תסתכל על שאר הקבוצות האנגליות, ובמיוחד על ארבעת המובילות, ותגיד לי כמה שחקני נוער משחקים אצלם בהרכב. עזוב הרכב, אפילו ברוטציה. קל לזרוק "לליברפול יש נוער טוב", אבל העובדה היא שבשנים האחרונות מחלקת הנוער של ליברפול לא הוציאה שחקנים משובחים. אפשר להגיד שהם לא קיבלו את ההזדמנויות המתאימות, אבל אז היינו רואים אותם מצליחים בקבוצות אחרות, וגם זה לא קורה. ומה היה קורה אם היו משקיעים 20 מיליון על שחקן בודד, ובשבוע קריטי של העונה הוא נפצע? אז עולה מחליף לא מספיק טוב מהספסל, ליברפול עפה מאירופה, מאכזבת בליגה, וחזרנו לנקודת ההתחלה.
ליברפול הודיע רשמית על החתמתו של ג'ורדי ברוואר, החלוץ ההולנדי בן ה-18 של איאקס. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...070124-1047.htm צעד נבון של בניטז! שימשיך כך!
בתור אחד שדווקא לא מסמפט את איש הלאפות , הוא מוכיח בשנה השנייה ברציפות שהוא חלש בהתחלות אבל בסך הכל הוא יודע להעמיד קבוצה טובה , לא מבריקה במיוחד בלי איזה סטאר גדול (סטיבי ג'י בעונה חלשה) והוא במקום השלישי בטבלה עם רצף יפה. לדעתי ליברפול תמשיך ברצף הטוב כי היא ממעטת מאוד להסתבך עם הקטנות ולאחרונה גם במשחקי חוץ , מה שכן הרוטציות האין סופיות שבניטז עושה בהרכב לדעתי פוגעת באיזון של הקבוצה ממש בכל משחק יש שינוי פעם ריסה פעם אורליו , פעם בלאמי פעם קראוץ' פעם היפייה פעם אגר בקיצור עושה סלט הבחור. שורה תחתונה , ליברפול קבוצה טובה שלא בנויה ולא מסוגלת לקחת אליפות עם סגל כזה יותר מידי בינוניות.
אני לא חושב שהרוטציות הן רק באשמת בניטז. לליברפול היו הרבה פציעות השנה שהכריחו אותו לעשות רוטציות כל הזמן. בזמן האחרון זה מתחיל להתייצב וקראוץ' וקויט משחקים בחוד, בעוד אגר הוריד את הופייה לספסל כמעט בכל המשחקים בליגה.
טעות לעולם חוזרת? אחרי חוזמי, פלגרינו, נונייז ומוריינטס, מוכיח ראפה בניטז שהוא לא לומד מטעויות ושם מבטחיו באלבארו ארבאולה, עוד שחקן הגנה מהליגה הספרדית שקופץ למים העמוקים. לא נכנס לתחזיות, אבל הסקאוזרס כבר נפלו עם רכש מהסוג הזה...
נו באמת מה זה הרכש הזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx חבל שרפא לא שומע אותי, הייתי אומר לו שאם אין שחקנים, אז לא ללכת על ברירות מחדל!!! מה קורה עם החברה מדובאי? מתי הם רוכשים כבר את המעודון???
חדשות טובות למסורת הליברפולית, אבל בינינו - חדשות רעות מאוד לקבוצה עצמה. דייויד מורס עייף, ויש לו סיבות מוצדקות לכך. הוא משקיע כמה שניתן, מוציא את מיטב הרעיונות היצירתיים שלו, הקהל מתחנן להתמודדות על אליפות והקבוצה פשוט לא מצליחה, יש רגעי התעלות (המיני טרבל, הזכייה בצ'מפיונס ליג), אבל ליברפול עדיין לא פקטור, עדיין לא מועדון צמרת, יש לה בדיוק שחקן אחד בסגל שעונה לקטגוריה "כוכב עולמי", היא לא אטרקציה לתיירים, השם שלה לא מעורר מספיק יראה, וכל הסימנים האלה מעידים על מגמה אחת, שהיא דריכה במקום. העובדות שאין שאין ממש אשמים במצב. אז אוקיי, היה טוב יותר אם היו נפטרים מז'ראר הוייה עונה קודם לכן, אף אחד לא ידע שראפה בניטז אינו הפתרון למצב של הסקאוזרס ושתקופת ההתאקלמות שלו תהיה ארוכה כל כך (וכל אחד שמביט מהצד רואה שבניטז לא ממש התאקלם במערכת ועדיין נראה נטע זר), אלה לא טעויות איומות כמו שעשה רידסדייל בלידס למשל, אלה טעויות שאפשר לתקן, אבל כנראה שזה לא יהיה מורס שיעשה את זה. המערכת זקוקה לרענון, וזה כבר רוכש שני שעוזב אחרי שהוא מצליח לקרוא בין השורות - הוא לא ממש רצוי שם, אבל מה עושים אם אין מיליארדר בריטי שרוצה את ליברפול? ממשיכים במגמה הנוכחית? אלה לא יהיו החבר'ה בדובאי, שלמרות כל הספקות, ואם לשפוט ע"פ הערוצים שהלווין קולט, חולי כדורגל אדוקים והיו עושים כל מה שניתן כדי להעלות את הקבוצה למעמד הראוי לה, אבל מורס והדירקטוריון כנראה עדיין לא ממש רוצים לשמוע ערבית במשרדים של המועדון, ואם הם לא ילמדו להתפשר, הם ימשיכו לדשדש, רק לאט יותר.
הטייקון האמריקני ג'ורג' ג'ילט, יחבור לעוד טייקון בשם תומאס היקס ושניהם מנסים לסגור את ההשתלטות על האימפריה האדומה. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/538/784.html ושאלה, למה ליברפול צריכה את מסצ'ראנו כשיש לה כבר על אותה עמדה גם את סיסוקו, ג'רארד ואלונסו??????
תשאל את החבר הספרדי שלך. אוי כמה שאני מפלל ליום שאיש הלפות יחזור לספרד, נמאס מפוליטיקת הרכש שלו, נמאס!
כרגע שלואיס גרסיה פצוע וג'רמיין פנאנט לא מספיק יציב אפשר לשלב את מסצ'רנו\סיסוקו ואלונסו כאשר ג'רארד משחק בימין , בגדול לא ממש הרחיב את הרוטציה במיוחד בהתחשב בכך שלליברפול כבר כמעט לא נשארו מסגרות לשחק העונה. הוא בטח רוצה להחזיר שחקן מצוין כמו מסצ'ראנו לכיוון הנכון ואולי הוא ירוויח שחקן מצוין שמגיע רק בהשאלה דרך אגב...