ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. k_700 Member

אתה צודק כמעט בכל.
    לליברפול באמת אין רביעיית הגנה איכותית.
    בקשר לחלוצים אל תשכח שלמנצ'סטר יש גם טבז ורוני.
    לליברפול כחלוץ יש רק את טורס.
    ראוץ' כמעט כל משחק על תקן מחליף וקויט עגלה.
    ורונין בינוני.

2. Wolf Member

בחור איפה אתה חי? אם הבעיה של ליברפול הייתה בהגנה היא כבר הייתה זוכה באליפות, ההגנה ה2 בטיבה בליגה אחרי הזבלים..

3. super_manager Member

עובדה שמבחינת השחקנים לליברפול יש את ההגנה הכי פחות טובה. אל תשווה את קראגר ואגר\הופיה לפרדיננד ו-וידיץ', או לג'ון טרי וקארבליו... או אפילו לגאלס ולסנדרוס(או לילדון אחר שמשחק ליד גאלס)

מהקישור ומעלה ליברפול לא נחותה משאר הגדולות, וזה נכון שלמנצ'סטר יש את רוני וטבז, ולצ'לסי יש את דרוגבה ושבא(+אנלקה), אבל מישום שליברפול משחקת במערך של 433 כאשר יש חלוץ מרכזי אחד, זה לא כ"כ רלוונטי. במשחק נתון בבל\קאוט\ורונין וקראוץ' יכולים לחפר על פציעה של אל ניניו,רק צריך להתפלל שהוא לא יפצע לתקופה ארוכה, כי הוא השחקן הכי חשוב בליברפול, יותר מג'ררד.

אל תדאגו, בסופו של דבר יהיה סיכוי לקחת את האליפות... (אם רונאלדו ימכר לריאלhttp://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/tongue.Xxx)

4. KirkH Member

מה זה משנה אם לבלם קוראים פרדיננד או אלון חלפון?!? ההגנה השנייה בטיבה בליגה.

5. super_manager Member

את הנתונים האלה תראה לי בסוף העונה ולא עכשיו.

אני לא רוצה לנחס אבל לפי דעתי הופיה יקרוס(או שכבר קורס), אגר לא מספיק טוב, קראגר ופינן מתקרבים לפרישה, וריסה,אאורליו וארבלואה לא טובים מספיק לקבוצה כמו ליברפול. זאת עובדה.

ואמרת ההגנה השניה הטובה בליגה - זה לא מספיק לאליפות.
    אם אתה רגיל למקום 4-3 כמו לפני עידן ג'ילט זה בסדר, אבל בשביל לזכות באליפות צריכה להיות לך את ההגנה הטובה בליגה.

6. KirkH Member

אתה מוזמן להסתכל בנתונים של השנים האחרונות, שום דבר לא ישתנה.

היפיה קרס כבר בעונה שעברה זה לא מפריע לרקורד. אגר (אדיר, אגב) פצוע כבר די הרבה זמן וזה לא מפריע לרקורד. קארגר ופינן אולי כבר לא ילדים אבל הם גם לא יפרשו בקרוב ועדיין, גם זה לא מפריע לרקורד.

שמות יש רק במנג'ר.

7. super_manager Member

we will see...

עם הגנה כזאת ליברפול בחיים לא תיקח אליפות לא משנה מה תגיד.
    עשית מעכבר הר.

8. KirkH Member

???

אממ... אני מסביר לך שיש להם את ההגנה עם אחד הרקורדים הטובים בליגה בשנים האחרונות כולל העונה שהם במקום השני ואתה אומר לי שנראה ושהם לא ייקחו ככה אליפות?

ברור שהם לא ייקחו אליפות! יש להם מנג'ר בונקריסט והתקפה שלא מסוגלת לקנות גול מול הגנות מסודרות.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדה שמבחינה סטטיסטית יש לנו את בין ההגנות הטובות לא רק באנגליה אלא גם בכל אירופה . זה שפינאן אנדררייטד ברמות , לא אומר שהוא לא עושה את העבודה בצורה פטנסטית . קראגר בלם שלא צריך להוסיף עליו הרבה , ואגר בלם מצוין , זה שאין לו מוניטין או שם כמו של פרדיננד או טרי , לא אומר שהוא לא עושה את העבודה בצורה יותר ממספקת .

K700
    אתה ליצן , הדבר האחרון שאפשר להגיד על קויט זה שהוא עגלה , הבנאדם נותן מעצמו ורץ יותר מכמעט כל שחקן במגרש . זה שהוא לא מבקיע הרבה זה סרט שונה לגמרי .

