שחקן ענק אני מעריך אותו מאוד ואני בטוח שהוא יוכל להצליח בכל קבוצה בעולם אבל אתה בטח יודע שהוא שחקן מאוד מאוד יקר אני בטוח שבטיס לא תמכור אותו בפחות מ20 מליון פאונד..השאלה אם ליברפול יכולה להרשות לעצמה לבזבז כזה סכום..כי היא כבר שילמה משהו כמו 26 מליון פאונד העונה על רכש אבל בדבר אחד אין ספק,הוא יוכל לתת לליברפול שדרוג גדול בזכות הדריבלינג והמהירות המפחידים שיש לו
אני מניח שכן כי לא השתמשנו בכל הכסף במועד הקיץ ככה שנותר לנו כסף+ פיתחון לב וכיס של ההנהלה יצליחו להביא 20 מיליון ליש"ט (_בעזרת לחץ של בניטז כמובן) למרות שאני סבור שהמחיר יהיה פחות מ20 מיליון ליש"Y בינואר כי זה באמת מוגזם
זאת תהיה רכישה אדירה אבל מה יקרה אז ללואיס גרסיה? הוא יירד לספסל או יעבור לשמאל או שבכלל ישחק חלוץ שני? אבל קשה לי להאמין (אני מקווה מאוד אבל לא מאמין) שבאמת חואקין יעבור בסופו של דבר לליברפול... הוא דחה הצעות מברצלונה ובעיקר ריאל מדריד, החלום הגדול של כל שחקן ספרדי באשר הוא, כדי להישאר בקבוצה שהוא אוהד בגלל שבפעם הראשונה בהיסטוריה שלה היא בליגת האלופות... וזה בלי לדבר על זה שהיא לא נופלת מליברפול בשום דבר מלבד קהל, אבל בטח לא ברמת הקבוצה.
עד ינואר 100% שהוא חוזר לכושר, אחד מ 5 השחקנים הטובים ביותר בליברפול (חואקין יהיה שני.......................................)
אתם יכולים לתכנן מה יקרה אם חואקין יבוא בוא נחכה שהוא באמת יבוא.. שוב,אין צורך להגיד כמה שמות עולים כל יום כמועמדים לחזק את ליברפול,ומה יוצא מזה בסוף..
מייקל אואן אלברט לוקה גבריאל מיליטו..למרות שהם לא ספרדים הם משחקים בליגה הספרדית..וזה לא שינה את התמונה...
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: אויי גדול בכל מקרה, אתמול ראיתי את אחד המשחקים הכי מעצבנים בהיסטוריה של הכדורגל. פשוט נוראי. הכדור לא השלים 3 מסירות, השחקנים לא מפוקסים, ג'רארד הכוכב לא עלה למגרש, קראוץ' האנטנה התנדנד לכל כיוון... אני ממש מאוכזב. ארתור, לא מאשים את בניטז.