ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורס יהיה כשיר ב100% למשחק מול ארסנל בראשון , ואולי גם למשחק הקשה בטורקיה באמצע השבוע . אני מתפלל שרפא ייתן לקראוץ' לפתוח בחוד או לצד קויט או לצד וורונין , העיקר שלא לצד טורס . אם הוא ייפצע שוב נגד בשיקטאש זה יהיה בלתי נסלח . צ'אבי אלונסו עם סימן שאלה גדול לקראת המשחק מול בשיקטאש וגם בכלל לא בטוח שהוא יחזור בזמן למשחק מול הצרפתים .

בקשר לאגר יש ערפל , מישהו יודע מה קורה איתו ? לא בדיוק בא לי שהופיה יעשה שטויות במשחק הגורלי בראשון , ובלי כל קשר לטעויות הוא לא יכול להתמודד עם המהירות של אדביור ודה סילבה .

2. Gerrard Member

הוא קשר אחורי! קשר אחורי זה 90 אחוז עבודת הגנה בכדורגל המודרני, ובטח שבמערך של בניטז.אז כן הוא צריך לעבוד על המסירות שלו, על זה אין וויכוח, אבל שחקנים בעמדה הזו עם יכולת הגנתית כמו שיש למומו קשה למצוא. הבחור בקושי בן 22,יש לו בעיטה טובה, שליטה טובה בכדור והוא דריבליסט לא קטן, הוא מאבד טיפה את הראש במהלך האחרון ונוטה להוציא מסירות לא מדוייקות כשהוא תחת לחץ, אבל כמו שכבר אמרתי הבחור כולה 22 יש לו את היכולת לשפר ויש לו בסיס מוצק ואיכותי לבנות עליו.

הוא יותר אפור מאפור? מה לעשות, קשר אחורי נועד להיות הורס משחק ולא בונה משחק, סיסוקו עושה את זה בצורה טובה מאוד ומעטים השחקנים עם היכולת הזו בליגה האנגלית.
    בקיץ האחרון הונחו על שולחנו של פארי מספר רב של הצעות לרכישת מומו מקבוצות גדולות כמו יובנטוס, אבל אולי אתה רואה משהו שראניירי ואחרים לא רואים, אם אני אמצא את הטלפון של אחד מהם אני מבטיח לתת לך אותו, ספר להם שהשחקן הזה "לא יודע למסור".

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיסוקו לא אמור להיות מוסר ענק. אם אני צריך למצוא מקבילים לסיסוקו אני רואה בעיקר את גאטוזו או מסצ'ראנו, קשרים שאמורים לחסום שטחים לקשרים מולם הם משחקים, הוא אמור פחות לספק טכניקה מאשר לנטרל טכניקה (ליריב), ועדיין הוא ניחן בטכניקה סבירה יחסית לקשר אחורי, אני באופן אישי עכשיו נותן את זוקורה בשביל לקבל את סיסוקו, קשר שמבחינת יכולת הגנתית הצליח להתמודד מול כמה משחקני ההתקפה הטובים בעולם, ומבחינת יכולת התקפית אמנם לא ניחן בטכניקה עילאית, אך בהחלט מאפשר לקשר שאיתו באמצע חופש להשתמש בכזאת. על גאטוזו גם תאמר לא קשור לכדורגל? הם עושים בדיוק אותו תפקיד. לפני הפציעה שלו אני זוכר כמה הרביתי להתלהב ממנו, החריצות, שריפת השטחים, הכיסוי המעולה, הזריזות. קשר מעולה.
    כמו שיעקב אמר כאן, יש לו לא מעט "יציאות" התקפיות משובחות כולל בעיטות מעולות מרחוק (אמנם רק השנה כבש את הראשון שלו בליברפול אבל אני זוכר המון בעיטות שלו בעונה שעברה שנהדפו בקושי), ובשביל זה אני ממש לא צריך את ערן שיספר לי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Magnetic Member

זה הפלוסים אצל גאטוסו, לא כל קשר אחורי יודע גם לעלות למעלה ולא כל קשר אחורי יודע לנהל קצת את המשחק.
    סיסוקו לא יודע לעשות את שתיהם, הוא לא יודע לעלות קדימה ובטח ובטח לא לנהל את המשחק מאחורה או אפילו להרגיע את המשחק, מסירה פשוטה למישהו קרוב (חוץ מכמה מסירות שיוצאות לו פעם ב...) ולעצור התקפות זה המשחק של סיסוקו.

5. Gerrard Member

"לא יודע לעלות קדימה"??? נו בטח שישאל אותך איך מגיעים ל"קדימה" לפני שהוא עולה למגרש. הסיומת שלו אומנם לא מלוטשת מספיק אבל הוא נמצא תמיד במקומות הנכונים והמסוכנים ביותר כשהוא עולה "קדימה".

