ליברפול 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Gerrard, ‏3/7/06.

1. George Best Member

אז ראית פעם אחת את ארסנל עושה בונקר, אז בגלל זה אתה מוציא משפט כמו "בונקר אנגלי מסורתי"?
    בחייך..

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/06
  2. פול סקולס Member

שים לב שעכרתי את ההודעה שלי קצת לפני ששלחת את שלך,

ותפסיק עם הטון המתנשא והמעצבן הזה שלך.. זה לא מה שיגרום לאנשים לבקר בפורום הזה..

3. George Best Member

שים לב שערכתי את ההודעה שלי קצת אחרי שאתה ערכת את שלך.
    עכשיו תענה ואל תתחמק עם טון הכתיבה שלי, אני חוזר ושואל:
    האם לפי מקרה אחד, שבו ארסנל אכן התבצרה מול ויאריאל באל מדריגאל, אתה כותב משפט כמו:"בונקר אנגלי מסורתי".אני לא חושב שאני צריך להסביר לך מסורת מהי, אבל לקבוע על פי מקרה אחד ולהפוך זאת למסורת, זה קצת לא רציני.

ובזאת נסיים את הדיון הלא קשור, אנחנו בכל זאת מתדיינים בדיון של ליברפול.

4. John Boyle Member

5. Claret&Blue Member

Agent Bollocks.
    הסוכן הזה מספר לנו שליברפול רוצה את קויט, ואומר שתהיה לה תחרות.
    בקיצור, סוכן טיפוסי, הBBC משיג סיפור והוא עוזר לשחקן שלו לקבל חוזה גבוה בקבוצה שבה יחתום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/06
  6. פול סקולס Member

בסדר, סליחה, זה לא רציני, אני נשבע לך שבחיים לא אכתוב יותב בפורום כדורגל אנגלי כי אסור בתכלית האיסור להגיד דברים מוגזמים או לא מאוד נכונים..

עוד שנייה היית דופק לי איזה כדור בראש..

7. George Best Member

תגיד בנאדם, מה עובר עליך?
    סה"כ ציינתי שזה לא רציני, ואני חושב שתסכים איתי, להגיד"בונקר אנגלי מסורתי", על סמך מקרה אחד.
    כדור בראש?חלילה וחס.

לגבי קוייט, הרבה זמן איש הלאפות רוצה אותו, כל כך מתאים לרפא להתעניין בכזה שחקן.מתי יבין מר בניטז שדירק קוייט בלאמי וקראוץ' בחוד זה לא רציני לקבוצה שמתיימרת ללכת עד הסוף בכל מפעל?

8. Gerrard Member

מוריינטס לטעמי הוא היחיד אשר עליו ניתן לאמר "לא התאקלם". לשאר אין שום תירוץ חברתי, אלא רק מקצועי, הם פשוט חלשים.

עצם העובדה שאנפילד קלט בשעריו שחקנים כמו נונייז (על אף שהוא קשור בעסקת אוואן), חוסאמי וקראוץ' הם תוצאה של סקאוטינג גרוע ולא איזו החלטה שגויה של בניטז. אם תתמקד בכל מקרה לגופו אתה תראה תמונה שונה לגמרי. קראוץ' לדוגמא נרכש לאחר שקאראגר בכבודו ובעצמו פנה לבניטז בטענה שאותו "סולם" מדובר עשה לו את המוות במשחק בין 2 הקבוצות,כשהבלם שלך (שהוא במקרה אחד הבלמים הטובים באנגליה) מספר לך כמה קשה להסתדר עם חלוץ כמו קראוץ' אז מן הראוי שתשומת ליבך תופנה לכיוונו שלו. עכשיו גם תוסיף את כמות השערים אותה הוא הבקיע במדי סאותהמפתון בעונת 04/05 (ועוד בחצי עונה בערך) והנה לך שחקן ראוי.

במקרה של נונייז וסיסה הם פשוט פליטיו של הוייה (ולא החלטות מקצועיות של בניטז), עסקת אוואן במקרה של נונייז, וקנייה מאוקזר במקרה של סיסה.
    כמובן שאני יכול להמשיך, אבל אין בכך טעם מאחר וגם אתה הסכמת שעל כל שחקן שכשל באנפילד היו לא מעט הילות חיוביות לפני כן.

