ליברפול 2007/2008- עונה בינונית תמה לה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י wolf89, ‏1/6/07.

1. BenSahar Member

האמת כל הכבוד לליברפול. עם כל התקופה הרעה לנצח את אינטר וגם אם זה בבית זה בהחלט הישג. עכשיו הם צריכים לשמור על היתרון גם בחוץ. תמיד כיף לראות משחקים כאלה שהאנדרדוג המוחלט מנצח, אבל המשחק עצמו היה בינוני, חוץ מהסוף. הגול של ג'רארד היה מלהיב והדגים כמה הם רצו את המשחק:

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00439/GERRONIMO_439103a.Xxx

2. Jack Wilshere Member

לא צריך להגזים בקשר לגול של ג'רארד. הבעיטה אומנם הייתה מדויקת להפליא, אך שוער טוב היה עוצר את הבעיטה.

3. mrwhat Member

וסזאר לא שוער טוב?

4. Jack Wilshere Member

למען הסדר הטוב, אציין כי ראיתי את אינטר מספר פעמים השנה, והוא היה סך-הכל טוב בשער.

בשער של ג'רארד יש לו חלק נכבד. כנראה שהוא לא מספיק טוב. שוער טוב עוצר את הבעיטה של ג'רארד.
    יכול להיות שזו שגיאה חד-פעמית, אם כי אני לא מאמין שיש כזה דבר יום חלש אצל שוער, בדומה לכך שאני לא מאמין שיש יום חלש בהגנה.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

סזאר שוער לא טוב... יפה...
    אתה ראית את כל המשחק? או רק את הבעיטה של ג'רארד?.... אמנם היה לו חלק בספיגת השער אבל הוא נתן משחק טוב והציל את אינטר פעמיים.

6. Ampelmann Member

המשחק היה בינוני רק מבחינת השואו. לא היה יותר מדי מה לראות אבל מבחינת ליברפול- ראיתם את נתוני ההחזקה בכדור?! בליגה הישראלית עוד לא ראית דבר כזה כשבדקה ה-72 זה עוד עמד על 73:27 לטובת האדומים 27% מהזמן בלבד(!!) החזיקה אינטר בכדור. זה אבסורד לסיים משחק ככה ועוד כשאתה הקבוצה שדורסת בהליכה את הליגה האיטלקית. בניטז אולי לא מתאים לליגה האנגלית אבל בצ'מפיונס (לפחות אתמול) הוא עדיין טופ. לפחות אתמול.

וכמו שכבר אמרו פה, זה באמת היה עניין של שבירת הלחץ. ברגע שהשער הראשון נכנס ואיתו ההקלה העצומה, היה ברור שאינטר תישבר ושליברפול תשתחרר וכן, גם אני חושב שאם זה היה קורה מוקדם מספיק גם השלישי היה מגיע. נקווה ששניים זה מספיק ושליברפול תשרוד בסן סירו.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר בשבועות האחרונים לא נראתה טוב, ואינטר בדרך כלל מתחילה להשתלט על המשחקים שלה בסוף המחצית הראשונה, ואני מאמין שזאת הייתה מטרתו של מאנצ'יני, אבל האדום של מטראצי שיבש למאנצ'יני את התוכניות, בגלל זה אינטר התבנקרה והשתדלה לא לספוג. תוסיף לזה שלא היה שחקן שיקשר בין הקישור לחלוצים, ובגלל זה רוב הכדורים שהגיעו לחלוצים היו כדורים ארוכים מההגנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/08
  8. THE STRETFORD END Member

זה שאינטר בליגה בדרך כלל מתחילה להשתלט על המשחקים שלה בסוף המחצית הראשונה(משהו שנשמע לי די מוזר,האם זו נוסחה מתמטית שאינטר עובדת עליה במיוחד?)
    לא תופס במשחקי נוק-אואט באירופה מול יריבות שונות לגמרי,אם מבחינת מערכים,אם מבחינת איכות,אם מבחינת אלף ואחת דברים אחרים שמבדילים קבוצות איטלקיות לקבוצות אחרות מאירופה ובטח כאלה מאנגליה
    והסגנון השונה שלה,
    ככה שלחשוב שמה שנכון ומה שעובד בליגה,צריך לעבוד גם באירופה זו טעות
    וליברפול היא הדוגמא הטובה ביותר להבדלים בין היכולת בליגה לבין זו באירופה כבר כמה שנים טובות ברציפות.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/08
  9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לעשות, מאנצ'יני לא המאמן שמתאים לליגת האלופות, הוא חשב שמה שהולך לו בליגה ילך לו גם בליגת האלופות.

