נגזלו מליברפול 2 נקודות ולא 3. ואני מסכים עם עזרא, המשחקים שבגללם אנחנו לא לוקחים אליפות זה יותר תיקו נגד ברמינגהאם וההפסד לרדינג (יש עוד, אלה הבולטים).
אליפות?זה לא בגלל שאין לכם מזל זה בגלל שארסנל מנצסטר וצלסי יותר טובות מליברפול תמיד רואים כמה קל להן לנצח קבוצות קטנות אבל אתם תמיד מתקשים.. חסר לכם נסיון..בעצם..שחקנים עם נסיון ואני חושב שהחיסרון הזה לא יהיה בשנים הקרובות (בליברפול)
יונייטד וארסנל יותר טובות מאיתנו, אני חושב שצ'לסי כיום לא קבוצה יותר טובה מליברפול. חוץ מזה שגם אם הן יותר טובות זה לא אומר שאנחנו לא מתמודדים על האליפות, יש לנו את אחד הסגלים היותר טובים בליגה ואין שום סיבה שלא נתמודד על האליפות. קח דוגמה מהליגה הספרדית, סביליה וולנסיה לא יותר טובות מריאל ובארסה אבל בכל זאת התמודדו על האליפות בעונה שעברה. קאפיש?
מצאתי את התמונות באיזשהו פורום של אוהדי ארסנל: http://www.ave-it.net/fsteven-gerrard.Xxx http://i5.photobucket.com/albums/y160/SRTUK/54308441.Xxx גדול! :aaa021: :aaarofl: :aaatv:
הראשון מוכר , חרוש , וקצת מצחיק , השני חלש מאוד . גרינבק אף פעם אל תשתמש במילה תמיד בלי שיהיה לך הוכחות או טענות מספיק חזקות . 6-0 על דרבי כבר מעיף את ה"תמיד" שלך לקיבינימט . וגם ה3-0 על ניוקאסל . וגם ה4-1 על פורסטמות'(למרות שהיא לא חלשה) . ויש גם את בולטון , ועוד ועוד ... שחקנים חסרי נסיון ? ג'רארד חסר נסיון ? קראגר חסר נסיון ? פינאן חסר נסיון ? יש לנו את אחד הסגלים היותר בוגרים מבחינת גיל בליגה , אז נסיון זאת ממש לא הבעיה . מה שחסר לנו זה שחקנים איכותיים יותר בעמדות מסוימות(בעיקר בעיקר הווינגרים , או ליתר דיוק ווינגר ימין , כי כרגע קיואל עושה עבודה מעולה בצד שמאל) . ליברפול היא בסוג של עמדת ביניים בליגה כבר כמה שנים טובות : מצד אחד , אנחנו לא מספיק טובים לאליפות או למקום שני , מצד שני אנחנו טובים מדי לשאר הליגה . אמרתי שנים טובות ? שנים רעות . רעות מאוד . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
פתחנו היום ב4-5-1 מוצדק לדעתי , עם חזרה מוקדמת של פנאנט . -ריינה- -אאורליו - קראגר - ארבלואה - פינאן- -מסצ'ראנו - אלונסו- -ג'רארד- -קיואל - - - - - פנאנט- -טורס-
אני מאוכזב עד עמקי נשמתי. ועם כמה שהמשפט נשמע ציני, הוא ממש לא. לצערי. נדמה כי אין מנוס מלצפות למאמן חדש בקרוב. יאללה...יורגן קלינסמן(?!) לפחות פעם הוא היה גרמני, עכשיו הוא יהודי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לגטימי להרגיש ככה.. אני חושב שיש לכם סגל שחקנים לא רע בכלל הבעייה שיש לכם נהג מעאפן..עם רפא זה לנסוע עם האנדברקס משוך. יודע מה? עד כמה שזה ישמע לך מוזר הייתי מצטרף לתקווה שלך לראות את קלינסמן בליברפול אני בעד כדורגל שמח,מהנה. קלינסמן הוא בדיוק האיש לזה.
במצב שלהם הם לא צריכים את קלינסמן ובטח שלא לשחק כדורגל שמח. השחקנים בליברפול הם חטיכות פדלאות אחד אחד שם. אי אפשר לבוא ורק להאשים בהכל את בניטז. ברור שהוא מאמן מטומטם והוא רכיחה מפגרת שכל המשחק עומד על הקווים ומחלק הוראות(למה יש לך אימונים ?!) הם צריכים איזה רס"ר בסגנון קאפלו, שועל ותיק בכדורגל שיבוא ויחנך אותך. אולי דל בוסקה או משהו כזה יציל את עדר הפדלאות הזה שנקרא ליברפול. בכל מקרה השנה הזאת אבודה. לא רואה את ליברפול מדיחה את אינטר. אליפות הלכה, גביע הליגה הלך וגביע אנגלי ילך. שנה טובה.
הייתי עונה לשגיאות כתיב שלך, אבל מוקדם מדי בבוקר מכדי להתעצבן. מה שכן, ליברפול ממש לא פדלאות. קויט השחקן עם הכושר גופני בין הטובים בליגה. טורס מהיר כשד. בניון הקטנצ'יק נלחם. קאראגר, אין מילים. מסצ'ראנו רוצח שקט. וג'רארד, ג'רארד... אבל אתמול הייתה רכיכה גדולה מאוד, פנאנט. אוי כמה שבניון עדיף עליו.
:aaarofl: כן אני בטוח. ומשום מה התיקו הזה מול וויגן ממש מפתיע אותנו. כי זה גם התיקו הראשון העונה שליברפול מוציאה מול קבוצת תחתית. אההה או שלא.
ליברפול מצטרפת לטוטנהאם וניוקאסל בכל הקשור לקטגוריית אכזבת העונה אומנם במידה נמוכה יותר משתי האחרונות אך בהחלט כאכזבה. זה לא ייתכן שבמשחק ביתי מול וויגאן אחת הקבוצות החלשות בליגה תאבד ליברפול נקודות בצורה שלומיאלית שכזאת, ליברפול קבוצה שמתיימרת לזכות באליפות הייתה צריכה לנצח את וויגאן בכל מצב ושום תירוץ פה לתוצאה המאכזבת אינו מתקבל על הדעת יצא לי לראות רק את המחצית הראשונה של המשחק וליברפול נראתה רע מאוד,היה נראה יותר כאילו וויגאן קבוצת צמרת עם יומרות וליברפול קבוצת תחתית שרוצה לצאת רק עם נקודה. ליברפול לדעתי יצאה אתמול סופית ממאבק האליפות,קבוצה שרוצה אליפות לא יכולה לאבד נקודות בצורה שכזאת, ועכשיו על ליברפול לדאוג לכך שגם המקום המוליך בסיום העונה לליגת האלופות לא ילך לה לאיבוד...