אבל בוא נתקדם קצת בזמן ונגיע להווה. פרי-סיזון 2006/7, התקציב אשר מונח על שולחנו של בניטז עומד על פחות מ25 מיליון ליש"ט. פחות מהמחיר אותו שילמה צ'לסי על שחקן בודד.
    בניטז מחתים 4 שחקנים עד כה, 4 שחקנים עם טאלנט. כשהחמישי בדרך (וע"פ שמועות זה עומד להיות
    מישהו בומבסטי).
    ואני שואל עכשיו, למישהו יש תלונות? הרי בניטז עשה את המקסימום שהוא יכל במועד ההעברות הזה, הוא לא הנחית פה את שבצ'נקו אולי, אבל השחקנים שהוא הביא הם צעירים ברובם וברגליהם טמון עתיד הכדורגל העולמי.
    אתה לא יכול לבקר את "איש הלאפות" כדבריך על הרכש שהוא עשה העונה כשאתה יודע שאף אחד לא היה עושה אחרת בתקציב שכזה. עדיף להחתים 4-6 שחקנים חדשים וצעירים שיכולים להתגלות בעתיד ככוכבים גדולים ועולים, שיביאו לשיפור משמעותי בכל העמדות במגרש, מאשר להביא שחקן אחד לעמדה אחת בכל התקציב הנתון בידיך.

9. Sir Alex Las' Killa

ג'רארד, הבעיה היא שיכולת של מאמן בשוק העברות לא שופטים על פי עונה אחת אלא לטווח הארוך יותר. בניטז תמיד העדיף שחקנים אפורים מאשר שחקנים מבריקים. למרות שבסגל של ליברפול מספיק ויותר ממספיק כאלו , מהיצור שאימן לפניכן והוא לא הבין את זה.

אם משווים את הסגל של ליברפול לשאר קבוצות הצמרת יש בהחלט פער באיכות ולכן מגיע לו קרדיט, אבל לפעמים {רק לפעמים!} חשוב גם לשחק יפה... בניטז פשוט משעמם.

10. Gerrard Member

השחקנים אינם אפורים, השיטה כן.
    אתה לא יכול להדביק לשחקנים אטראקטיבים כגון ג'אררד, אלונסו, בלאמי ןעוד תגית של שחקן אפור רק בגלל צורת המשחק של בניטז, אשר מונעת מהם מלבטא את היכולת הטבעית שלהם.

11. Sir Alex Las' Killa

בלאמי הצטרף רק העונה. ג'רארד ואלונסו הם שחקנים מצויינים אבל הם נחשבים יצרתיים מבחינתך בגלל שלידם שיחקו שחקנים כמו ביסקאן, האמן, וסיסוקו או פיטר קראוץ' עכשיו. ככה שלמעשה חוץ מהארי קיואל כל הסגל של ליברפול מורכב משחקנים אפורים, או שחקנים שנלחמים {גרסיה לא שווה התייחסות}. אין שום שחקן שמסוגל לעבור כמה שחקנים, או לעשות מהלך יוצא דופן. קבוצה טיפוסית של בניטז.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש דברים קצת יותר עדכניים. הוא כנראה לא יגיע לליברפול.

13. Gerrard Member

את גונזלאס ראית משחק שאתה מדבר? הבן אדם עובר שחקנים כמו אוויר, רץ במהירות האור ומה שהוא יעשה לליגה בשנה הבאה יהיה מדהים.
    ג'אררד- הוא פשוט הכל, גם יצירתי, גם סקורר, גם פייטר. כשצריך לעבור הוא יעבור, כשצריך לבעוט הוא יבעט, כשצריך לחטוף הוא יחטוף ולא רק שהוא יעשה את כל אלה הוא גם יעשה אותם על הצד הטוב ביותר.
    בנוגע לגארסיה, אני לא מבין מה הבעיה שלך איתו? משעמם אפור או כל מה שתאמר עליו, השחקן הוא סקורר רציני.
    אלונסו-על הכדורים שהוא שולח להתקפה אין מה להתווכח בכלל, יש לו יכולת בעיטה ויכולת מסירה של אמן.

והנה לך חוליית קישור מהירה איכותית ואטרקטיבית, כשבלאמי הסילון מצטרף אליהם בחוד.

אז תאמר עליהם מה שתאמר עליהם אפורים הם לא. :aa1:

14. Gerrard Member

מלכתחילה ידעתי שככה תסתיים הסאגה סביב קויט.

15. George Best Member

יעקב, אני מסכים עם כל מילה שאמרת חוץ מכל מה שקשור ללואיס גרסייה.
    כל עונה הוא כובש 6/7/8 שערי ליגה, כל אחד יותר יפה מהשני.
    הוא כובש ממצבים כל כך קשים, אבל מול שוער הוא תמיד תמיד מחטיא.
    הבחור הוא מחמיצן כרוני, רק שערים ממצבים בלתי אפשריים הוא כובש.
    גרסייה סקורר?אני מאוד לא מעריך את השחקן.הוא מהיר, יכולת כדרור מעולה(ספרדי נו), אבל הוא מאבד כדורים סדרתי ומחמיצן לא פחות סדרתי.