10. Ampelmann Member

קודם כל הבאת את זה כתגובה להודעה שלי- אבל אני לא מוצא קשר. פספסתי משהו? (ברצינות).
    בין אם אינטר עושה את זה בכוונה ובין אם לא, היא פשוט לא היתה אתמול על המגרש. עד הדקה ה-80 בערך לא היה שום איום והם פשוט היו עסוקים בבונקר אחד גדול בלי לחפש אפילו אלטרנטיבה. ככה נראה.

עריכה: וזה לא בגלל שהם קבוצה גרועה. פשוט עניין של יום רע מול תצוגה תכליתית ביותר של האדומים.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה התיחסת לאחוזי ההחזקה בכדור, אני נתתי לך שני הסברים למה אינטר לא החזיקה בכדור.

הייתי צריך לצטט רק את החלק שבו התיחסת לההחזקה בכדור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/08
  12. john Member

מדהים עד כמה יש מאמנים, שהקבוצה שלהם משחקת עם מוטיבציה, עם יכולות נהדרות, עם כל הכלים בליגת האלופות, ובליגה האנגלית הם לא מצליחים לעבור קבוצות תחתית, ולא מצליחים לבסס את מקומם בצמרת. ויש מאמנים שנהדרים בליגה, מאפיין אותם הכל, יכולת, טכניקה, כל מה שיש לקבוצה מושלמת, מבססים את מקומם מצוין בליגה, אבל בליגת האלופות מנסים ומנסים מידי שנה ונכשלים. אני אם הייתי מאמן, הייתי מכניס יותר יכולות מוראליות בליגה. ליגת האלופות זה מפעל כללי, ואין לי ניסוח מפורט של זה, אבל אפשר להבין אותי שהליגה באמת יותר חשובה, לא משנה מאיזה מבט נסתכל : פיננסי, אוהדים... זה יותר חשוב מליגת האלופות. אני יודע ואני בטוח שהדעות כאן שונות. אבל אני כרפא בניטס, העונה עוזב את ליגת האלופות, ומתחיל להתמקד בליגה, ולאפיין את הקבוצה יותר בליגה, ולא בליגת האלופות.

13. Ampelmann Member

אני חושב שזה לא שרפא ויתר על הליגה. בניטז, אל תשכח, עשה עם ולנסיה פלאים וזה הוא עשה בשנים בהן הכדורגל הספרדי פרח באירופה. באנגליה הוא לא הצליח כשהסיבה, לדעתי, היא פשוט שהוא לא הצליח לפצח את סוד המשחק בפרימיירליג. העובדה היא שבצ'מפיונס הוא נשאר כוח ענק ובליגה הוא דשדש. אמנם השנה רפא סבל גם קצת מחוסר מזל (דרבי, ברנסלי וכו') ולאו דווקא מחוסר יכולת לתקוף, אבל אלה רק תירוצים. הסיבה האמיתית לדעתי היא שהוא פשוט מאמן גדול שלא מבין את הכדורגל באנגליה כמו שהוא מבין את הכדורגל בצ'מפיונס ובספרד.
    עובדה היא שהוא גם הקפיד לבנות קבוצה בסגנון מאוד ספרדי ולא ניסה לרכוש את הקו האנגלי במועדון.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז אחרי האופוריה והברכות שקיבלתי מהחברים , אפשר להגיד את האמת בפרצוף : למרות אחוזי ההחזקה בכדור הגבוהים , למרות הנצחון ולמרות ששלטנו שליטה מוחלטת על המגרש , הכדורגל ששיחקנו לא היה תכליתי . אי אפשר להגיד שאחד הגולים בא מהתקפה מסחררת שאי אפשר היה לעצור , ורוב המשחק שיחקנו על הרמות שבלוניות . אז מילא , בניטז מחליט שצריך לשחק על הרמות . אבל לשחק על הרמות ולא להכניס שחקן שהוא 2 מטר ? לא מובן .

john
    עכשיו זה כבר מאוחר מדי בשביל להתרכז בליגה . 19 נקודות מהפסגה זה פער לא ניתן לסגירה .

15. john Member

טומי (זה השם?), סתם אמרתי שכדי לו להתחיל להתרכז בליגה עכשיו. אם הוא לא יבסס את מקומו בליגת האלופות זה יהיה כישלון מוחלט. כרגע הוא במקום ה-5 3, נקודות מהיריבה המושבעת. עדיין אפשר לחולל מהפך, קשה אבל עדיין. בגלל זה אני מציע, להפסיק להיות מרוכז וטוב בליגת האלופות, והתחיל לדאוג למקום בצ'מפיונס. כי יש כזה סרט שליברפול לא יזכו בליגת האלופות. ואז בכלל בניטז יהיה בבעיה, גביעים אין לו (הדחה נגד צ'לסי ובארנסלי), ליגת האלופות כמו שהזכרתי קשה לי לראות שהוא ייקח. בייניתם על הקופה כפי שאני רואה זה רק תואר הליגה האנגלית (הכוונה לבסס מקום טוב), אז לדעתי הוא צריך להתחיל להתעורר.