ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. k_700 Member

מילים כדורבנות.

ועוד ליברפול מצהירה גם ככה שרק מפעל אחד מעניין אותה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx , ליגת האלופות.

באמת בדיחה שהיא עלתה בקושי מהמקום השני.
    וצריך להבין מארסי השנה קבוצת תחתית בצרפת. בשיקטאש ממש לא מהצמרת הגבוהה בטורקיה.
    הניצחונות של ליברפול לא עושים עליי רושם.

2. wolf89 Member

ופורטו אכלה רביעייה גם כן.
    אין ספק שבאירופה לקבוצה הזאת יש מנטליות עצומה, עם הגב אל הקיר, שחייבים לנצח את שלושת המשחקים האחרונים שלנו אחרי שדפקנו את השלושה הראשונים, האכלנו את הקבוצות האלו בשערים מכל מקום.

אם זה שווה משהו? הייתי מעביר את הווינריות (בכאילו) שלנו בליגה לאירופה ולהפך.

3. King Kenny Member

זה לא אני אמרתי שרק היה חסר לנו להבקיע.

בנוגע כל שאר המילים אני מסכים איתך.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאמרתי מתחילת העונה שאני קונה מצב שבו אנחנו עפים מהבתים אבל מתמודדים על האליפות בפרמיירליג. מבחינתי כל תואר אפילו אם זה גביע הליגה + צ'מפיונס + FA CUP בלי התמודדות רצינית על האליפות או לפחות מקום שני , זה כשלון של בניטז .

5. mrwhat Member

מי התלהב מהנצחונות עליהם בליגת האלופות? כי לפי מה שאני זוכר , אמרנו שהפנים קדימה וחייבים לקחת נק' בליגה, וחייבים להשאר עם רגליים על הקרקע.

אני לא ראיתי שום התלהבות יתר , ואם שמחה שאחריי ניצחון היא התלהבות יתר בשבילך , אז אני רוצה לראות את מנצ'סטר מנצחים במצב כזה ואתה אפילו לא מעלה חצי חיוך.

6. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx 7 משחקים לליברפול תחת בניטז בסטמפורד ברידג' - 0 שערי זכות,
    8 משחקים מול היונייטד(כולל גביע אנגלי) - 2 שערי זכות שאחד מהם עצמי,
    כן, אין ספק שבניטז גאון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

7. wolf89 Member

לצערינו, הוא גאון מדי.

(not..)

8. k_700 Member

בו אני אסביר לך מה ההבדל בינינו(מנצ'סטר) לביניכם.

אנחנו נתנו הרבה משחקי ליגת אלופות מרשימים. בין היתר 6-2 על ברונדבי.(אם בא לך להשוות משחקים נגד יריבות ברמה של בשיקטאש של היום) אבל לא הייתה שום הסתנוורות כי ידעו שהדרך ארוכה.

בניטז רחוק מלהיות מאמן גאון. הוא מאמן שמוותר מראש על מספר תארים כדי להתרכז בתואר אחד בעוד שמאמנים כמו וונגר ופרגוסון הולכים עם הכלים שלהם לכל הכיוונים.

בניטז לא הסתנוור אחרי הניצחון 8-1???? להזכיר לך יום אחרי זה הוא כבר חזר וביקש את התקציב שלו לינואר.

אני רוצה לראות אותו עם תקציב כמו שהיה לפרגוסון שנה שעברה(18 מיליון ליש"ט ושחקן רכש אחד בקיץ)
    מביא אליפות מרשימה ועולה לחצי גמר ליגת אלופות וגמר הגביע האנגלי.

אל תגיד בכלל באותו משפט בניטז ופרגוסון. שתי עולמות נפרדים.

לא חוכמה לשחק בשיטת רוטציה כמו בניטז ולוותר מראש על הליגה כדי להצליח באלופות.
    ולראייה כמעט לפני כל משחק השנה בליגת אלופות בניטז הושיב שחקנים מרכזיים. בעוד שפרגי מעלה גם לפני משחקי ליגת אלופות שחקנים כמו גיגס, סקולס, רונאלדו,רוני,טבז.

אני חושב שבסופו של דבר החמדנות של בניטז לכסף והרעש שהוא עושה כבר חודשיים יגרמו לפיטורים שלו מליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/07
  9. wolf89 Member

בניטז לא התסנוור מה8-1, אם כבר מה8-0.
    דבר שני, אתה רוצה להשוות את אלכס פרגוסון בתחילת הקריירה שלו במנצ'סטר לבין בניטז שנמצא בתחילת הקריירה שלו בליברפול? תאמין לי שבניטז נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב מפרגי שהיה בתחילת דרכו במנצ'סטר.
    אני לא אתפלא אם הוא יגמור בליברפול כמו פרגוסון במנצ'סטר, כמו שאני לא יתפלא גם אם הוא יעזוב בסוף העונה (מה שאני לא רוצה), כי סך הכל גם פרגוסון היה רחוק משחק אחד על מנת לעוף ממנצ'סטר.
    וגם אנחנו נתנו הרבה משחקי לג"א מרשימים. שלושת המשחקים האחרונים שלנו למשל. וכמובן, מילאן.

