ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. mrwhat Member

אין לי כוח אפילו לרשום פה אחריי ההצגה היותר ממבישה בטורקיה.
    שוב , רוד ואן ניסטלרוי ממשיך לכבוש ללא הרף ! תודה לך סאמי.
    פננט , כמה שאני אוהב את השחקן הזה , אבל היום הוא הראה לנו את היכולת שלו בדיוק כמו המחצית הראשונה של שנה שעברה , מסירות לא מדויקות , הרמות לא מדויקות וטיפה דריבל שלפעמים מסתיים ברגליים של שחקני היריבה.
    איש הלאפות ממשיך לעלות להרכב את הבדיחה האוקראינית , לא יאומן כמה בנאדם יכול להיות איטי ושמן , לא הבנתי למה הוא עדיין ממשיך לעלות(רוטצייה שמה רוטצייה , קראוץ' עדיף עליו ממרחקים). ג'ררד ממשיך להיות צל של עצמו , בזמן האחרון אנחנו רואים המון החטאות של המלך מליברפול ,למרות כל הנסיונות שלו לארגן את המשחק לא ראיתי הרבה ממנו היום.
    טורס ואגר כל כך חשובים שהיום ראו עד כמה הם חשובים, אין את המחץ בהתקפה , אין את השקט והמהירות בהגנה אם הם לא יחזרו למשחק נגד ארסנל אני מפחד לחשוב על מה שהולך לקרות שם.
    נקודת אור במשחק - מסצ'ראנו , ממשיך להראות שהוא שחקן גדול , גרזן אמיתי , המון הוצאות כדור , אגרסיביות .בניון ממשיך להראות שהוא שחקן שיודע לעשות שינוי בקבוצה , עשה היום שינוי קליל במשחק החזקת כדור מצויינת , מסירות מדוייקות , לפי דעתי הוא היה בסדר גמור היום.קראגר הראה היום שהוא ממשיך לשחק לבד(עם רוד לידו), אבל ממש קשה לשחק כאשר אתה בלם יחיד ולידך יש חלוץ ענק.

אבל אם זה אומר לעוף מהבתים ולקחת אליפות - קניתי כבר מתחילת העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/07
  2. Red Left Winger Member

מתי אנת'וני גארדנר מסיים חוזה בטוטנהאם?

3. King Kenny Member

אני כבר לא מתייחס לוורונין, פשוט עגלה מהלכת.
    לדעתי צריך להגיד לרפא שלום יפה בסוף העונה אם לא לוקחים את האליפות.
    באבל הלך עם הראש בקיר כל הזמן, אף אחד לא לימד את הבחור לשחרר כדור.
    בניון הביא את השינוי במשחק, בינתיים נמצא בתקופה טובה.

גם קאראגר לא היה משהו אתמול, כל הזמן שיחק עם הידיים, לא הבנתי איך לא שרקו פנדל(ים) לטובת בשיקטאש. אבל הופיה ממש גרוע, הוא לא דומה לשום דבר שהיה פעם והוא צריך לפרוש כבר.

4. AW forever Member

מתי בדיוק יוצא ארסנל-ליברפול?

5. Number 8 Member

יום ראשון הקרוב(28 באוקטובר) בשעה 18:00.

6. AW forever Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. ManUtd Fan Member

הופיה פשוט איום ונורא, אוהדי ליברפול צריכים לקוות שאגר יחזור עד המשחק נגד ארסנל, והאידיוט הזה ירד לספסל. יחגגו עליו אם הוא ישחק ביום ראשון. גם ורונין גרוע ולא ברור מדוע נותן לו בניטז קרדיט. קראוץ' הרבה יותר טוב, אבל הוא ממשיך לתת את הקרדיט לאוקראיני, למרות שהוא מציג יכולת גרוע לחלוטין, הוא איטי מאוד ומגושם. בקיצור, במידה וטורס לא יהיה כשיר למשחק נגד ארסנל, קראוץ' חייב לפתוח. גם בניון לטעמי צריך לפתוח נגד ארסנל, כי כרגע הוא משחק פשוט יותר טוב מפנאנט ומבאבל.