10. Dimitar Berbatov Member

super_manager, אתה קשקשן. ההגנה היא הדבר האחרון שצריך להטריד את בניטז. השמות הם לא החשובים, ועובדה שליברפול כל שנה מעמידה הגנה חזקה שכל שנה מדורגת בין שלושת ההגנות הטובות באנגליה. אגר לא מספיק טוב? אגר שנה שעברה, היה מצוין. התיאום שלו עם קארגר נהדר, כמעט כמו התיאום של ריו עם וידיץ'. אני מסכים שבעמדות המגינים יש בעיה. ריסה שחקן חלש (כן, כן) שמלבד רגל שמאל אדירה אין לו כלום, פינאן אמנם קרוב לפרישה אבל הוא עושה עבודה טובה בליברפול (למרות שאין ספק שיש ירידה) ואברלבואה פנטסטי, אחד הרכשים היחידים שבניטז פגע בהם בול.

אתה מתעסק בעיקר ולא בטפל. לפני הגנה לליברפול יש בעיות בחלק הקדמי, ושוב פעם - ההגנה היא לא הבעיה של ליברפול. ההתקפה והמאמן היא הבעיה.

11. ManUtd Fan Member

איזו עובדה זאת בדיוק?
    העובדות הן שלליברפול יש את אחת ההגנות הטובות בליגה.

12. wolf89 Member

עקב הפציעה של אגר, והעובדה שהובס צעיר מדי ואפילו לא פותח על הספסל רפא עלה ברביעיית הגנה כזאת:
    אאורליו ארבלואה קאראגר פינאן

פעם קודמת שארבלואה היה בלם זה לא היה טוב, נקווה שהפעם נראה תצוגה טובה יותר + עבודת הגנה חזקה של מסצ'ראנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שיהיה בהצלחה לאדומים!
    אני רואה בסופקאסט עם יפנים..

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה טובה . אני מאמין שארבלואה יכול לעשות עבודה טובה במרכז ההגנה , רק נקווה שהתיאום בינו לבין קארא יהיה טוב מספיק .

בקשר ליפנים - השידור עצמו אמור להיות באנגלית ... ככה זה בדרך כלל .

14. King Kenny Member

סופר מנג'ר, סלח לי אבל אתה אידיוט.
    לליברפול יש הגנה מצוינת מהטובות בפרמיירליג ובאירופה בכלל. קראגר בכלל לא קרוב לפרישה (אפילו לא בן 30) ועושה עבודה מעולה, היום למשל היה לו משחק טוב מאוד והוא פשוט הציל אותנו (כרגיל). הופיה התחיל לא טוב השנה והיה די רע אבל השתפר אבל אז נפצע חבל. אגר, בלם אדיר, אחד הבלמים הטובים בפרמיירליג רק שהפציעה שלו העונה דפקה אותנו. בעמדת המגנים, פינאן בהחלט אנדרייטד והוא מגן טוב מאוד. ריסה אכן לא משהו ולא יותר מבעיטות (פעם זה היה יותר). ארבלואה נהדר, רכש מצוין של בניטז, עושה עבודה מעולה בהגנה וגם די טוב בהתקפה.

בוא נגיד שהבעיה שלנו היא ההתקפה (בעיה שמתחילה באיש אחד ונגמרת באיש אחד, רפאל בניטז).
    טורס יותר חשוב מג'רארד? היית מת. ג'רארד הוא הנשמה שלנו, המנוע שלנו, מעבר לזה שהוא שחקן מצוין עם תיקולים מצוינים ולחימה בלתי מתפשרת והבעיטות שלו זה פשוט ללקק את האצבעות.

בניטז ממשיך עם הרצף הגרוע של הניהול משחק, הוא רואה שכלום לא מצליח והוא עושה לי חילוף אחד מסכן שגם הוא בא מאוחר מדי, פשוט בזיון.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לבניטז , רוב העונה התנדנדתי בין לא לאהוב אותו , לאהוב אותו , צריך אותו בקבוצה , צריך אותו מחוץ לקבוצה , אני באמת מבולבל . אבל על דבר אחד אני לא חושב שיש ויכוח : הניהול משחק שלו שווה לניהול משחק של עיוור ( לא שחס וחלילה אני רומז שעיוורים לא אינטליגנטים , הבנתם למה אני מתכוון) . איך אתה מעז להוציא את הארי קיואל ? הייתי על סף שבירת המסך בחילוף הזה . איך זה שכל העולם ראה כמה קויט משחק רע (איזה רע ... לא מבייש את זנדן בגדולתו) ורק הוא מחליט שהארי קיואל , השחק הכי טוב על המגרש היום , הוא זה שצריך לפנות את מקומו ? מה עבר לו בראש ?

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/07