10. k_700 Member

כן אבל האופי של שניהם שונה. פרגי מעולם לא שיחק בשיטת רוטציה כל כך רחבה ומעולם לא היה תובעני כל כך כלפי כסף.

אתה באמת חושב שעם רכש אחד שנה שעברה בניטז היה יכול לשחזר תהישג של פרגוסון?

וטעות שלי 8-0, התבלבלתי. חס וחלילה שלא נמעיט מהשיגכם היחיד העונה.
    אני עדיין חושב שתצאו קירחים העונה ולא תזכו באף תואר.
    וזה יהיה אחריותו המלאה של בניטז לכך.
    כי בסופו של דבר אני מאמין שבניטז ישאר(הרבה בזכות המזל) עד אחרי חג המולד וכנראה עד סוף העונה.
    בניטז יקבל את מה שהוא רוצה וזה כסף לחיזוק, והרבה. אבל לבסוף אתם תסיימו בלי אף תואר והוא יעוף על טיסת צ'ארטר מהירה לספרד.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניטס בונה מחדש קבוצה. פרגי בנה מחדש מועדון. נמאס לי כבר מההשוואות האלה.

12. mrwhat Member

מהפה שלך להוא למעלה , אני לא סובל את בניטז ואני מאמין שמאמן אחר יגיעו הרבה יותר רחוק מבניטז.

13. D.Irwin Member

המצב הוא שונה, מנצ'סטר דאז לא הייתה בקאליבר של ליברפול, שגם לפני בניטז נחשבה קבוצה מהדרג הגבוה באירופה.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדברים קצת יותר ריאליים :
    ההגרלה קשה . אינטר קבוצה מאוד מאוד חזקה , והאצטדיון שלה ביתי מאוד , אבל אני חושב שאם עכשיו מביאים את ליברפול למפגש כפול כזה יש סיכוי לא רע שנעלה . הבעיה שזה עוד חודש וחצי . ומי יודע מה ייקרה בחודש וחצי הזה , אם יישאר אותו מאמן ? אם יבואו שחקנים בינואר ? אם חלום האליפות ייחתם סופית(אני מאמין שאחרי קריסמס נדע)?

עוד משהו שעכשיו ראיתי באשכול של ארסנל :
    http://sports.walla.co.il/?w=/316/1212470

אם הוא באמת משחרר את ויסנטה , בניטז צריך להחתים אותו בכל מחיר , להלחם עד זוב דם ומבחינתי להציע לו משכורות דומות לשל ג'רארד וטורס . למרות שקיואל משחק עכשיו בכלל לא רע , ויסטה שחקן בקלאסה אחרת לגמרי. להחתים אותו בחינם זאת תהיה אחת ההחתמות הגדולות שבניטז עשה(אם הוא יישאר להחתים אותו כמובן) . מה גם שבמקרה שבניטז הוא יהיה המאמן כשויסנטה ישוחרר אם בכלל , אני בטוח שהווינגר הספרדי ירצה לשתף פעולה עם המאמן שלקח אותו ל2 אליפויות(או אחת , אני כבר לא זוכר) בליגה הספרדית .

15. Gass12 Member

מוגש לך על מגש עץ. אכול כפי יכולתך wolf
    פורסם ב: Jul 5 2007, 02:33 PM

תגובות: 4498
    צפיות: 93244 QUOTE (wolf89 @ Jul 5 2007, 02:35 PM)
    QUOTE (ManUtd Fan @ Jul 5 2007, 01:54 PM)
    עוד 20 על אנדרסון

להלן הודעתך מיום 5 ליולי :
    "הנה תשובה מוחצת לכל הנודניקים שבאו להתעלק עלינו שהוצאנו סכום מטורף על טורס.
    מנצ'סטר יונייטד שנמצאת בחובות(!) הוציאו 20 מיליון על עלום שם בשם אנדרסון (אוקסמירון למהדרין). "

ותגובתי מאותו היום:

"לגזור ולשמור!!!!

בבוא היום אשלוף ואתן לך לאכול את הכובע

אגב? איך אתה אוהב את הכובעים בצלחת? רייר ,מדיום,מדיום וואל, או וואל דאן?

** עלום שם נאמר גם על כריסטיאנו כשבא אלינו וגם עליו נשפך סכום לא מבוטל כלל ועיקר ".....

אז גזרתי,שמרתי והנה הגיע היום לשלוף!!
    עדיין חושב שאנדרסון אוקסימורון? wolf89? ועדיין לא ענית איך להגיש לך את הכובע?
    מדיום או וואל? או שאתה באמת מעדיף רייר :)

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/07