6. Magnetic Member

לפי מיטב הבנתי לעלות קדימה זה לא רק לעלות ולהיות במיקום מצויין, לעלות קדימה זה לקחת את הכדור ולעשות כמה צעדים קדימה לשחרר מסירה או בעיטה. זאת הכוונה שלי.

7. Gerrard Member

ומה סיסוקו עושה למעלה? עומד ומחכה?
    הוא בועט כשצריך, ואם מתלבש לו השוער צריך נס כדי להדוף, ולא כל משחק הוא כזה חסר דיוק במסירות שלו ככה שאין ספק שלא מדובר פה בשחקן עם יכולת התקפית כמו מראדונה, אבל יכולת ופוטנציאל התקפיים לא חסרים לו.

8. wolf89 Member

בכל זאת,
    הייתי מעדיף למכור אותו ליובנטוס ב-20 מיליון יורו כמו שדובר על כך בתחילת העונה.

סיסוקו הוא שחקן קיצוני, יש לו משחקים ממש טובים לצד תצוגות שפל. שהשפל רב מן הטוב.

ונקודה לא נחמדה,
    הוא שחור. והשופטים בפרמיירליג נותנים לו צהובים חופשי. לא אני אמרתי. הוא אמר!

9. wolf89 Member

ליברפול מתעניינת בבלם הצעיר Simon Kjaer (איך אומרים את שם המשפחה? ק'גר?), שמוערך מאוד על ידי...הסוכן שלו שקצת מתלהב עליו בכתבה הבאה:
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_2816024,00.html

Kjaer's agent, former Middlesbrough striker Mikkel Beck told The Sunday Sun: "You realise how special this kid is when Liverpool watch him and tell you he's good enough to play in their first team.

"Messi, Rooney, Dos Santos - he is special like them.

10. King Kenny Member

בן כמה הוא?

בכל מקרה, החיזוק הזה הוא בול במקום לאחר התצוגות האחרונות של הופיה.

11. Jose Mourinho Member

לא זוכר אם זה המחיר בדיוק, אבל מהלך כזה היה תורם לשתי הקבוצות וגם לשחקן עצמו(האינפלצייה של ליברפול במרכז הקישור הייתה מצטמצמת, ליובנטוס חסר כוח ואיכות במרכז הקישור, וסיסוקו כנראה היה מקבל שם עמדת מפתח).

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו הגזמה - מיוחד כמו מסי רוני ודוס סנטוס ? אם זה נכון אני אהיה מאושר .

אני מניח שזה איכשהו קשור לאגר , אולי הדני המליץ עליו בצורה כלשהי או ראה אותו בנבחרות הצעירות של דנמרק ?
    כך או כך , הוא לא צריך להיות כל כך מיוחד בשביל להיות כיסוי מספיק אחרי הצרות שהופיה מספק לנו במרכז ההגנה . מאז תחילת פציעתו של אגר אמרתי שהרכש הראשון צריך להיות בלם צעיר ומוכשר לכסות למקרה של פציעה של קארא/אגר (ומיד אחריו לקנות קיצוני ברמה עולמית ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

בקשר למומו
    גם ב12-15 מיליון יורו הייתי מוכר אותו . זה לא סוד שהוא השחקן הכי פחות מוכשר מבין הרוטציה במרכז השדה , ועוד עונה וחצי פחות או יותר אני חושב שלוקאס כבר יעשה עבודה ברמה שלו ומעלה. ולמרות זאת , אני עדיין אוהב אותו , הוא אמנם בתקופה רעה אבל אני יודע שיש לו יכולת הגנתית שאין להרבה קשרים אחוריים בפרמיירליג בפרט ואולי אפילו בעולם .

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/07
  13. beitar4ever Member

אני לא חושב שסיסוקו שווה 20 מיליון יורו הוא שווה הרבה פחות אולי 10-12 מיליון יורו,
    וגם בזמן האחרון הוא בכלל נמצא ביכולת לא טובה אז אני לא רואה קבוצה שקונה אותו במחיר שאמרת.
    אבל רק שתדע שהוא אחד השחקנים שהכי אהבתי בליברפול אני לא יודע איך הוא ככה נעלם פתאום, הוא אחד הקשרים האחוריים הטובים ביותר באירופה שהוא ביכולתו הטובה , יש לו יכולת הגנתית מצוינת.

14. wolf89 Member

הבלם שדיברתי עליו בן 18, אל תבנו עליו הרים וגבעות. אם הוא באמת מיוחד, עדיין ייקח לו שנתיים לפחות לפרוץ להרכב הפותח באמת.

15. wolf89 Member

מחר שידור ישיר במייק'ס פלייס בטיילת תל אביב עם חוג האוהדים של ליברפול. תבואו יהיה אחלה אווירה!