למה על חשבונו של קראוץ'? את זה אני לא מבין, דווקא קראוץ' כובש העונה, בכל המסגרות הוא כבש 9 שערים, אבל במשחקים האחרונים הוא מבלה הרוב על הספסל, ולקראת הסיום בניטז נותן לו את הדקות כמו אתמול מול ווטפורד בניצחון 2-0. אם קודם פורסם פה בדיון שבניטז לא מתכוון לחשוב על אפשרות של מכירת קראוץ', מדוע עכשיו וייה מקושר לקבוצה על חשבונו של קראוץ'? אני מאמין שאלו שמועות בלבד, ולא משהו שהולך להתממש בקרוב.
קראוץ' עם כל הכבוד הוא לא חלוץ לקבוצה שרצה לאליפות. כשהחברה מדובאי ירכשו מליברפול, יהיה אפשר לדבר ברצינות על רכישת וייה, ולכן עם קראוץ' ילך ווייה יבוא, יהיה מצוין.
ומאיפה בדיוק הכסף לוייה? מכל 5 מליון הפאונד שרפא יקבל על קראוץ'? וייה יעלה המון, לפחות 25 מליון פאונד, עד כמה שאני יודע, לבניטז לא עומד כזה סכום.
ולמה נראה לך שאיש שלא קנה את הקבוצה יתן סכום כל כך גדול? אם וכאשר הוא ישתלט על החלאות, זה בהחלט יהיה ריאלי.
לא נראה לכם מצחיק שבניטז נותן קרדיט לקראוץ' קרדיט מטורף בעונה שעברה למרות שהוא לא מבקיע ועכשיו כשהוא בכושר הבקעה סביר הוא יוותר עליו? קשה לי להאמין.
שליברפול הגיעה לסיכום על השאלתו של אמיליאנו אינסואה בן ה-17 מבוקה לתקופה של 18 חודשים שלאחריו תבחן האפשרות לרכוש את כרטיסו לצמיתות תמורת 2 מיליון יורו. http://images.icnetwork.co.uk/upl/icliverpool/nov2006/0/7/0F7B099D-0D6A-FB41-0152EC17E143281D.Xxx אינסואה נחשב לאחד הכשרונות העולים בכדורגל הארגנטינאי ולמרות גילו הצעיר הוא משתייך כבר לסגל הנבחרת עד גיל 20 המתכוננת בימים אלו לקראת אליפות דרום אמריקה.
לפי TeamTalk ו- Tribalfootball קבוצת הרוכשים מדובאי מתכננת למכור את ליברפול בשנת 2014 אחרי שיגרפו רווחי עתק (כל זאת אם ההשתלטות תצליח).
לפי TeamTalk, קבוצת הרוכשים מדובאי מעוניינת להביא לאנפילד את דייויד בקהאם ולי רק נשאר להגיד "חס וחלילה"!!! שילכו על פרנק ריברי יותר טוב.
צודק ב200% http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...back+at+Benitez תראו גם מי מדבר, מנג'ר של קבוצה שב90% מהמשחקים שלה היא אפורה כמו השמיים בלונדון.
אריאל, מה זה הטרנד שלך עם חתימות של בולטון? קופמן עוד עלול לחשוב שאתה אוהד אותם. אבל אתה צודק. אם תלונה כזו הייתה מגיעה מונגר או סטיוארט פירס הייתי מבין אותה, אבל באמת משעשע לראות את מר בונקר מדבר על קבוצות אפורות.