8. THE STRETFORD END Member

אני לא אהיה מופתע אם זו העונה האחרונה של קראוץ בליברפול(במיוחד אם בניטז נשאר שם)ואולי החודשיים האחרונים(מי יודע מה יהיה בחלון העברות בינואר),
    הוא הפך להיות האופצייה הרביעית של בניטז,זו זכותו של המנג'ר לבחור את מי שנראה לו טוב או מתאים יותר,
    אבל עד עכשיו הבחירה להשאיר את קראוץ על הספסל או ביציע ברוב הפעמים לא בדיוק מצדיקה את עצמה.

נשארו לליברפול 2 משחקי בית בבית המקודם בליגת האלופות וזה פלוס רציני מבחינתם אבל פאשלה דומה לזו שהיתה נגד מארסי
    והיא במקרה הטוב תמשיך בגביע אופ'א,
    ואז נראה עד כמה טובה ליברפול,עד כמה רחוק היא תגיע בליגה כשאירופה כבר לא תהיה הסחת דעת מרכזית.

9. Sergio Ramos Member

ועוד מי מועדף עליו, וורונין. פשוט בדיחה.

אני חייב להגיד את זה, המון זמן לא ראיתי שחקן מגושם כמו וורונין.

10. הגבר באדום Member

ולמה וורונין מועדף? כי הוא שחקן זר.

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

יוסי בניון צריך לפתוח באנפילד נגד התותחנים.
    הוא היחיד שעבד בהתקפה של ליברפול במשחקה האחרון, היחיד שניסה לעשות משהו, חולצת ההרכב מגיע לו.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה נשמע כמו איציק זוהר וזה בלבול מוח . בניון אמנם בהחלט ניסה , והיה לו מצב אחד שהוא ביזבז בצורה בזיונית לחלוטין , אבל הוא לא היה היחיד . לא סתם ג'רארד הבקיע , אני חושב שאתמול הוא קצת חזר לעצמו ורק חוסר מזל מנע ממנו גול בוולה בדקה ה70 שהכדור שרק ליד הקורה .

בהנחה שרק טורס כשיר מבין שלושת הפצועים , ההרכב שחייב לעלות מול ארסנל הוא זה :

ריינה
    -
    ריסה - ארבלואה - קאראגר - פינאן
    -
    בניון - ג'רארד - מסצ' - פנאנט
    -
    קויט - טורס

אני בטוח שהרבה מכם מרימים גבה על זה שהצבתי את ארבלואה במרכז ההגנה , אבל אם דני אגר לא כשיר , באמת שאין ברירה . ארבלואה זריז יותר מהופיה , מהיר יותר מהופיה , ומול חלוצים אתלטיים כמו אדבאיור ו-ואן פרסי אנחנו פשוט חייבים מישהו שיצליח לעמוד בקצב שלהם .

במקרה שאגר כן כשיר , אני חושב שארבלואה צריך לפתוח במקום ריסה בצד שמאל , כי אני מקבל חום רק מלחשוב על מה שחלב יעשה לנורווגי באגף .

בעצם מה שנשאר עכשיו זה להתפלל .
    :aaarse: YNWA :aaarse:

13. wolf89 Member

אני כבר באמת שלא יודע מה עדיף בהגנה, הופייה או ארבלואה. וברגע שהגענו למצב הזה, אז אנחנו במצב מאוד מאוד רע.
    אני חושב שאלונסו יהיה כשיר למשחק.
    לפנאנט לא מגיע לשחק, גם בניון אני חושב שעדיף להשתמש בו כסופר סאב, שייכנס למשחק מאוחר יותר ויכניס אנרגיה חדשה. על ההתחלה הוא יתעייף ולא יועיל בכלום.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מעדיף את באבל במקום אחד מהם ? כי אני לא .

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר.
    ליוסי מגיע לעלות בהרכב במשחק נגד התותחנים מכיוון שהוא נתן הרבה למשחק הקישור של הקבוצה. הרבה יותר מקשרים אחרים שלא שיחקו.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/07