל ויונייטד אין ניסיון ויכולת לעשות את זה.
אני לא אומר שאין להם ניסיון ויכולת, אבל בד"כ זה לא קורה. פרגסון אולי מצליח לעשות את זה (בגלל זהסגל שלו רחב והוא משתמש בו בחוכמה), אבל ארסנל ממש לא עושה את זה. מתי ראית את הנרי מקבל מנוחה ? זאת לדעתי אחת הסיבות שבגללן ארסנל לא מגיעה לשלבים הגבוהים באירופה.
אני שב ואומר שבניטז לא שונה מקודמו בתפקיד והוא מפספס ובגדול את רוח ההתלהבות שאחזה בליברפול עם זכייתה בצ'מפיונס.. במקום להביא שחקן או שניים ברמה עולמית שיוסיפו מימד אחר לקבוצה הוא מציף אותה בעשרה זרים סוג ג' שרק מגדילים את הסגל אבל לא מעלים בכלום את הרמה של המועדון.. עצוב לראות איך גם בניטז נופל למלכודת הזאת ומבזבז כספים שבעתיד כבר לא יהיו למועדון..
תגיד אתה רציני?!? זו ליברפול שיש לה מחליפים? זה מוריניו שלא עושה רוטציה? לצ'לסי יש ארבעה שחקנים שלא זזים מה-11: פטר צ'ך - שהמחליף שלו הוא עדיין השוער מספר 1 בפרמיירליג. ג'וני טי - ריקי קארבליו וגאלאס בפני עצמם הם צמד בלמים טוב יותר מכל מה שיש לליברפול להציע, מה גם שהוט' עדיין עושה את עצמו מתאמץ להיכנס לרוטציה. קלוד מקללה - שחקן שאין לו מחליף, לא בצ'לסי, בעולם. טיאגו יכול לעשות את העבודה שלו, דיאוורה משחק בעמדה הזו, וגם למפארד יכול (כשקול מחליף אותו במרכז). אבל מקללה הוא לא בר החלפה. ופרנקי למפארד שאותו ג'ואי קול מסוגל להחליף מבחינה פוטנציאלית. מי בדיוק המחליפים של ליברפול? מי מחליף את ג'רארד שנפצע כל שבועיים? מי עולה במקום היפייה שימצא את הטיימינג הנכון להיות מורחק? מי בדיוק עולה לשחק על אגף ימין של הקישור במידה והתינוק עם המוצץ לא כשיר (ואם מישהו ענה הארי קיואל - אז תרשו לי להגיב בסמיילי: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx )? כל אחד רשאי מן הסתם לחשוב מה שבראש שלו - אבל בחייאת, קצת היגיון.
בניטז בא לעשות קבוצה. הוא בא להחזיר תארים לליברפול. זה מה שהכי חשוב. האמצעים שלו עדין כשרים.... כל עוד הוא לא יגזים. אם ג'רארד היה עוזב בגללו, זאת כבר הגזמה. ארתור, סקאוזר.
עזוב קירק אחי תן לסיטי בוי הזה להמשיך לחשוב מה שבא לו אם מישהו באמת מאמין במה שהוא אמר זה פשוט עצוב! פרגוסון לא עושה רוטציה הוא אמר-או שהוא אמר עושה מעט רוטציה חחח תרשה לי לעדכן אותך סיטי שאתה בחיים לא תראה אותו הרכב של מנצסטר בשני משחקים רצופים!זה נדיר!גם בלי פציעות והרחקות.ובלל הרוטציה הזו,בגלל כל הפיל נווויל(ברוך שפטרנו)פורצן סאהה(פעם היה חלוץ)איבדנו נקודות קריטיות אז בבקשה פעם הבאה תלמד את הדברים ואז תגיב!
כל כך נכון מישהו באמת רואה את ווילטורד סליהמיציץ סיסוקו בראגן ופיטר "הסולם" קראוץ משחקים בקבוצה "גדולה" כמו ליברפול יותר משנה שנתיים? זה בדיוק כמו מסע הרכש העלוב של גרארד הוייה.עכשיו בניטז מעיף את כל החרא של הוייה.עוד כמה שנים מישהו אחר יעיף את החרא של בניטז! וזה מפתיע כי רפא בניטז הוא מאמן מעולה...כנראה שהמחלה של הוייה מדבקת...ראו הוזהרתם! : http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
גיגסי, בדיוק על זה דיברתי. לא אמרתי שפרגסון לא עושה רוטציה, אלא שהוא לא עושה אותה כמו שצריך. כשאני מדבר על רוטציה אני לא מדבר על פציעות והרחקות כמו שאמרת, אלא על להשאיר שחקנים בכירים על הספסל או לא בסגל למרות שהם בריאים ויכולים לשחק. בגלל שלפרגסון המחליפים לא היו באותה רמה כמו ה-11 הפותחים, הרבה פעמים זה עלה באיבוד נקודות. בדיוק את הבעיה הזאת בניטז מנסה לפתור. בניטס הביא שחקנים שלא ישפרו את ליברפול. הם לא יותר טובים ממה שלליברפול כבר היה, אבל הם מוסיפים עוד עומק לסגל, מה שהיה הבעיה העיקרית של ליברפול שנה שעברה. אם במקום קיואל ישחק זנדן - זה לא מפריע לקבוצה. נכון שיש שחקנים שלהם אין מחליף (ג'רארד והיפיה), אבל לפי ראיונות שהיו עם בניטז הבנתי שהוא מתכנן כן לתת להם מנוחה במשחקים פחות קשים. זה ההבדל בין בניטז למוריניו למשל, שאפילו ברוב משחקי גביע הליגה הוא לא נותן מנוחה ללאמפרד, טרי ומקללה. ברור שלצ'לסי יש מחליפים מצוינים לשחקנים האלה (אסיין, קרבליו) אבל הם משחקים רק מתי ששחקני ההרכב הראשון פצועים או מורחקים. שחקן ששיחק 60 משחקים בעונה, אי אפשר להגיד על המאמן שלו שהוא עשה רוטציה.