גם סימיץ' "לא שיחק" אחרי האדום שהוא קיבל במונדיאל. הוא הוכיח לכולנו שלקבל 2 אדומים במשחק זה דבר אפשרי לחלוטין.
Reina Finnan Carragher Hyypia Riise Gerrard Sissoko Alonso Zenden Pennant Bellamy Subs: Dudek Kromkamp Garcia Gonzalez Crouch Paletta Peltier זהו ההרכב של בניטז להערב. פנאנט יפתח בעמדה קידמית ככל האפשר, קרוב מאוד לבלאמי, מצד ימין כמובן. זנדן יחזור לעמדה המקורית שלו מהעונה שעברה, קשר שמאלי. בניטז הלך על מרכז מגרש מבטון, בעודו מרכיב במרכז הקישור את אלונסו ג'אררד וסיסוקו. המטרה של בניטז להערב ברורה, שלוט במרכז המגרש ואל תיתן לחיפה לנשום. ההגנה של בניטז להערב היא אותה הגנה ותיקה מעונות עברו, קארא וסמי בלמים, פינאן בימין וריסה בשמאל. בהצלחה לנו היום
לחץ,עייפות,כבדות,חילופים מאוחרים,הרכב מוזר וסטיבי ג'י חלוד. גונזלאס לא חלם על בכורה כזאת מוצלחת ואני שמח בשבילו. אני מקווה שאוראליו,פאלטה,פאולר,גרסיה,וגונזלאס ישחקו בגומלין. התאכזבתי מרמת המשחק של ליברפול היום .
לא תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל זה לא תירוצים ,מדובר כאן בעובדות. חיפה היתה אנדרדוגית וככל שהמשחק התקדם הלחץ על ליברפול גבר וזה התבטא בעצבים,חוסר דיוק. עייפות וכבדות של שחקנים ששיחקו לפני כחודש במונדיאל ועדיין לא בשיא כושרם. אם בניטז היה מכניס את גונזלאס וגרסיה יותר מוקדם זה היה יכול לעזור לליברפול לסכן יותר את השער של חיפה לפני דקות הסיום. לעלות עם זנדן בהרכב זה יותר ממוזר,זה לא הגיוני. וסטיבי ג'י המנוע של ליברפול חלוד עדיין מהעונה המתישה שהוא עבר.
כל התירוצים שלך אולי נכונים. אבל אתם עדין קבוצה הרבה יותר מנוסה הרבה יותר טובה. זנדן שחקן ברמה גבוהה יחסית לחיפה אפילו אם יבוא מישהו יגיד מסודי יותר טוב בוקולי יותר טוב וכו', ליברפול אמורה לנצח בקלות, בצד שמאל של ההגנה של חיפה יש שחקן שהוא לא שחקן,הקפטן עזב, טל עזב, זנדברג עזב. יש לחיפה המון תירוצים גם...אתם מנצחים ונותנים תירוצים למה לא השגתם ניצחון יותר גבוה. אני כאוהד חיפה לא יודע אם אני אובייקטיבי או לא אבל ליברפול יכלה אפילו להפסיד במשחק היום ותיקו כמעט קיבלו אפילו אחרי הגול השני.
אני מסכים שליברפול ניראו לא טוב היום ואיכזבו מאד ברמת המשחק שלהם . אבל יש גם סיבות מקלות . כל הקבוצות הגדולות באירופה עדיין סובלות מעייפות וכבדות של שחקני המפתח ששיחקו במונדיאל לפני כחודש. אני מאמין שתוך שבוע-שבועיים אולי קצת יותר ליברפול תיכנס לכושר . ליברפול לא שיחקו טוב היום ואני מסכים גם שהגיע לחיפה תיקו אבל אני ידעתי שככל שהזמן יעבור והעייפות של שחקני חיפה תגבר ליברפול תצליח לסכן יותר ויותר את השער של חיפה וזה מה שקרה.
שאלה קטנה לחובבי הצ'אנטים. יש שיר מפורסם מאוד נגד אוהדי ליברפול: You're a scouser a shitty scouser you only happy on giro day your mom's out stealing you dad's drug dealing please don't take out hubcaps away אין לי מושג מה אומרות שתי המילים המודגשות. ג'ירו זה לא משהו שקשור לאופניים?
גם אם האורות באנפילד היו מכובים אף אחד לא היה שם לב לכך, בגללל החושך העז ששרר בקרב מרבית אם לא כל הקבוצה. אני מקווה לפרט בבוקר מה דעתי על הקרקס של בניטז הערב בינתיים לילה טוב לכם
ליברפול שיחקו מצוין במחצית השנייה הם כל הזמן היו הרחבה של חיפה הם אומנם לא שיחקו טוב במחצית הראשונה אבל במחצית השנייה הם חזרו לעצמם